Misterul lui Tudose: „Nu le are cu șprițul, în schimb…”

Marian Neta, fostul antrenor de volei al lui Mihai Tudose din perioada liceului și profesor de sport, i-a făcut un portret premierului României, dând asigurări că primul-ministru „nu le are cu șprițul”, dar în schimb, „fumează două-trei pachete de țigări pe zi”.

”Când îl vezi la televizor, Mihai pare, așa, mai mutulică, mai greoi. O să vedeți ce o să se dea la miniștri! Acesta era genul lui, ținea să fie obiectiv, se comporta egal cu toți cei din clasă și din echipă. O să bage curent în ei! Și încă ceva. Apropo de fața asta a lui posacă și ridată. Mereu a avut o fizionomie severă”, i-a declarat antrenorul jurnalistului Cătălin Tolontan.

Potrivit profesorului, premierul „nu le are cu băutura”, așa cum s-a vehiculat.

”Din ce știu eu, că Brăila e mică și el vine mereu pe acasă, Mihai nu le are cu șprițul! S-a mai îngrășat, e adevărat, înainte avea 35 de kile cu curea cu tot, era un lungan de peste 1,90 slăbănog, dar funcția aduce burta. Însă cu băutura nu le are. În schimb, fumează două-trei pachete de țigări pe zi și tot zice că se lasă”, a relatat Neta, despre care Tolontan spune că este un pesedist vechi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8513 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.