Klaus Iohannis, la slujba de Înviere 

Președintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă seara, la Biserica romano-catolică „Sf. Treime” din Piața Mare din Sibiu, alături de soția sa, Carmen, cei doi urmând să participe la slujba de Înviere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Președintele Klaus Iohannis a ajuns, sâmbătă seara, la Biserica Romano-Catolică „Sf. Treime” din Piața Mare a Sibiului împreună cu soția sa, Carmen, cu puțin înainte de ora 21, oră la care începe slujba de Înviere.

Carmen și Klaus Iohannis au coborât din mașină în Piața Mică și au parcurs pe jos câțiva metri până în Piața Mare, la Biserică, ei fiind aplaudați de oamenii prezenți în centrul Sibiului.

Klaus Iohannis le-a spus celor prezenți: „Vă doresc sărbători fericite”, apoi a intrat în lăcalul de cult.

Președintele Klaus Iohannis este de religie luterană, iar soția sa este romano-catolică. Cei doi participă de mulți ani la slujbă la Biserica „Sf. Treime”, unde prima doamnă cântă și în cor alături de alte femei.

La ora transmiterii acestei știri, Biserica Romano-Catolică din Piața Mare este plină de oameni, veniți pentru slujba de Înviere, care va fi oficiată în trei limbi: română, germană și maghiară.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

 1. Guvernatorul s-a dus la spectacolul cultural de la Adunarea papistasa.
  Faptul ca unectgant merge la papistasi denota falsitatea „denominatiunilor”.
  Acum, dupa ce au aflat de la dumnezeul lor Francisc ca nu exista Iad, chiar nu ai e deloc atractiv sa-ti pierzi noaptea vorbind despre unul pe care il considera degeaba sacrificat…
  Pacatosii nemergand in Iad – ca nu [mai] exista la ei dupa cum explica Papa… – nu are sens sa mai discearna Binele de Rau si au pierdut orice legatura cu Adevarul
  Acum, fiecare poate sa faca ce vrea fiindca nu mai exista moralitate si nici diferentiere intre sacru si profan, bine si rau… si orice ar face nu mei merge la „cazne” ca le-a spus Papa ca nu exista!
  ——-
  De ce numiti „biserica” pe cei care s-au rupt de Biserica?
  Casa lor de rugaciune e „templu” iar grupul lor este „adunare”.
  Este bine sa participi la iesirea din sminteala ecumenista, manevra de spurcare a crestinilor.

 2. io vreau să fie paşte-n fiecare week-end . ca să ne îmbuibăm cu miei şi cu sarmăli . ca să ne însfințim cum trebuie , popar , perpetuu , dumnezeieşte şi definitiv . ca vreau să ne înviem săptămânal . ca să ne invidize isusul zis cristos . care s-a înviat prosteşte doar o dată . de impotent ce era . de dăşelat .

 3. … laicitatea este temeiul libertății popoarelor . ortodoxeala şi boscorodelile să vi le practicați privat . într-un coteț .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.