„Musafirul”: o nouă comedie la Teatrul Elisabeta

 Miercuri, 22 mai, Teatrul Elisabeta îi invită pe iubitorii genului la un nou spectacol în regia Taniei Popa. Textul, montat în premieră națională, este semnat de Erica Moldovan.

 

Comedia “Musafirul”, noua producție a Teatrului Elisabeta, îi aduce împreună pe Tania Popa, Gabi Costin, Marius Gîlea, Raluca Ghervan și Alexandru Nicolae. Textul contemporan, montat în premieră națională, aduce în discuție provocările prin care orice cuplu trece mai devreme sau mai târziu: plictiseala, rutina, viciile, lipsa de răbdare și înțelegere față de celălalt.

Vrând să-și surprindă soția și să demonstreze că este un bărbat adevărat, Hannibal Lehmann (Gabi Costin) pune la cale un plan cu ocazia aniversării a 20 de ani de căsătorie. Scenariul este, însă, deturnat de apariția unui intrus, confundat cu “invitatul special” al lui Hannibal.

„Musafirul” este o comedie cu nenumărate răsturnări de situație. “Când am citit textul, primul gând a fost: este pentru Teatrul Elisabeta, se încadrează în specificul acestui teatru și va fi, cu siguranță, pe gustul publicului. Spectatorii se vor regăsi în anumite momente din spectacol și vor asista la o încurcătură pe care personajele trebuie să o descurce,” a spus Tania Popa, actriță și regizoarea spectacolului.

Spectacolul se bucură de interpretarea unor artiști consacrați, dar și a unor actori tineri. Printre numele cunoscute se numără și cel al lui Gabi Costin, proaspăt câștigător al Trofeului Bacău Fest Monodrame pentru rolul din one-man-show-ul “Propria mea soție”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.