Lansarea unui volum mult așteptat: „Trecerea la prostocrație”

Lansarea volumului „Trecerea la prostocrație”, eveniment mult așteptat de cititorii cotidianul dar și de oameni politici și reprezentanți ai societății civile, se întâmplă astăzi, 15 septembrie. În ziua în care pe vremuri începeau școlile, cotidianul începe un nou capitol.

Lansează acest volum coordonat de Cornel Nistorescu și Octavian Știreanu, volum care cuprinde o serie de articole publicate în ziarul cotidianul și pe cotidianul.ro. Textele, adunate într-o antologie, arată că jurnaliștii cotidianul.ro și colaboratorii publicației noastre și-au făcut datoria, afirmă directorul cotidianul, Cornel Nistorescu. Evenimentul va avea loc la hotelul Crowne Plazza, sala Crowne Ballroom, la 18.30

A apărut volumul „Trecerea la prostocrație“

Titlul volumului este inspirat din articolul Trecerea la prostocrație, semnat de Andrei Marga.  Printre autori se numără Radu Călin Cristea, Călin Marchievici, Grigore L Culianu, Sergiu Miat, Andrei Marga, Cornel Nistorescu, Octavian Știreanu. Cartea poate fi solicitată, contra cost, pe adresa de mail redactia@cotidianul.ro.

PRECIZARE: Evenimentul va fi organizat cu respectarea tuturor normativelor în vigoare și în condiţii de siguranţă pentru participanţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 13
Author

11 Comentarii

  1. Se bate lumea sa cumpere cartea, editia princeps, litere haurite, coperti din piele de vitel la poarta 9,in plus personalizata

  2. Va rog să-i dați un exemplar gratis (că așa iar placea) lui Iohanis și unul lui Fekete Tulipan .Multumesc!

  3. @Batrane: Noi platim ce consumam,ne permitem, nu traim din pomeni la poarta cimitirului, ca dumneata…

  4. Politicienii comunisti din anii 90 jumatate politruci jumatate specialisti adevarati sefi de promotie in facultati comuniste unde se intra cu examene serioase si se invata pe rupte au fost inlocuiti de niste dobitoci toti politruci semi analfabeti slugi la ambasadorii straini. Din colegii mei de liceu de 18 ani puteam face un guvern super pregatit prin comparatie cu idiotii astia.

  5. Prostocrația e un produs logic și natural al democrației, dar subiectul ăsta e tabu și știți de ce ?
    Pentru că proștii sunt categoric majoritari pe toată planeta și li se bagă în cap ideea egalității „democratice” în fața urnelor.
    Totul e pus la cale de niște incompetenți jmecheri și „afemeiați” după putere .

  6. @Statul.. si @ Mersi..: doua postari de nota 10(zece),pe dreptate, mai ramane sa votam numai LGBT-isti in guvern si Parlament ,ca maine, atat timp cat ne conduc rapandule cu coazile intre picioare, in loc de alte instrumente..

  7. Foarte adevarat. Anticii aveau mult mai multa materie cenusie iar noi avem tehnologie tentatii de tot felul inteligenta artificiala minus credinta de multe ori. Sanatate.

  8. Aici e vorba de citit nu de pomeni Tulipan și aceasta carte se va citi.Ati vrea voi sa nu fie așa dar „ghinion”cum a spus un mare „gânditor”al zilelor noastre.Trecerea la Prostocratiei face parte din Romania Educata ,dar nu vorbim mai mult deoarece lucrurile se iau Pas cu Pas .Sa le citești și mai vorbim.

  9. Dac-ar fi numai prostocrati, bine-ar fi. Nu glumesc. Din lista lipsesc, însa, unele din premiile I: Nastase Adrian, Isarescu Mugur, Johannis Klaus, de pilda. Care-au facut si fac pe prostii pe spatele altora, care, din pacate, anonimi, însa muuuulti, si dau si-n gropi(le pentru a caror astupare au contribuit, deja, cu sute de miliarde de $. Prost sa fi, vorba aia, noroc sa ai).

  10. Romania condusa de analfabeti niste indivizi lipsiti de etica TOTI potentiali penali. Cu aceste slugi ale occidentului calic Romania va colapsa.

  11. De ce nu este inclus si ” gelu ” printre autori ? Mare pierdere , exploda tirajul la Tiraspol …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.