La Televiziunea Română, serialul „Memorial ’90”

Din primele luni ale anului 1990, jurnaliştii scriau în “Expres” cu o libertate nemaiîntâlnită despre schimbarea dură de lume ce se petrecea în România.

Adesea pe lama tăioasă a ameninţărilor, tânăra publicaţie şi echipa Cornel Nistorescu se vădesc a fi cea mai curajoasă voce a presei româneşti.

Urmăriţi sâmbătă la TVR 2, ora 16.00, documentarul „Presa de baricadă: Expres”, un film de Lucia Hossu Longin.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.