Mașina Reginei Elisabeta, scoasă la vânzare

Mașina Reginei Elisabeta a fost scoasă la vânzare, în cadrul unei licitații care va avea loc luna viitoare. Autoturismul, un Range Rover, este din 2004,  are puțin peste 170.000 de kilometri, iar  prețul de pornire este de 60.000 de euro. Mașina este într-o stare foarte bună și se așteaptă ca participanții  să fie într-un numărul mare, mai ales că fosta suverană a fost văzută adesea la volanul mașinii, iar imaginii sunt foarte populare.

Licitația va avea loc la Birmingham, pe 11 noiembrie, potrivit observatornews.

Mașina este automată, are trepte laterale, protecție pentru câini, huse pentru scaune, geamuri electrice și multe alte dotări.

Totuși, nu este un eveniment inedit, întrucât și alte mașini ale familiei regale au fost vândute. În 2020, Prințul William și Kate Middleton au vândut un Range Rover din 2013 unui dealer înainte să fie scoasă la licitație în 2021, iar în 2022,  un Jaguar al Reginei Elisabeta a fost, de asemenea, scos la licitație. Prețul de pornire a fost de 48.000 de dolari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Are volan pe dreapta … sigur o cumpara vreun cocalar roman ! … Vad ca se deschide si geamul de la sofer, ca sa poata omu’ sa scoata si sa goleasca scrumiera cu coji de seminte la stop, deci totul e perfect !

  2. N-a carat caramizi, pietris, ciment, cherestea, moloz, cornier, struguri, castraveti, cartofi si altele, cum am carat eu cu Dacia 1300 a mea……[Rumburak]

  3. Adevaratul anunt in care se spune ca a apartinut unei batrane si o folosea doar duminica de se ducea la biserica, putin rulata si cu service-ul la timp doar la reprezentanta

  4. Au nevoe de bani englezoii, ca sa trimita preietenului Zelenski .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.