Mesaj la protest – „Jos cu amantele PNL Cluj”!

AUR, filiala Cluj, a organizat sâmbătă, de la ora 09.00, un protest în fața Primăriei Cluj-Napoca îndreptat împotriva primarului Emil Boc.

La protest au participat aproximativ o sută de oameni, conform presei locale, care și-au strigat of- ul inclusiv prin pancarte, cu mesaje… încinse.

Manifestanții au afișat pe parcursul protestului mesaje precum „Tinerii Clujului nu contează pentru Boc – doar Loredana Pop – amanta de la partid”, „BOC – ZERO locuințe sociale construite”, „Jos cu Amantele PNL Cluj” sau „BOC distruge Cluj-Napoca – orașul speculei imobiliare”.

Formațiunea afirmă că peste 200 de clujeni nemulțumiți de modul în care orașul este condus de Emil Boc și gașca PNL Cluj.

„Îi spunem „Bună dimineața” primarului din Cluj-Napoca, Emil Boc, care într-o perfectă înțelegere cu grupul de la Cluj nu a fost deranjat de nimeni. Sunt multe lucruri care nu se știu despre ce se întâmplă la Cluj despre care românii trebuie să știe (…) Unii cred că e o glumă. Cum, în orașul lui Emil Boc să protesteze cineva? Nu e orașul lui Emil Boc! E orașul atâtor și atâtor amărâți care sunt lăsați în urmă, care sunt ignorați și au parte de beneficii nepoții lor, rudele lor, amantele lor, secretarele lor, iar oamenii amărâți nu au niciun drept. În Cluj Napoca, în Iași, în Timișoara, în București, în Vaslui, e timpul să luăm atitudine, e timpul să luptăm pentru dreptul nostru de a fi români la noi acasă. Deja 6 milioane de români, din cauza acestor practici, au luat drumul exilului. Împreună suntem o putere”, a spus George Simion, președintele AUR, în timpul protestului.

Liderul AUR a subliniat că protestul de sâmbătă a fost organizat față de administrația Boc, față de felul în care este condus Clujul, dar și modul în care este condusă fiecare localitate din România. „Nu cred că în Arad merg lucrurile bine, nu cred că în Satu Mare merg lucrurile bine, nu cred că în Baia Mare merg lucrurile bine. Sunt aceleași probleme cu amante, cu sinecuri, cu pile, cu oameni puși în funcții publice care distrug țara noastră”, a mai spus George Simion.

Acesta a făcut referire și la cazul consilierei locale Loredana Pop, cea care a stat în chirie timp de mai mulți ani într-o locuință ANL, iar acum vrea să cumpere acea locuință pentru o sumă derizorie pentru Cluj-Napoca prin decizia colegilor săi din PNL, consilierii locali.

Foto ziardecluj.ro

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8
Ioana Radu 8475 Articole
Author

19 Comentarii

 1. uite cu ce isi pierd vremea Nepotii Gornistului,parazitii Clujului,cand lumea arde ,baba AUR se piaptana
  Sambata Maniei:)))

 2. Haha, e bun asa. A sosit circul ambulant si la Boc, ciudatul minion pedelist. Asta asa, spre ilustrare. Vin lucruri mari dinspre AUR domnilor, se misca tara.

 3. O tara in care 97% din locuitori sunt proprietari de locuinte,vrea un partid besmetic de AUR-olaci locuinte sociale:))????cand va spun ca sunt tolomaci

 4. De frica AUR-ului, le tremură 💩ul în nădragi EPOLEȚILOR, clonelor și trolacilor PeNeLepre, PeZeDei și uSE🌈ici, măRog…😂

 5. mai eu zic ca a-ti gresit sloganul
  Ar trebui sa fie Sus cu amantele … pe „pedestalul personal”

 6. Ce are de-a face numarul de proprietari cu blocuri construite prin ANL.

  In trecut locuinte sociale s-au facut dar se dau cu dedicatie de la partid, numai de unora fara nevoi sociale, ca „orbul” cu masina de lux si permis de conducere.

  Aberatia este Emil Boc posibo candidat sustinut de liberali la alegerile prezidentiale. Dar de de shoul va fi total. Un pupincurist „verificaf” devotat clauzei partidului.
  Politica de partid si de stat „cu amante, cu sinecuri, cu pile, cu oameni puși în funcții publice” testate de guvernele mele Orban si Citu trasi pe linie moarta de buni ce erau.
  Zbiera Rares Bogdan „Cîțu Președinte” acum trebuie sa zbiere iar „Boc Președinte”. Inca 10 ani cu liberalul Boc.

 7. Amantele pebeleului sunt peste tot în funcții publice, Suceava , neamț , Vaslui, Iași, la Iași e un subprefect care se pozează în pat cu cea pe care a promovat o

 8. De ce te miri? Altora de la PNL/PSD le arde de altele mult mai ascunse, cum sa-si imparta cascavalul, AUR ”se misca” pt a-i tine activi pe tineri si pt a le aminti unora ca tine ca exista si ca Romania nu a murit, e pe marginea prapastiei, daca isi infige bine picioarele nu va putea fi aruncata. Nu ma intereseaza ce face AUR la Cluj pt ca toti de acolo si Transilvania voteaza PD-ul lui Basescu sub toate denumirile asa ca nu-s decat niste profitori ai istorie oricat de multi bani vor avea nu ma vor impresiona, sunt goi…

 9. Ma uit la poze, par oameni cu toate tiglele pe casa,ce-or fi cautand intre damblagii dela aur?

 10. Regret, însa, de data asta, @AUR e de-o tâmpenie rara: „zero locuinte SOCIALE construite la Cluj”. AUR stie ce-nseamna „locuinta sociala”? O celula de-nchisoare c-un dush, fara balcon si fara gradina, spatii verzi. Într-un bloc-închisoare, de câteva etaje, culoare lungi, înguste, întunecoase, pe care-i de-ntâlnit Dracula.

 11. Daca blocurile ANL ar fi niste inchisori cum le definesti nu ar fi fost repartizate unor persoane din preajma lui Boc. Nici un bloc nu are gradina, alea se numesc penthouse si costa atat de mult incat doar milionarii in euro si le permit ele sunt prin Bucuresti nu stiu daca si in provincie. Blocurile ANL au fost construite decent si erau la o chirie modica fata de chiria de sute de euro la care se poate inchiria un apartament cu doua camere sau o garsoniera.in Romania blocurile nu au gradini, nici daca il cumperi de la un dezvoltator…Asa traim noi in blocuri inchisori, dar traim si ne crestem copiii demn fara a ravni la bunurile altora.

 12. Aurolacii astia sunt un alt fel de golani.Golani ajunsi in politica cu ajutorul altor golani.Votantii lor. Asa cum este Boc a facut treaba la Cluj. Pun pariu ca haidamacii golani de la AUR nu locuiesc in Cluj.

 13. Adica, cum „jos cu amantele” ? Adica, pe dusumea, pe nisip, in fan cosit, in padure ? Da’ pe birou e voie?

 14. @Stimata Ileana Rollason: Ma faci sa râd: 1. Ca sa obtii un locuinta într-un bloc social, e obligatoriu sa cotizezi. La fel migrantilor ilegali spre Europa privindu-i pe tipii care-i selecteaza pentru un loc pe-un vapor care-i lasa, dupa aia, pe-o luntre, sa se scufunde-n mare. 2. „Gradina” = spatiul verde din jurul unui bloc e-o gradina. Daca nu pricepi limba româna, lasa-te pagubas.

 15. postacii haur, rusofili ataca edilul care a transformat Clujul in cel mai frumos oras. imbecili sunt multi si usor de manopulat -haur

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.