Mesajele politicienilor de Paște și Florii

Liderii politici au transmis, duminică, pe rețelele de socializare mesaje cu ocazia Paștelui catolic și Duminicii Floriilor.

Dragnea: Sfintele sarbători sa ne facă mai buni și mai apropiați unii de alții!

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea: ”În zi de mare sărbătoare pentru creștinătate, Paștele Catolic și Floriile, doresc liniște, sănătate și împăcare tuturor celor care celebrează astăzi această zi sfânta. Sfintele sarbători sa ne facă mai buni și mai apropiați unii de alții! Un gând bun și cald, tuturor! Sărbători fericite împreună!”.

Tăriceanu: Cristos a Înviat! și La mulți ani!

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu: ”Creștinilor care serbează astăzi Învierea Domnului le doresc Sărbători Pascale fericite, pace și bucurie. Cristos a Înviat! Totodată, de sărbătoarea Floriilor, le urez tuturor celor care îşi sărbătoresc numele multă sănătate și fericire alături de cei dragi și un sincer <La mulți ani!>”.

Orban: Vă doresc tuturor sărbatori pline de caldură și bucuria pe care le puteți regăsi doar în familie!

Președintele PNL, Ludovid Orban: ”Ziua de astăzi este una plină de semnificații pentru toți creștinii. Celor care sărbatoresc Învierea Domnului le spun “Hristos a înviat!”, iar celor care sărbătoresc Duminica Floriilor le transmit un sincer “La mulți ani!” Vă doresc tuturor sărbatori pline de caldură și bucuria pe care le puteți regăsi doar în familie!”.

Băsescu: La mulți ani!

Președintele PMP, Traian Băsescu: ”La mulţi ani celor care azi îşi sărbătoresc ziua numelui!”.

Fifor: Să fim cu toții mai uniți, mai buni, mai solidari și mai încrezători!

Ministrul Apărării, Mihai Fifor: ”În această sfântă zi de duminică, doresc să transmit, din toata inima, urări de sănătate, pace sufletească și împliniri către toți credincioșii ortodocși care sărbătoresc Floriile și deopotriva către credincioșii romano-catolici și protestanți, care serbează Paștele. Să fim cu toții mai uniți, mai buni, mai solidari și mai încrezători! Tuturor celor care serbează ziua onomastică astazi, Duminica Floriilor să vă aducă împliniri și speranță în suflet. La mulți ani! Gândurile mele se îndreaptă negreșit și către cei pe care aceasta zi de sărbătoare îi găsește departe de familie și cei dragi, militarii noștri români aflați în operații și misiuni în afara granițelor țării, în Afganistan, în Kosovo, dar și în multe alte locuri unde este nevoie de prezența, experiența și profesonalismul lor. Ei sunt un adevărat exemplu de statornicie în credință, datorie și respect față de lucrurile cele mai sfinte pe care le avem noi ca români!”.

Daea: Duminica Floriilor este una din cele mai frumoase sărbători creștine care vestește Paștele

Ministrul Agriculrutii, Petre Daea: ”Duminica Floriilor este una din cele mai frumoase sărbători creștine care vestește Paștele, rememorând intrarea lui Iisus în Ierusalim. Cu acest prilej urez ”La mulți ani” tuturor celor care poartă nume de flori. Să aveți succes, fericire și prosperitate!”.

Gavrilescu: Duminica aceasta înseamnă atât de mult pentru sufletele noastre

MInistrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, vicepremier: ”Cu prilejul Floriilor, vă doresc celor care vă sărbătoriți onomastica să aveți parte de sănătate și bucurii, alături de cei dragi! Și pentru că Duminica aceasta înseamnă atât de mult pentru sufletele noastre, vă doresc tuturor să aveți parte de liniștea și pacea care să vă apropie, curați și luminați, de Sfintele Paști!”

Firea: Un gând special pentru soțul meu, Florentin

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: ”Să ne traiască sanatoase și fericite toate florile din viața noastră. Un gând special pentru soțul meu, Florentin. Să aveți liniște sufletească și iubire în famili”.e

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

1 Comentariu

  1. Ca sa urezi fericire cind isi celebreaza „de-ale lor”,… cuiva care este in afara Adevarului este semn de ipocrizie, daca nu chiar de sminteala si batjocura.
    Cum iti iubesti aproapele daca-l incurajezi in erezie???
    Era detul sa spuna „sa fiti sanatosi”! ca e greu sa le spuna: Intoarceti-va la Hristos!, la Dumnezeul Adevarat din Dumnezeu Adevarat!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.