Mariaje sudate pe „Walk of Fame“

O relație de iubire desfășurată sub blițurile paparazzilor, inevitabile pentru o celebritate, este greu de întreținut. Multe cupluri celebre au divorțat pe bandă rulantă, dar iată că mai există unele care demonstrează că dragostea și înțelegerea sunt mai presus de orice.

Blake Lively a povestit recent într-un interviu pentru revista Glamour că ideea de a te lăuda mereu că relația ta este perfectă i se pare fără sens. Căsătorită încă din 2012 cu actorul Ryan Reynolds, actrița spune că a fost mereu conștientă de faptul că mariajul său a fost privit prin lupă și că, la un moment dat, s-a temut că va avea de suferit din cauza criticilor. „Am evitat mereu să îmi laud familia prin presă. Trebuie să fim conștienți că ceea ce vedem pe rețelele sociale distorsionează realitatea. În noaptea dinaintea unui interviu, am stări de anxietate din cauza întrebărilor pe care știu că le voi primi de la jurnalist. De obicei, tot ceea ce spun, ei transformă în povești. Narațiunile lacrimogene sunt pe placul tuturor.“ Lively spune că și soțul său este conștient că fiecare cuvânt rostit poate fi interpretat: „Ryan și cu mine suntem foarte timizi în viața reală. Noi ne exprimăm cel mai bine când suntem pe platourile de filmare, când trebuie să interpretăm pe altcineva. Faptul că o persoană timidă trebuie să povestească întâmplările pe care le are cu altă persoană timidă este un pic ciudat din punct de vedere emoțional“. Actrița mărturisește că de câte ori este întrebată de reporteri anumite lucruri referitoare la căsnicia sa, evită să prezinte pozitiv lucrurile, deoarece consideră că își minte fanii. Cei doi conviețuiesc atât de armonios pentru că fiecare îl tratează pe celălalt ca pe un prieten, chiar și atunci când apar neînțelegeri: „În alte relații, în cazul în care sunt certuri, de orice fel, fiecare se duce la un amic și îi povestește. Noi am fost prieteni doi ani înainte să formăm un cuplu, iar asta ne-a ajutat să avem o comunicare bună. El este într-adevăr cel mai bun prieten al meu. Iar de când au apărut cei doi copii ne înțelegem și mai bine“.

Un alt exemplu de longevitate în mariaj îl reprezintă cuplul format din Goldie Hawn și Kurt Russell, care sunt împreună de 34 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „Swing Shift“, lansat în 1984, astfel începând o poveste de dragoste ce continuă să fascineze.

În 2015, Goldie Hawn și Kurt Russell și-au unit destinele după 30 de ani de relație. Ceremonia a avut tematica Vestului Sălbatic, iar un prieten apropiat de-al cuplului a făcut anunțul în cadrul unui interviu pentru Daily Mail: „Vor fi multe costume de cowboy, pălării, cai și, bineînțeles, mult rock and roll“. Goldie și Kurt au crescut împreună patru copii. Kate și Oliver Hudson, copiii actriței din căsnicia cu Bill Hudson, un copil din mariajul lui Kurt Russel cu Season Hubley, iar împreună au un fiu de 29 de ani, pe nume Wyatt. Tot în 2015, actrița a declarat într-un interviu că „mariajul nu este ingredientul magic pentru o dragoste de durată, ci, mai degrabă, o intenție“.

După o lungă absență de pe marile ecrane, Goldie Hawn, în vârstă de 71 de ani, a revenit în 2017 în atenția fanilor cu rolul principal din comedia „Snatched“. Potrivit revistei People, Goldie Hawn îl consideră pe Kurt Russel sufletul său pereche: „Nu mi-aș putea imagina viața fără el. De fapt, o parte din viață mi-am petrecut-o alături de el.“ Atunci când s-au cunoscut, Goldie divorțase de cel de-al doilea soț, Bill Hudson, cu care are doi copii, și a mărturisit că modul în care Russell a interacționat cu cei doi la acel moment a determinat-o să se îndrăgostească iremediabil de el. „L-am văzut cum se comporta cu copiii mei când erau pe platoul de filmare. Se comporta extraordinar“, a povestit actrița. Mulți s-au întrebat însă care este totuși secretul unui mariaj de durată. Goldie are răspunsul: „Dragoste, compasiune, recunoștință, pentru că uneori fiecare bărbat și fiecare femeie ajung să își înnebunească partenerul. Familie, distracție și multe zâmbete“.

Despre Alina Chirita Articolele 141
Author