Mircea Coșea, salvat de prof. Mircea Beuran

Nu a avut cea mai bună jumătate de an, dar a continuat să scrie și să-i țină la curent pe cititorii cotidianul.ro interesați de economie de ultimele evoluții. Mircea Coșea, colaboratorul cotidianul.ro, a trecut printr-o problemă de sănătate de care a scăpat cu ajutorul unui medic de renume. Chiar dacă și-a ținut situația medicală departe de public, a ținut totuși să le mulțumească public celor care l-au salvat.
 „Stimații mei prieteni,
Prima jumătate a acestui an a fost cea mai rea perioadă a vieții mele datorate aparițeie unei grave și foarte periculoase probleme de sănătate.
Acum sunt bine. Bunul Dumnezeu m-a salvat.
M-a salvat dându-mi șansa de a fi diagnosticat și operat de eminentul medic chirurg profesor universitar dr. Mircea Beuran.
Mulțumescu cu recunoștință dominiei sale și colectivului pe care îl conduce la Spitalul Floreasca. Deasemenea, mulțumesc domnilor medici dr. Dan Jinga și dr. Liviu Stoleru pentru modul admirabil în care au elaborat și condus procesele de chimio și radio terapie.
Vă mulțumesc și dumneavoastră, stmați prieteni pentru mesajele de sănătate și încurajare.
Aștept cu nerăbdare să ne revedem în spațiul dialogului și analizei economice“, a scris reputatul specialist în economie.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

5 Comentarii

  1. Securistii cei noi ai lui Asthalos vroiau sa-i bage in puscarie pe multi din medicii de valoare nationala stabiliti in Bucuresti. Daca mai ramaneau la putere Coldea si Cheoveshi ar fi fost un dezastru pentru Romania. Fostele slugi ale lui Petrov au facut mare rau tarii.

  2. Mda.. Mă intreb adesea și eu.. Ce fel de nație e și romînu ăsta bre.. uite mai sunt unii care se pricep, le zic in public, dar surzii nu aud.. Sau, se fac dezvăluiri, documentate, argumentate pentru care unii a doua zi ar trebui arestați, indiferant de funcție, iar de nu se intîmplă, apoi turma ar trebui să fie in stradă.. dar e mai bine să fi patriot bre. Să lași pe șefu,.. ca să te lase și pe tine la ciupit,.. E un fel de ințelegere mutuală, iar romînu nu e doar laș cu capul plecat, ci in primul rînd oportunist și hoț.. astea explică mai totul..

  3. Ar trebui mai mult pe la manastiri si mai putin pe sticla!Exista viata si dupa ce nu mai te dai persoana publica,tovarase de 82 de ani!Nu mai incap tinerii de voi Repeti greselile altuia ,tot un fost colaborator al Securitatii

  4. Ar fi fost un păcat iremediabil ca profesorul Mircea Coșea să expire biologic și să transceandă la cele veșnice. Ne-ar fi lipsit analizele sale economice lucide și necruțătoare. Jivinelor inepte și hămesite din politica românească însă nu!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.