Marian Oprișan: Tranziţia va fi făcută uşor

Vicepreședintele PSD, Marian Oprișan, lider al organizației Vrancea, a declarat după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, că partidul ” își urmează o nouă cale”.
”PSD își urmează calea, aș putea spune o nouă cale din acest punct de vedere, pentru că tranziția va fi făcută ușor, statutar. Doamna Viorica Dăncilă este președintele executiv al partidului în acest moment. Sigur că la un moment dat va exista un congres, în urma consultărilor din CEX cu colegii noștri, șefii organizațiilor județene”, a declarat Marian Oprișan.
El a mai spus că partidul își va continua idealul social-democrat.
”Vom face tot ceea ce este posibil ca PSD să își continue idealul social democrat pentru că PSD a făcut multe lucruri bune pentru români și pentru România și nu merita să i se întâmple un asemenea lucru”, a mai spus vicepreședintele formațiunii.
Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

10 Comentarii

 1. „Tranzitia” spre #NIMIC!
  #NIMIC va mai ramane in cativa Ani, lent adica, din PSDul penalilor si infractorilor!
  BRAVO, Romania!!!

 2. In orice tara civilizata EXISTA SI UN PARTID SOCIAL DEMOCRAT. problema ca membrii sa se tina de STATUTUL SI IDEOLOGIA SOCIAL DEMOCRATIEI. lasati complexele politice si faceti locuri de munca cu firme de stat. ale primariilor in asociatie cu privati romani

 3. E moartea caprioarei, editie imbogatita si adaugita! Am inteles ca esti vechi in partid dar sa ne spui din ce bani de bugetar ti-ai tras viloaica spre Tulnici si de unde a agonisit mama vrancioaia banii pentru jeep-anul 4×4=16 facut cadou?

 4. @lili, Nu te bucura de raul altuia, ca va veni vremea s-o incasati si voi, infractorilor!

 5. Sistemul e foarte dur. Desi Dragnea a vrut sa cada la pace cu el, sistemul a refuzat si chiar la bagat in pârnaie. Criminali periculosi. Daca PSD-ul nu moare acum, o să-și revină si o sa le rupa gâtul.

 6. Dupa alegerile atea si condamnarea lui Dragnea, se pot schimba multe. Dar anumite lucruri raman la fel: Soarele va rasari in continuare, Basescu un securist, Lazar un tortionar comunist, Iohanis un hot de case si evazionist,…..si lili proasta satului.

 7. Astept sa fie repusi in functie Lazar si Codruta,Maior la ministerul de externe dupa reactivarea urgenta a protocoalelor.Cum insa distrugerea executarii programului PSD era obiectivul principal ,nu Dragnea,sa vedem ce va urma.In nici un caz nu vor prelua guvernul acum deoarece vor pierde sigur alegerile viitoare.Se vor multumi cu franarea si activarea „oamenilor nostri” din ministere pentru sabotarea masurilor cu impact pozitiv?

 8. Vreua s aspun ca Antena 3 prin stoiceasca -o fi securista ???????????si poate si altii-chiar Gadea -au o prestatie execrabila-
  Ce spune Oprisan”tranzitia va fi usoara”-
  da, daca ii lasa Kovesi,Macovei, Coldea,Maior, Helwiig si tartorul bubos sorosist Iohannis, tartorul si mai bubos Cioolos , toti procurorii securisti si judecatoarii/judecatoarele lui TARCEA, ai lui Augustin Lazar –

 9. Că nu vor zângani prima oară zăvoarele ușii de fier de la celulă și dl. Marian Oprișan se va lepăda de dl. Dragnea de trei ori. (Pe fiecare din mijloacele de comunicare)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.