Kristen Stewart şi Robert Pattinson se bat pe custodia câinelui

Robert Pattinson şi Kristen Stewart sunt părinţii unui câine salvat de la adăpost, numit Bear, care se află acum în mijlocul unei dispute pe custodia lui.

Kristen, în vârstă de 22 de ani, are şi o pisică, Max, pe care o va păstra ea, însă Robert, de 26 de ani, îl vrea pe Bear, căţelul metis pe care l-au adoptat de la un adăpost din New Orleans. Din păcate pentru actorul din Twilight, Kristen nu va renunţa prea uşor la căţelul pe care l-a îngrijit în timp ce se lupta cu parvoviroza, o boală potenţial fatală pentru animale. Ea a petrecut mult timp cu Bear şi l-a luat prin ţară cu ea, scrie revistablogurilor.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.