Mii de intervenţii ale poliţiștilor

Inspectoratul General al Poliției Române și-a făcut bilanțul pentru a doua zi de Paște. Poliţiștii care au fost cu ochii pe șoferi au reținut 385 de permise de conducere și au retras 66 de certificate de înmatriculare.
De asemenea, polițiștii au intervenit la 2.947 de evenimente, pentru a oferi ajutor sau pentru a menține liniştea şi ordinea publică. Potrivit Inspectoratul General al Poliției Române, cea mai mare parte a acestora, respectiv 2.442, au fost sesizate prin numărul unic de urgență 112.
Astfel, au fost constatate 774 de infracţiuni, 119 persoane fiind surprinse în flagrant delict.
Oamenii legii au prins nouă persoane urmărite național sau internațional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 27 de măsuri preventive.
Pentru abateri, poliţiştii au aplicat 4.223 de sancţiuni, a căror valoare se ridică la aproape 1.600.000 de lei, iar ca măsuri complementare, au confiscat bunuri de peste 1.000 de lei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Îi curăță judecătoriile,îi spală tribunalele si curțile de apel! Nu vă faceți griji inutile! Dar sunt și medicii…salvatorii soferilor „plătești si ai ce vrei”!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.