Momente de panică pentru Sevil Shhaideh

Mama vicepremierului Sevil Shhaideh, în vârstă de 80 de ani, angajată la un teatru din municipiul Constanța, a suferit un accident de muncă, fiind transportată la spital.
Potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă, incidentul a avut loc luni şi s-a soldat cu ”pierderea temporară a capacitații de muncă” a femeii.

Muezel Geambec, mama lui Sevil Shhaideh, este angajată casier-organizator la Teatrul pentru Copii și Tineret “Căluțul de Mare” din Constanța, iar luni, în timpul unor manevre de încărcare a decorului într-o remorcă, s-a accidentat.
”Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportata la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale”, au anunțat reprezentanții ITM Constanța.

Accidentul este cercetat de către o comisie numită de către Teatrul pentru Copii și Tineret “Căluțul de Mare”.
”După finalizarea cercetării, dosarul întocmit va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau, în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuata corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz, se arată într-un comunicat al ITM Constanța.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*