La Mulţi Ani!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

10 Comentarii

  1. ” Cele mai importante lucruri de dobandit , dupa libertate si democratie , sunt identitatea si demnitatea. Elita romaneasca are aici o mare raspundere . Nu vad Romania de astazi ca pe o mostenire de la parintii nostri , ci ca pe o tara pe care am luat-o cu imprumut de la copiii nostri . Asa sa ne ajute Dumnezeu „. Daca liderii actualei coalitii de la guvernare sunt considerati „elite” de cetatenii acestei tari suntem pierduti , Centenarul Marii Uniri ne gaseste intr-un impas existential , tragem obloanele si ultimul stinge lumina . 2018 limpezeste tara , a sosit clipa dreptatii ! LA MULTI ANI ROMANIE , TARA MEA DE GLORII , TARA MEA DE DOR !

  2. ,,Sa fiti tari ca fierul si iuti ca otelul…, sa fiti tari ca piatra si iuti ca sageata!…” La Multi Ani!

  3. La Multi Ani, Cotidianul cea mai profesionista, onesta si inteligenta publicatie media din Romania !. La Multi Ani, dragi jurnalisti si jurnaliste si colegi de forum ! Daca am suparat pe cineva sa ma ierte caci la mine supararea tine doar o secunda dupa care trece… ?! La Multi Ani, dragi compatrioti !? Sa avem grija de tara si de poporul nostru. Suntem pe calea cea buna. Sa nu lasam ticalosii si mizerabilii „luptatori impotriva coruptiei” sa ne distruga inca o data tara prin „experientele” lor anarhice si dusmanoase.

  4. „LA MULTI ANI”asta trebuie putin nuantzat.De ex.LA MULTI ANI CELOR DE LA COTIDIANUL (nu mai cenzurati atita mai fratilor, ca nu veti schimba nici o parere),LA MULTI ANI PARLAMETULUI si lua-v-ar Mazare cu el,LA MULTI ANI SRI si lua-v-ar dracul, LA MULTI ANI PSD dar cu averile confiscate,LA MUTI ANI GUVERNULUI (nu credeam ca asemenea specimene sa ajunga TOCMAI la acest nivel de decizie, LA MULTI ANI ROMANIA (cît vei mai putea), s.a.m.d.

  5. Bre oameni buni,jurnalisti, oameni de pe margine bagatori de seama ca si mine dar care scriu aici ,la giornal,va urez LA MULTI ANI CU SANATATE ,pen’ca sanatatea este bunul cel mai de pret pe care-l poate avea un om, bogat sau sarac ,tanar sau batran,de orice etnie si religie ar fi el.Aceleasi urari de bine am si pt.toti cei ce n-au fost si nici nu vor fi de acord cu cele ce scriu in postarile mele si-i asigur ca le respect punctele de vedere, chiar daca nici eu,la randu’meu ,nu sunt de acord cu punctele lor de vedere.Ar trebui ca lumea sa-nteleaga ca noi cei ce postam aici nu putem sa punem pe masa documente ci ,in majoritatea lor, postarile noastre sunt bazate pe o anumita perceptie pe care o avem in legatura cu un subiect pus in discutie.Asta inseamna ca perceptiile noaste pot fi adevarate sau false si ,deci,n-ar trebui sa ne blamam intre noi pt asta si nici cei pe care-i criticam ,oameni politici,funtionari publici …etc.n-ar trebui sa se supere pe noi pt faptul ca sunt perceputi in fel si chip ,in funtie de simpatii,antipatii, construite pe baza unor informatii ,mai mult sau mai putin adevarate,luate din presa de toate culorile.Nu m-ar mira ca in urma unor postari d-ale noastre ziaru’sa fi primit telefoane de amenintare din partea statului paralel si mafiot ,asa ca asta ar putea fi o explicatie pt faptul ca unele postari sunt cenzurate total sau partial.Este dreptul ziarului sa ne cenzureze cata vreme in Romania Constitutia nu functioneaza.Asta este o forma de a ne proteja si pe noi si ziarul.

    • Domnule Marcu, ultima parte a postarii dvs. plaseaza Romania pe aceiasi orbita cu Korea de Nord ceia ce corespunde realitatii din citeva puncte de vedere printre care: de ex.daca prezidentul lor ar de liber la fuga n-ar fi mai mult de 5 milioane cu tendinta de crestere.Ca la noi, ce mai….Felicitari! Hai ca n-am inceput chiar rau 2018.Incet-încet ne punem de acord, asta am vrut sa spun.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.