Marea câțâială

Toată lumea vorbește despre anchetații Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, acuzați de DNA, dar nimeni nu amintește că au fost jurnaliști care le-au cântat în strună pe timpul pandemiei de coronavirus. Ba, mai mult, tot ei îi “înjură“ acum. Observația îi aparține prezentatorului și realizatorului Dan Negru.
Văd știri despre cei care-n pandemie aveau funcții și acum sunt acuzați. Nimeni nu vorbește însă despre jurnaliștii care-i lăudau atunci și-i înjură acum. Țin minte sloganul “informează-te doar din surse oficiale”care era difuzat zilnic la TV.
Ori esența jurnalismului e tocmai neîncrederea în știrile oficiale. Inculpații de azi erau oficialii de atunci. Dacă atunci vreun jurnalist ar fi pus la îndoială decizia vreunui oficial, ceilalți jurnaliști l-ar fi rupt. Breasla televiziunii în România n-a avut moralitate niciodată. În anii ‘60-80 era vândută regimului comunist. Prezentatorii care în decembrie ‘89 îl lăudau pe Ceaușescu în ianuarie ‘90 îl înjurau.
Cu regele au făcut la fel, televiziunile care-l înjurau cât trăia  l-au ridicat în slăvi după moarte. Ăștia suntem. De asta moare presa!
Noi, breasla celor lași.
Pentru că lașii nu pot fi morali, a scris Negru pe pagina de Facebook.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Ioana Radu 8485 Articole
Author

39 de Comentarii

 1. Tara esta e plina de retardati vânduți aserviți Mass media,nu mă miră ,majoritatea sânt din etnia ,,superiorilor,,spun ce le convine,pentru ei adevărul e foarte relativ.

 2. Cei care au facut asa sunt tot cei care i-au laudat pe Basescu, Iohannis si Kukuveaua Vopsita.
  Atunci i-au laudat, iar acum ii scuipa. Dar de votat i-au votat ca nanacii. Mai ales cultii aia, care se numesc ,,diaspora romaneasca”……[Rumburak]

 3. Dan Negru ,stii unde gresesti ? asta nu e presa…e o arma hibrida împotriva poporului Roman

 4. mina care te hraneste n-o musti ..asta este un principiu general…nu exista media independenta corporatista…free lancers posibil sa fie independenti …

 5. Rumunu e lash…Ca catelul rau care se gudura cand ii dai mamaliga…Rumunu este un Sklavete Fericit si Liber cu Ratia de Parizer cu Soia de la NATO care il face sa uite ca Tara lui e Colonie…Romanu e ipocrit si lash, il injura pe Ceausescu care e mort de 34 de ani, tot pentru Ratia de Parizer cu Soia de la NATO….Rumunu fanariot e si nationalist il preaslaveste pe Mihai Viteazu si Stefan cel Mare dar face sluj si da din coada in fata ocupantului actual al Romaniei….Romania e cum este pentruca rumunu a facut sluj si a dat din coada in fata ocupantului….tot pentru o Ratie de Parizer cu Soia…Rumunu l – a impuscat cu mare bucurie si fericire pe Ceausescu pentru ca era chiar ROMAN, dar oferea o Ratie de Parizer mai mica temporar. Ca tot gospodarul care manaca azi mai putin ca sa investeasca mai mult pentru viitor.

 6. Igiena si sanatatea publica sunt domenii care apartin stiintelor medicale. De mare importanta oricand, importanta care se amplifica in situatii speciale, adica epidemii ori catastrofe naturale sau provocate de om. Masurile ce se iau in asemenea situatii sunt si ele exceptionale. Propuse de catre specialisti si asumate de catre organele de stat.Ce s-a intamplat la noi in timpul pandemiei (contestari, proteste, acte de nesupunere la masurile promovate de institutiile indreptatite sa le ia )sunt exemple ale dezordinii si pierderea autoritatii statului roman dupa caderea comunismului. Drumul Romaniei de la comunism spre democratie s-a impiedicat intr-o (semi)anarhie !Pacat ! Democratia se invata greu si se parer ca la noi mai greu ca in alte parti. Las sociologilor profesionisti misiunea de a releva cauzele …Oricum
  Dupa razboi multi viteji se-arata …

 7. Foarte corect si adevarat ce spune domnul Dan Negru,dar la fel ca presa si televiziunile sintem si noi ,marea majoritate a poporului roman.Nici-o diferenta ,asta este caracterul nostru.

 8. „Inculpații de azi” nu prea puteau fi inculpați!
  https://www.youtube.com/watch?v=fRasN4uCKgM
  …juniorul Voiculescu – oricît mi-a fost, și mi-e, de antipatic – are un interviu recent într-un ziar, pe tema asta, unde un JURNALIST (nu ca ceilalți behăitori pă o ciorbă șî o brîndză, dă la Foaya Dă Ambalat Pește șî dă la „Drumu’ Socializmului” dă Bukale ale rînjirilor șvaițări $$oroșijdi!) îl întreabă cum poate justifica semnăturile lui din perioada cît a fost menestrel la Sănătate. Iar Juniorul spune că NU EL A LUAT DECIZIILE, ci Plăvanu’ paltonar plictisît, cîțul uoltenesc amețît, și – mai ales! – PAPAGALU’ iepoolețar koloneleasă PAROLizdĂ Ghiorghiță di pi Argeși în gios, di pi un mal frumos! Ăia i-AU TRANSMIS, post-factum și gata plătite (!), cele semnate de el pe baza cărora este „inculpat” acum, împreună cu Mihăilă!
  Io-s sigur că șpețial Sirviciili miticești a făcutără manevra asta di ocolire a documentelor și a adevărului, pentru ca ancheta porcurorilor să ajungă în final ÑICĂ’RI (vorba lu’ folcloristu’ Grigore Leșe), să fie muămalizată, și ADEVĂRAȚII VINOVAȚI – slugile Bruksălului șî a’ lu’ $$oroș – să scape bazma-koorată, șî să poată fi retrași din ochii populimii dobi TOACE……[Rumburak]

 9. @ imre….Cum adica vantuti, aserviti massmedia? E cineva din public aservit lui massmedia?.

 10. @ Codrean…De acord cu argumentele de ordin medical…Cele cu democratia sunt false…Democratia de azi e o mare Utopie…In tarile asa zis democrate s – a apelat la zeci de mii de politisti sa apere decizia guvernului, batai si incendii de strada, mai mari ca la noi.

 11. Pandemia n-are legatura cu comandarea de 90 milioane (!) de vaccinuri, cand doar 5 milioane de doze s-au consumat. Raportul 90/5 este dement, precum cel care a comandat. Nu mai incercati sa deviati sau sa faceti justitie de OTV.

 12. ‘dupa razboi,multi viteji se arata’,dar DAN NEGRU este o exceptie pentru ca e un profesionist media adevarat
  citez’În 2018 a criticat public sexualitatea exagerată și limbajul vulgar din filme sau programe tv românești stârnind un val de discuții la nivel național cu implicarea unor importanți lideri politici. Antena Group s-a dezis public printr-un comunicat de presă de opinia lui Dan Negru prin care acesta critica sexulitatea exagerată și limbajul vulgar din producții și filme românești considerând că este exclusiv opinia realizatorului TV’
  ‘În aprilie 2023 propune public reintroducerea pedepsei de exmatriculare a elevilor „problema” din școlile românești. Propunerea a stârnit un val uriaș de dezbateri în urma cărora în luna mai 2023 a fost reintrodusà în Legea Educației’

 13. secta „martorii lu covid” e f. puternica,
  e un fel de „biserica nationala” cu peste 99% adepti in Popor…..

 14. S-au cumparat 2.9 doze vaccin pe cap de locuitor, fata de media UE- 3.1. Ca au ramas nefolosite , nu are nicio vina uriasa campanie antivaccinista desfasurata de mass-media,inclusiv peaicea? Si asta pentru ca vaccinurile erau americane; daca erau rusesti(chiar si din URSS!) sau chinezesti nu era nicio problema.

 15. Sa fie anchetați propagandiștii ziariști ai lui Catu! Niste zuaristi propagandiști care fara sa fie nedici ne-au băgat pe gat acest vaccin că ne imunizează. După două dize trebuie sa faci și pe a treia și ajungi în mormânt. Ce leore care ne-au băgat oe gat imunizarea. Pe prosti îi iert,dar au fost medici care ne-au băgat pe gat acest vaccin. Cunosc un mare sef de spital care după a treia doza cu faizar a dat în primire cu proces verbal! Succesuri globaliști naziști!

 16. Pt ca aveti impresia ca ziaristii nostri sunt singuri ”influentabili” ca sa nu folosesc un cuvant greu. Va inselati daca aveti impresia ca alte informatii de pe glob sunt clare si nu ocolesc drumul. Va dau un exemplu la inceputul pandemiei s-a spus ca Aspirina nu-i buna desi este cunoscuta de veacuri, ca anti/inflamator/anticoagulant si piretic. Apoi au descoperit ca e necesar un anticoagulant, iar aspirina este si un slab antocoagulant de accea e folosita in prevenirea infarctului, iar apoi intr-un ziar celebru era prezentata ca eficienta alaturi de cortizon fata de un medicament mult laudat si foarte scump dar cu eficenta mai scazuta. Am renuntat la stirile zilnice pt datele din site-ul https://www.worldometers.info/coronavirus/ in care putem compara tari date in functie de populatie evolutie etc. TV intern si international sperie societatea pt ca situatia era mai putin grava. Acel site m-a ajutat sa trec rational pandemia si sa inteleg ca intunericul intunecatilor nu ma poate afecta daca inteleg ce vor. Asa ca in ultimii ani n-am fost in stare sa fac nici o banala raceala/o rinita…pt ca psihic mi-am intarit sistemul imunitar pe care zilnic ni-l perturba prin sfaturi despre nocivitati din dieta. Suntem copiii parintilor nostri si purtam memoria hranei consumata de mama si de noi la aceeasi masa, devenita traditie mai vegetariana sau nu dupa obicei. Mama a prajit ceapa mult nu am probleme cu stomacul si acum imi place prajita bine, altii nici nu o prajesc si ii doare, pt ca asa sunt construiti si obisnuiti de mici fara prajeli. In familie se dezvolta si longevitate. Ea se micsoreaza cand renuntam la cumpatare si abuzam de multe de la alimente la viteza.

 17. Dan Negru incearca s-o „mermeleasca”, ocupatie tipica in presa, pe bani. USRul s-a discreditat definitiv, desi trebuia cand a sustinut ca ministru al sanatatii unul cu diploma de mecanic la o conducta cu apa, fara sa aiba o diploma emisa de facultatea din Austria pe care sustine ca a terminat-o. Iar al doilea ministru de la ei n-a practicat meseria de medic niciodata. Ori spui USR, ori spui BOR, spui acelasi lucru: escroci !

 18. Important e sa le ia bănuții. Câțu e milionar in euro. Mai puțin mă interesează pușcăria, dar sa i lase în izmene. Trebuie verificate și împrumuturile uriașe contractate de șoarecele din Vâlcea. Acolo a luat comisioane babane.luati le banii. Funcțiile. Sa muște asfaltul,!

 19. Acum ca le zici
  chiar e STRANIU ca AZI = adica chiar acum
  doar tarile care aveau vaccinul lor nu-s in RECESIUNE ECONOMICA
  si MISTERIOS doar tarile de-au cumparat vaccine de la altii, sunt azi in plina RECESIUNE ECONOMICA !

  Nu fac conspiratii 😀 DOAR CONSTAT ! 😛
  (re-intreb … ne-au vaccinat aia 😉 de nu-s in recesiune de-am intrat in locul lor ❤️ in recesiune? N-AUD ?)

 20. FED-ul a simtit primejdia si-a gandit „acolo sus” observati doar de genii discrete , discrete arhivand dovezi pentru posterior_itate 😉
  si-a inceput inca de pe vremea PLANDEMIEI sa extraga LICHIDITATE din PIATA ! (mde … dollarul 😉 )

  PS: „NINGE PE FED!” … totusi ! „Vaccinul” n-a avut efect in Ukraina si-acum chiar cu arme n-ar m-ai avea soldati , deja inroleaza femei, pentru lupta corp-la-corp cu soldatii rusi, urkacii, am auzit ! Trisst ! 🙁

 21. Ratatilor de la Cotidianul,vedeti ce ati starnit voi cat si sosocarii? Apar epidemii de tot felul pentru ca dacii liberi de minte nu-si mai vaccineaza copiii. Vor muri copii din vina voastra,a sosocarilor si a parintilor iresponsabili. Coronavirus peste tot in lume a starnit panica. Insa doar in Ro au aparut atat de multi crestini-ipocriti si conspirationisti. Sa ne amintim ca multi au murit refuzand masca de oxigen sau au refuzat vaccinarea. Vaccinurile sunt sansa omenirii pentru a nu crapa.

 22. Ieri se lauda o mama otevista la A3 ca ea nu-si vaccineaza copilul contra unei boli infectioasa, ca vrea sa se imunizeze fiica-sa prin infectare !!! N-a gresit 1stein cand a spus ca prostia este infinita.

 23. Gresesti !
  🙂
  vezi medicamentul nemtesc CONTERGAN si cat s-a mintit pe seama lui !
  Roamnii trebuie educati ca sa stie ce pot lua ca vaccine testate si ce nu ca vaccine ne-testate ci aruncate ABUZIV pe piata …chiar „obligatorii” si celor cu contraindicatii !

  NASOL si spurkat, gandesti, baiete ! Nu ne-vacinarea e de vina ca romanii „SUFLA si IN IAURT” acum
  ci … EDUCATIA si cine-a facuto PAS-cu-PAS asa 😀 ! PUP !

 24. Nu te ambala … asta.i nivelul tradatorilor USR-isti de azi !ä
  #RESIST … tentatiei ! 🙂
  E prost ! 🙂

  PS: Am vazut ca MISHTEAUX stia straniu-misterios din ANTE-timp ca … USR-ul va fi dus la taiere 😉 !
  Chiar esti PROPHET real
  sau cum puteai sti ce va patii USR-ul inainte de acuzatii 😉 covidice (si alea pre-zise misterios d-acum 2 oi ani 😀 )
  CITI cu atentie … esti prea straniu pentr-o fitzuika de … HUNEDOARA !
  MISHTEAUX !
  E bisericuta din FRANKFURT contra BIDEN …subteran ? Sau 😛 ce ?
  Multi vad …insa unii intelg … pun cap la cap …se uita cand proorocesti …cand se-ntmpla = SEMNE de INTREBARE ! REALE !
  MISTERIOASE ! 😛

  Cine esti la urma urmei ? … Sti prea multe dupa timpul pierdut cu „verzi si ucate” aici ?
  RAZBOI HYBRID 😀 ? 😉 „sub nasul lor” …”mi-e fric de … POGROAME!” 😀

  IQ=?
  😉

 25. ma gandem sa accelerez codat informational pana-n „27 decembrie”
  MDA … pentru ca intereseaza nu vreau sa fac valuri …
  o s-o las mai incet cu aluziile usor de descifrat ! PUP !

  Una mai zic:
  … si financiar si meteorologic-energetic „NINGE PE FED!” … pregatiti-va mai bine ca dupa „OCHII PE BUTELIE!” 🙁
  😀

 26. Dupa ce-ai fost mintit de la niveluri inalt oficiale (dupa VOICULESCU …ministerul apararii ordona vaccnele …aluzie ca da pe goarna ca banii din vaccine = UKRAINA fonduri la un razboi chiar si de-un amator ca MISHTEUAX a fost EXACT prevazut ! )
  dupa ce-ai fost mintit cu SUPA FIARTA DE PFIZER … sufli-n toate IAURTURILE cu care nu te-ai fript niciodata …

  ASA-I PSIHOLOGIA OMULUI !
  De vina nu e biata femeie ORBULE, ci de vina sunt OFICIALII-STATULUI (ARMATA? dupa Voiculescu acum acuzat de DNA 😀 )
  care i-au distrus complet increderea … FEMIA crede, inselata cu COVID, ca si restu-s minciuni !

  De ce faci proganda talamba ? De ce-i ascunzi pe adevaratii vinovati cu TRESE ?
  Griji ca daca iese adevarul de ministerul apararii la iveala pe thema BANILOR din vaccine-ca-o-pretaxa 🙂 e de rau !
  🙁
  Nu crede ca UNDEVA intr-un dulap nu-s colectati in liniste , de specialisti , schelete !
  De ce crezi ca ante-spunea mishteaux inca de ani … ca cei care … COVID …vor ajunge pe juridic pe „esafod”
  daca …si doar daca …pierde UKRAINA ?

  Mishteaux insa stia de pe atunci ca UKRAINA pierde si 90% din banii pro-ukraina (vorba lui BIDEN) au rulat
  salvand de la RECESUNE USA nu UE ! 🙂

  Dedesupturi la care mintea ta rasa …nu le poate vedea nicicu TELESCOPUL ! 😛
  Mi-e mila de prosti ! „NINGE PE FED!” 🙂 😉
  IQ=?
  😉

 27. Bravo asa este! Ar trebui totusi o cenzura. nu poti sa ai libertatea sa spui prostii la televiziuni. Sa asmuti, lumea contra vaccinarii. Stiinta si medicina trebuiesc respectate. aaaade cand ma stiu lumea se vaccina anti polio. Si nu comenta nimeni. Daca era si atuni libertate , adica anarhie, nu se vaccinau oamenii , adica tatele, nici atunci.

 28. cum am scris in alt comentariu de ce tarile care au avut 😉 propriul vaccin (CHINA, RUSSIA, USA) nu-s in recesiune azi
  si tarile care-au cumparat OBLIGATE vaccine de la ei: UE, Romania , etc (majoritar vaccine americanesti , firme americanesti 😀 ) sunt in recesiune azi !
  PS: UKRAINA nu va primi nimic nici de la UE (nici de la USA) prea mare ar fi ELECTORAL in plina criza CU BANII DATI ALTORA
  darnicia pro-ukrana acum ! De ce spuneam din timp „USA e OUT!” si „Mi-e frica de … POGROAME!” ?
  ca un PROPHET singur , stiind divin 😀 dinainte TOTUL ?

  Am IQ>145 clar si vizibil …insa IQ-ul nu-ti creaza din nimic …informatii fie ele ultra-mega-ascunse 🙁 ! 😎🤦‍♂️🤔
  MAGA ! 🍥🍥🍥

 29. Trebuia să fie strict problema oricărui minister al sănătății din orice tara, dar, toate au fost hotarate la dawos politic. Adunătura de la Dawos nu are nicio legătură cu sănătatea că domeniu de activitate cum nici cu alte domenii pentru care se iau hotarari cum li se scoală pe cifrele de afaceri. Aoleuuuu, daca facem o incursiune în trecutul anului 2020, putem avea o bază de date cu numele celor care au mâncat rahat in legătură cu covidul mamii lor, eu scriam și urlam in tara că e afacere pentru care nimeni nu își asumă riscurile și consecințele dar nici răspundere în fața legii pentru nenorociri și teroare, aruncați toți cu dejecții in ceea ce scriam(aveți puțină răbdare, veți auzi adevărul, nu va executați sănătatea doar pentru că sunteți terorizați și înfricoșați+ destule)! Marea rageala politica, suntem gaituiti politic, dosare politic, sa nu mai intrăm în alegeri! Un rahat, așa mint si șantajează criminalii, hoții, escrocii, clanurile infractionale din politica românească pentru manipulare!

 30. Strangeai oamenii de pe strada si le dadeai cativa lei ca sa-ti cante refrenul televizat: ”Bucurestenii sunt mitici!”, nerușinat bănățan ce ești. Cara-te la tine acasa si ia-l de mana pe marius chicos (p)rostogan, fraiere, nu mai impuți aerul bucurestenilor.

 31. @axoane, maine te vor cita oagării in istoriile lor false, cum ca iata ce recunosteau chiar românii ca sunt asa cum zici tu. E bine?

 32. serviciile pe care le incriminezi sunt opera lui imre asztalos, ardielian d-al tau, fraiere. V-ati adunat in Capitala ca s-o distrugeti, ati pus mana pe toate pârghiile si butoanele puterii, va dați români, dar sunteti secesioniști idi oți si data viitoare veti fi intre unguri si românii care NU va vor mai sari in ajutor, fraierilor.

 33. ‘dupa ce-ai fost mintit cu SUPA FIARTA DE PFIZER” (fara nume)

  Intotdeauna m-am mirat cum unii fara nume de pe forum Coti stiu ce am facut eu si eu nu stiu. Poate le-a spus Charlie (pamflet). Eu n-am facut reclama la niciun vaccin, doar v-am informat, ca si acum, ca am facut o doza de Ionescu & Ionescu, care-i un vaccin clasic, sa pot circula oriunde in lume, nu ca perdantul de Nole. Cei care stau toata ziua la OTV nu le este nevoie de vaccin, ca nu iau si nici nu dau. Ei se duc la Babele-Sfinx, „la tunel”, si se imunizeaza, iarna, pe furtuna, cand vin salvamontistii si bat la ei pana le ies virusii din cap !

 34. CUM ÎI TURCU AȘA-I PISTOLU/ CUM ÎI ȚARA-I ȘI POPORUL/ ȘI INVERS/NOI SUNTEM ROMÂNI CU TOȚI/ CÂND TÂLHARI CÂND PATRIOȚI//CÂND EȘTI ȘEF TE IAU ÎN BRAȚĂ/ DACĂ PICI TE SCUIP ÎN FAȚĂ/UN ROMÂN ADEVĂRAT/ AZI TE PUP MÂINI POC-N CAP//

 35. CUM ÎI TURCU AȘA-I PISTOLU/ CUM ÎI ȚARA-I ȘI POPORUL/ ȘI INVERS/NOI SUNTEM ROMÂNI CU TOȚI/ CÂND TÂLHARI CÂND PATRIOȚI//CÂND EȘTI ȘEF TE IAU ÎN BRAȚĂ/ DACĂ PICI TE SCUIP ÎN FAȚĂ/UN ROMÂN ADEVĂRAT/ AZI TE PUP MÂINI POC-N CAP// IAR NU-NCAP LA COMENTARII?

 36. Badila Cristian spune:
  10 dec. 2023 la 18:34 ——–Stimabile ,nu confunda dumneata un vaccin care a fost verificat si omologat cu acest vaccin pt. corona ,care nici macar firma producatoare nu poate garanta .Nu vezi ca vorbesti prostii si amesteci merele cu perele ?

 37. Paulian Ionescu Tu nu iesi din tiparul rumanului atot stiutor. De unde stii tu ca nu a fost verificat? A crescut in copaci sau ce? Cum poti fi atat de ipocrit ba mos teaca? Sa te intreb altceva,dar sa raspunzi sincer, nu ce iti doresti tu : vaccinul a salvat vieti sau nu? Daca nu vina cu dovezi . Dar sa te iau altfel ca sa priceapa mintea ta inchistata: de nu erau medicii si vaccinul mureau pe capete.Si asa au murit din cauza prostiei lor multi oameni .Zi-mi din cati stii ca s-au vaccinat,cati au murit,sau cati au devenit sterili sau le-au crescut solzi. Nu fi prost totusi.

 38. @tomlin
  vaccinat adica IMUN,
  purtator asimptomatic si dai mai departe:
  -de ce te-ai vaccinat?

  daca „ai trecut prin boala”
  esti desigur asimptomatic…..esti ca maxtor care trage internet din 5G
  si le da unora cancere
  fara sa puna blesteme.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.