Joe Biden a ajuns pe mâinile medicilor

Președintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, a suferit o fractură la picior și va avea nevoie de o orteza timp de câteva săptămâni, a anunțat medicul său într-un comunicat. Biden a suferit accidentul jucându-se cu câinele său, Major, relatează CNN.

„Radiografia inițială nu a arătat nicio fractură evidentă, dar examenul clinic a impus imagini mai detaliate”, a declarat doctorul Kevin O’Connor. „Scanarea computerizată ulterioară a confirmat mici fracturi, cât un fir de păr. Va avea nevoie de o orteză timp de câteva săptămâni.”

Biroul lui Biden a anunțat mai devreme că președintele ales va fi examinat de un ortoped „din precauții suplimentare”, după ce și-a răsucit glezna jucându-se cu câinele.

Duminică seară, președintele Donald Trump a scris pe Twitter: „Fii bine în curând!”

Biden, care a sărbătorit 78 de ani pe 20 noiembrie, este cel mai în vârstă președinte din istoria SUA.

În timpul campaniei, stafful său a publicat un rezumat al istoricului medical care a arătat că fostul vicepreședinte este sănătos și apt pentru președinție.

Comunicatul a inclus rezultatele unui examen fizic efectuat de O’Connor, medicul lui Biden din 2009 și directorul de medicină executivă de la George Washington Medical Faculty Associates. O’Connor a scris că Biden este „un bărbat sănătos, viguros, în vârstă de 77 de ani, care este apt să îndeplinească cu succes atribuțiile Președinției”.

Familia Biden are doi câini, Major și Champ, ambii ciobănești germani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

17 Comentarii

 1. Fractura ‘minuscula’? E apa de ploaie sau un pahar de wisky fara gheata pentru un biped care inca mai latra bagandu-si capul in camerele video live.

 2. Dumnezeu lucreaza…si nu da cu paru.
  Acum a fost doar un advertisment.

 3. Si,uite asa,prin primavara o vom avea pe activista neokominternista Kamela Harris stapana lumii,iar Soros CEO

 4. Si daca BIDON se impiedica (DE RAMOLIT CE ESTE !!!!) avand in mana SERVIETA cu butonul TERMONUCLEAR AL SUA????

  Incepea un nou razbiu termonuclear ??????

  Draga ambasador al sua in Romania – ROAGA POPORUL (tau) al SUA SA REFACA ALEGERILE DEIN TARA VOASTRA !!!!!!!!!!!!

  NU DE ALTA DAR UN bidon/bill gates/elon musk/soros … POT SA PERICLITEZE (prin scleroza si prostia lor) securitatea SUA, OMENIREA SI PAMANTUL !!!

  Draga ambasador al sua in Romania – TE ROG TRANSMITE ACEASTA DORINTA/CERINTA (A MEA precum si a INTREGII OMENIRI) poporului american …
  
SA RESPINGA ORICE SCLEROZAT SI NEBUN … din politica TARII TALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CAT NU ESTE PREA TARZIU PENTRU OMENIRE !!!!!!!!

 5. deja l-au impins pe scari, sa-l lase pana la inaugurarea mandatului

 6. Ha ha ! Imi place cum presedintii americani (ma rog, Biden e deocamdata doar „pe teava”) isi numesc cîinii cu nume de premieri britanici : tataie Bideu are drept potaie pe Major (John ?), Ghitza W. Bush avea parca un pudel, Tony (Blair), … Cit despre accidentul cu Bidon … as fi zis ca a dat deja in gropi, dar ma intreb daca nu e deja primul atentat al lu’ Kamila, ca sa-i ia locul ? …

 7. La urmatoarea joaca o sa-si rupa gatul si kanalia (harris) sorosista o sa-i ia locul.

 8. presedintele ales de …softul platit de satanistii Gates,Soros et company!

 9. Ce as rade sa iasa Biden si pe 6 decembrie in Romania.
  Poate li s-a blocat softu corupt si in loc de Johanis apare Biden.

 10. Interesant, câte comentarii răutăcioase continuă să apară la adresa Președintelui ales al SUA? Comentatori care nu pot dormi de grija Jandarmului Mondial, SUA.
  Domnilor, deocamdată Joe Biden, care a câștigat alegerile prezidențiale în cea mai Democratică țară din lume, î-și formează echipa guvernamentală, pregătindu-se pentru INVESTIREA din 20 ianuarie 2021. Jenant e faptul că președintele, încă, în funcție Donalt Trump e lipsit de bunul simț și refuză să-și recunoască învrângerea, contestând în continuare rezultatul alegerilor. Ce va fi ? Vom trăii și vom vedea.

 11. Democratia a ajuns o formă mai hidoasă decât Comunismul Stalinist ……este bătrân vechi si indecent ..in conducerea lor sunt niște reptilieni din secolul trecut ….evident trebuie sa se facă o schimbare

 12. Și-a fracturat craniul, nu vedeți cât de disperat arată cu pumnul?! Moș Sandu Chira, prostia gogonată a unora ca matale, i-au adus triumfalist pe cazanciocii lui Satalin pe tamcuri, instalând internaționalizmul marxist în România;acum vin pe aripi virtuale de covizi prin aceiași stupizi people, cum le zicea Brucanul!

 13. Din titlu, fara sa citesti articolul, se putea deduce si ca l-ar fi luat oamenii in halate albe de la Sapoca…

 14. Cu cel care a īnchis „bariera”și nu lasă pe nimeni sā trecă, Moș Chira nu voi dialoga! Clar? Punct!

 15. Mda, este perfect sanatos, dar a avut DOUA atacuri cerebrale, si doua operatii pe creier. Halal (era sa scriu Kamala) sanatos…. Cat despre picior, stati blanzi, o fi facut si el ca gen. Stanculescu …….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.