Măsuri ca-n starea de urgență, în sectorul 1

Măsuri ca-n starea de urgență, în sectorul 1. Numărul mare de cazuri de COVID -19, înregistrate în ultimele zile, a determinat autoritățile locale din Sectorul 1 să reia dezinfectarea scărilor de bloc. Ba, mai mult, acestă procedură va fi extinsă și la case. astfel, „Pentru eficientizarea acestor acțiuni, am decis ca tuturor celor care locuiesc la case să le distribuim câte un litru de dezinfectant de suprafețe. Nu mai este nevoie de nicio solicitare în acest sens“, precizează primarul sectorului 1. Dan Tudorache.

„În urma numeroaselor cereri primite de la voi, am convocat azi (n.red- joi) celula de criză din Comitetul pentru Situații de Urgență și am aprobat următoarele:

? Dezinfectarea tuturor scărilor de bloc de pe raza Sectorului 1, în limita a 2 (două) intervenții pe lună. Dacă între cele două dezinfecții programate, apare un caz confirmat de infectare cu covid-19, la solicitarea asociației se va interveni în regim de urgență.

? Pentru dezinfectarea caselor, vom distribui câte un litru de dezinfectant de suprafețe tuturor.

Purtați masca, spălați-vă pe mâini și evitați locurile aglomerate!“, mai scrie edilul care precizează și că acțiunea va fi coordonată de Poliția Locală.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. Atenție !!!.. să nu vă dea cianură…sigur scăpați de viruși… adică scapă ei de voi…

  2. Trebuie vandut clorul cancerigen, astia vor sa ne omoare si pe noi nu numai covidul…. De ce drcau nu mai crapati voi, astia de l aconducere, ca ati aratat ce puteti, drcai impielitati, ce v amai fca amantele? Da bastarzii?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.