L-am votat deşi îngerul meu păzitor urla la mine

Cititorul Cotidianul.ro care semnează Geta R comentează ironic ştirea Iohannis, ultimul mesaj de Paşte în calitate de preşedinte:

L am votat deşii îngerul meu păzitor urla la mine…nu l votaaa făăă că i putred ! 🤪

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Author

12 Comentarii

 1. Sa accepti ca l-ai votat ,si acum regreti este si complicitate – si ca popor ma refer – un Presedinte, fost intermediar la vanzarea copiilor orfani , si falsificator de acte ptr. insusirea de bunuri (Imobile ) – este ultima treapta a injosirii a unei Natii slugarnice si tradatoare . In Presa vremii s-a scris despre ilegalitatile acestui Fariseu .
  Voi ( Adultilor ) care acceptati aceasta Blasfemeie inca , nu va e rusine cand va uitati in ochii copiilor vostri , la al carui viitor mizerabil sunteti partasi . Sa fi dator vandut Evreilor ( Bancilor Internationale) pe sute de ani . Sa accepti furtul , ipocrizia ,lacheismul , tradadarea si coruptia celor ce conduc Ro. este drumul mortii a unei natii .
  Este o drama a unei Natii supusa sclaviei , care nu va supravietui in viitor . Este soarta celor slabi si care nu vor sa lupte . Jugul se potriveste supunerii – il aveti pana la disparitia voastra – ca recompensa a lasitatii voastre .

 2. He he ! Acum, dupa inca zece ani de huzureala, cred ca putem spune si ca-i putred de bogat ! …

 3. Adica sa fie prezentate la TV, refuzul lui Basescu sa-l desemneze PM, apoi tragedia bunicii, imobilul cu o decizie din 2005 de obtinere prin fals apoi si pt alt imobil dupa ce a fost ales prima data. Site-uri care te avertizeaza, chiar un ziarist din Sibiu intre timp plecat in cer si sa nu-ti dai seama ca-i o valoare atat de mare incat ar fi bine se o ocolesti, deja arata a slabiciune la mansarda, dar si asta e fireasca curba lui Gauss are si suisuri si coborasuri…Sunt un om obisnuit, incerc sa rationez/invat, sa nu ma las ”dus cu pluta” de altii. Trist este ca pasim pe nisipuri miscatoare, nimic din ceea ce vedem nu e sigur. Candidatii nu au in spate o piatra de moara, pt care sunt in stare de orice? Daca as putea influenta pe altii le-as spune: nu-i ajuti sa ajunga in Parlamentul european pe aceia care au votat pt sanctionarea Romaniei, care sunt gata sa arunce Romania in prapasie ca asa le-a cerut Ursulica si clica ei. Daca nu suferiti de depresie atunci fiti rationali nu si…

 4. 15 nov. 2023 · Gigi Becali, patronul FCSB, a scăpat, pentru moment, de procesul în care era acuzat de fraudă la vot, după ce a votat, deși nu avea dreptul, …

 5. Comentatorii cu prenume de femei sunt sergenti ai generalului geolog cibernetician ROG, un impostor sekoristic. Nu citeste cineva manipularile acestuia. Doar SimIon umbla cu caruta trasa de cal, tradator de neam pupincurit in Cotidianul.

 6. frectie, sunt milioane de fraieri care l-au votat de 2 ori pe Petrov, dupa care l-au votat de 2 ori pe clovnul asta… de fiecare data au regretat, de fiecare data au facut aceeasi alegere proasta si anul asta la fel o sa voteze un Geoana sau o Kurvesti

 7. Uitati-va la acesti doi paraziti,parveniti, ahtiati dupa trai de lux pe banii ” babacai ” adica ai tolomacilor ce suntem.Ranjiti ba,ranjti,dar s-ar putea sa primiti si nota de plata.Nu-i bai,ca bani aveti,copii n-aveti,ce dreacu’ oti face cu atat banet,ca pana acum nu ati bagat mana in cont sa va cumparati nici macar o chifla.Dar de halit, haliti cu pofta cina cea de taina de 5 steeeeleee.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.