Liderul PSD: Nu e nicio surpriză

 Preşedintele PSD,Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că avizul negativ dat de CSM cu privire la cererea de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, nu este „nicio surpriză”, afirmând că raportul ministrul Justiţiei este „destul de temeinic” şi că rămâne de văzut ce va face preşedintele Iohannis.

„Cred că nu e nicio surpriză Nu ştiu dacă era cineva în ţara asta care s-ar fi aşteptat să fie altfel”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat să comenteze avizul negativ al CSM privind cererea de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Cât priveşte decizia pe care o va lua preşedintele Klaus Iohannis cu privire la cererea de revocare a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, Liviu Dragnea a afirmat că „nu este nimic spectaculos în această procedură”.

„Aici nu vorbim de surprize sau nesurprize, este o procedură, nu văd, nu am văzut nimic spectaculos în această procedură, este un raport care a fost făcut destul de temeinic de către ministrul Justiţiei, care a intrat pe lanţul instituţional, la capătul lanţului instituţional se află preşedintele României, o să vedem ce face”, a răspuns Dragnea, întrebat dacă se aşteaptă să aibă parte de „o surpriză de la Palatul Cotroceni”.

Întrebat dacă va sesiza CCR în cazul în care preşedintele respinge cererea de revocare, Dragnea a afirmat: „Să ajungem în acea realitate care deocamdată este virtuală, şi atunci mai vorbim”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

3 Comentarii

 1. Totul demonstreaza ca institutiile cu rol in aceasta afacere incep sa miste unitar si concertat.
  Felicitari domnului Toader pentru linia adoptata .

 2. Nu e nimic surprinzator in evolutia raportului Toader,nici in pozitia ta ,Dragnea, fata de efortul unui singur om de a eradica ciuma neagra.Ai tacut in mod las asteptand sa sarbatoresti in ambele cazuri.Daca Tudorel castiga evident ca e din „guvernul tau”,daca nu, evident ca nu te-ai pronuntat de parca era desarul tau in discutie,deci ai fost echidistant. Si tu si Tariceanu v-ati pitit pe dupa primele fuste care v-au iesit in cale cand batalia era in toi.Acum iesiti ca niste pui rebegiti de sub closca intelegand probabil ca laudele lui Johanis la adresa lui K sunt de fapt oferte pentru masa de pranz a lui K.K consuma numai de la secretari de stat in sus.In loc sa clarificati aceste numiri si destituiri de procurori v-ati pus lumea in cap degeaba operand modificari neinsemnate.De ce?Tu inca mai speri ,dupa cum bine observa Ponta ,ca se poate negocia cu K.Luati-va adio.K face servicii unui singur om-presedintelui.Pe voi va tine la foc mic in piata publica pentru ca v-a citit privirile de slugi nemernice.

 3. Bineinteles ca nu-i nici o surpriza, la ce Varza Antenista a prezentat Tudorel, chiar si Dragnea intelege ca NU avea nici o sansa de a CONVINGE pe careva in afara lui Mitraliera si Codrin!
  Nici o sansa!
  V-ati dat arama pe fata, daca mai era nevoie, Jilava v-a adus la disperare, l-ati lasat pe Tudorel sa se faca de ras!
  Vai de Minsiteriatul lui, va ramane o pagina NEAGRA in istoria Post ’89 chinuita a „democratiei” originale romanesti!
  Rusine, penalilor, la Jilava cu voi!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.