Lider PMP: „Oare DNA câți postaci are?”

Vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară, Radu Cristescu, unul dintre apărătorii publici ai Elenei Udrea, s-a întrebat, într-o emisiune la RTV, în contextul ultimelor acuzații ale procurorilor, câți postaci are DNA.

Cristescu a acuzat „o operațiune ieftină a DNA-ului”, susținânds-a ajuns la acuzația că Elena Udrea ar fi plătit 10.000 de euro către postaci deoarece nu există alte probe solide.

”Este o operațiune ieftină a DNA-ului. Fiecare partid are postaci. Oare DNA câți postaci are? Când nu mai găsim probe, căutăm că există 10.000 de euro către postaci. Toate partidele au postaci”, a declarat Radu Cristescu, la postul citat.

Ce spun procurorii

Potrivit procurorilor, Ana Maria Topoliceanu şi Tudor Breazu achitau 10.000 euro lunar pentru plata unui grup de persoane (‘postaci’), al căror rol era de a posta comentarii în favoarea Elenei Udrea şi a PDL Bucureşti, folosind identităţi fictive pe paginile de Internet ale unor ziare sau portaluri de ştiri.

„S-a stabilit că inculpații Breazu Tudor Liberiu și Topoliceanu Ana Maria foloseau sumele obținute din infracțiunile de luare de mită pentru plata unor servicii efectuate în interesul organizației București a Partidului Democrat Liberal și al inculpatei Udrea Elena Gabriela, cu știința acesteia”, se arată în referatul în care DNA cere prelungirea arestării preventive pentru Elena Udrea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.