Nechezol de preşedinte

Nu mai avem nici procuror șef la DIICOT. L-a păpat Iohannis. Nu mai avem nici procuror șef la DNA. Nu pentru că a scoborît-o pe Luluța din înaltele-i sfere: Nu vrea Iohannis un alt procuor șef la DNA care să nu vină din decizia lui.

Nu avem nici procuror general al țării. De la destituirea lui Tiberiu Nițu, Parchetul General al României a funcționat cu o marionetă vopsită în democrat convins, el fiind unul dintre nemernicii trimiși pe capul condamnaților din penitenciarul Aiud și, mai apoi, la vînătoare de nesuferiți, de pesediști sau de români care huiduie și fluieră la gardul Cotrocenilor.

Nu avem șef la SIIJ din aceleași motiv. Nu vrea Iohannis. I s-a pus pata că SIIJ mușcă magistrații. A apărut o instituție care sperie procurorii și, din cauza ei, nimeni nu mai strigă ”să trăiți dom’ prședinte!”. Din cauza SIIJ nu mai au curajul să ia șpăgă și să facă dosare la comandă! Si nici să execute ordinele tembele. Boala lui Iohannis, adică pata asta cu SIIJ, s-a răspîndit repede la toți slugarnicii. De la Danileț la Tăpălagă și Dogioiu toți vor șoricioaică la Adina Florea în bucătărie. Tot corul de trompeți urăște SIIJ și cere exilarea interimarei, dărîmarea clădirii, abrogarea legii și legarea tuturor procurorilor și judecătorilor de crăcile plopului de la Cotroceni.

N-avem nici ministru de Interne! Nici ministru la Educație. Nici la Justiție. Cu o pupăză nu se face stat de drept.

N-avem nici ambasadori pe te miri unde. De fapt, nu avem președinte. Din greșeală am ales un ins primitiv care înțelege democrația ca un căprar. Nu sunt valabile decît ordinele sale. Gândirea lui este rațiune de stat, cod penal și constituție. Nu sunt de ispravă decît oamenii șterși, care ascultă prostește și nu întreabă nimic.

Cine nu-i de acord cu el spionează pentru Rusia și bolește cu ciuma roșie.
Cine nu stă drepți ține cu Putin. Cine e cocoșat îl batjocorește pe șeful statului și vrea să-i ia locul. Cine scrîșnește din măsele are gîndire autoritară și visează să ocupe postul de profesor de fizică la Sibiu. Tot ce atîrnă și bălăngăne se numește pendul. A fost prima lecție de fizică a profesorului Iohannis care nu mai știe nici drumul spre școală și nici cum arată coperțile cărților de Fizică de clasa a IX-a.

Statul român în mandatul Iohannis funcționează sub zodia haotică a interimatului. Un surogat de președinte semnează numai ce-i pică lui bine. Un fel de nechezol acru stîrnește furie și invită mereu la răzbunare. Ce fel de vocație democratică este aceea în care președintele sare cu bîta cuvintelor pe guvern, pe partide, pe pe magistrați?

Arbitrul conflictelor din societate a luat în spinare blana dobermanului furios și căciula bătăușului scăpat din lesa nevestei și a pornit la luptă.
Din reprezentantul poporului român s-a transformat în primul turist al țării. În loc să sprijine dezvoltarea mediului de afaceri autohton a rîs cu sadism la fiecare condamnare de businessman și la fiecare firmă îngropată în bălegarul acuzațiilor.

Cîte instituții ale statului mai funcționează normal și mai au conducători în fruntea lor? Cele pe care n-a apucat să le decapiteze și cele în care șefii tremură ca piftia și nu mai au curajul să își asume nici o decizie!
”Nu știu și nu mă interesează” a devenit o deviză de prostan ajuns din greșeală în fruntea unei cetăți!

Cu aerul că vrea anticorupție, Klaus Iohannis a paralizat România. A inventat acuzațiile strigate cu gura clămpănită și a instaurat țîfna nesupunerii față de CCR, față de justiție,față de bunul simț.

Din moment ce n-a putut instaura un climat democratic armonios și n-a găsit oameni cu care să colaboreze, el se califică drept autorul modelului de democrație bazată pe instituții conduse de oameni fără numire și fără capete!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 48

77 de Comentarii

 1. Scrasnila se vrea stapam a tot – pentru inlaturarea oricaror disfunctionalitati sa fie numit monarh cu atributii – de marti (ora 10.00) pana joi (maxim 16.00), de presedinte, procuror sef pentru toate parchetele, ministru la otice minister isi doreste …, iar, cand nu-i la consoarta la Sibiu ori in vizita la proprietatile americane / pe oarece plaje /shopinguri casnice, sa fie si sef al demonstrantilor sorosisti: ASTA-I TARA NORMALA vazuta de imobiliarul „democrat” (al frontului -FDGR).

 2. Pohta ce-a pohtit! Romania condusa de interimari! Numai comandantul suprem este liberal vopsit(executa ordinele Angelei si este cureau de transmisie intre USA si Germania)cand ar trebui sa fie si PSD-ist, PMP-ist, USR-ist, neafiliat si chiar filozof ca Liicheanu. Se pare ca pe Liicheanu l-au ajuns din urma blestemele lui Petrov care ne spunea ca scoala romaneasca scoate numai „filozofi”, adicatelea oameni care nu stiu sa faca nimic dar sunt cei mai destepti(„tampiti”)! Succesuri popor roman cu straini in frunte! Votez Mircea Diaconu care a plecat de la coada vacii si a invata multe de la viata. In primul rand sa fie om adevarat intre oameni!

 3. si cu toate astea , acest om are toate sansele sa mai ia un mandat ! cu concursul slugarnicilor , prin votul masiv al poporului inconstient si prin furtul celor care trebuie sa ne pazeasca de hoti . sper ca toti sa-si primeasca rasplata aici pe pamant .

 4. Omul este creatia putin izbutita a stapinilor lui. Dadea semne inca din campania electorala trecuta cand s-au depus eforturi si sume uriase pentru a-l face sa para mai dastept. Pe la mijlocul campaniei electorale i-au schimbat poza din afise pentru ca avea un zambet tamp si scrasnit demn de Sapoca. La dezbaterea TV a trebuit sa aranjeze Insolventa TV regia atat de grosolan astfel incat sa poata sa spuna si el doua vorbe cu „justitea” si „coruptea” ca altfel Ponta a fost cu 10 clase peste , nu ca Ponta ar fii vreo mare lumina….

 5. Acest surogat de presedinte e pentru Securitate un espreso superconcentrat!!! Nici macar sub Baseala care l-a clonat ca sa-l tina in libertate, Securitatea nu a subjugat mai feroce Romania, a fost zguduita(Secu)de socul referendumului din 2007 si iesind intarita, a putut sa contracareze prin alta frauda electorala socul din 2009,dupa care a pus propriul
  agent in fruntea PSD in persoana lui Del Ponte,moment in care Romania a fost capturata integral,acest ticalos inscenand
  la ordin un nou referendum(2012) pentru „RELEGITIMAREA” Mongolului ceacar si propunand slugi securiste la DNA si PICCJ!
  „Nechezolul”, e un „pursange teuton” care a tinut-o intr-un nechezat timp de 5 ani sfichiuit de biciusca Securitatii si
  intzepat in burdihan de pintenii de pe carambii consilierilor de legatura cu Centrul…
  Aceste completari vin sa desavarseasca o analiza excelenta, cum nu a mai produs autorul de o buna bucata de vreme, fapt pe care il salut, urmat de urarea: La cat mai multe si la mai mare!

 6. Da uite că-i merge! Ați auzit ca, la cum i-o fi zicând Direcția, Unititatea din SRI care apără Constituția să se autosesizeze împotriva președintelui Iohaninis findcă ignoră hotărârile CCR? Ați vazut pe membrii instituțiilor fară șef, cu șef interimat să protesteze? Țineți minte ce unanimitate de opinii au fost din toate zonele numite magistratură de respingerea Legii care limita interimatul inițiatâ de domnul profesor Toader, atunci ministru? Să vină Dănileț să fie de toate să fie șef îm toate interimatele.

 7. He he ! Sintem aproape de „fine del primo tempo” … din nenorocire, stiu ca multi vor injura, eu zic sa va pregatiti pentru „secondo tempo” !

 8. Asta inseamna sa fi prost: faci o prostie, vezi ca-i o prostie, dar o mai faci odata!

 9. ziceam în 6 august anţărţ: întrucât plăvanul suferă de boala vacii nebune, va trebui să fie îndepărtat din şeptel, cât mai repede, folosindu-se metoda standard prevăzută pentru aceste cazuri… nu m-au ascultat şi iată unde s-a ajuns…

 10. Un PREȘedinte de mucava! Nici președinte de scara de bloc nu ar fi ajuns fără ajutorul stăpânilor germani și, mai nou, francezi. Un vânzător de copii și de țară, un incompetent, un hoț de case, un hoț de funcții, un impostor și un interlop căruia nu i pasa de nicio lege-asta e Iohanis – Plăvanis

 11. ESTE ADEVARAT CA ACEST IOHANIS ISI BATE JOC DE ROMANI SI DE ROMANIA dar DE CE INSTITUTIILE STATULUI NU I-AU MASURI FERME PENTRU A OPRI ACEST MERCENAR IOHANIS si pe acolitii lui din acest PDL/PNL , SA NU NE MAI CALCE IN PICIOARE PE NOI ROMANII SI SA NE SFIDEZE CU RANJETUL LUI SARCASTIC SI MANIFESTARILE SALE ANTIROMANESTI ??????
  Si cum oare se gasesc romani sa-i sprijine in sabotajul lor evident impotriva Romaniei pe acest neroman Iohanis si acolitii lui vanzatori de tara ???????

 12. Asa, si? Nu mai avem nici dupa ce bea apa,nu mai avem procurori sefi,nu mai avem ministri cretini,si cui provoaca suferinta? Nu mai avem ziare,nu mai avem jurnalisti,nu mai avem scriitori,4-5 milioane de romani au plecat din tara,si unde e suferinta?
  Nu mai suntem nici macar seriosi,dar ce conteaza…
  E criza de astronomi si cimpoieri..

 13. Din cauza PSD-ului si a lui Dorel sluga model care au modificat legea 303/2004 prin legea 242/2018 avem procurori sefi interimari. Iohannis nu are nicio vina aici, PSD si Dorel sluga model i-au luat toate atributiile privind numirea procurorilor sefi. Dorel, sluga model si ceilalti ministri PSD ai justitiei nu au propus procurorii sefi, Savonea mai preocupata de ascunderea averii sotului decat de conducerea CSM nu a avizat nicio propunere. Ministrii PSD si CSM nu i-au inaintat potrivit legii modificate de PSD nicio propunere lui Iohannis pentru procuror general si procuror sef la DNA, ce era sa numeasca Iohannis?! Iar beizadeaua pesedista de la Constanta sub care a inflorit mafia lui Mazare de Adina Florea nu este validata in primul rand de CSM, Iohannis nu are drept de vot in CSM. Politia este condusa de interimari tot din cauza PSD. Iohannis poate fi criticat ca nu se grabeste sa puna in practica decizia CCR cu acceptarea sau respingerea caci are dreptul o data la o respingere a noilor ministri, dar nu pentru interimatele din justitie si politie.

 14. Cu cotrocenistul, o sa ne trezim ca nu mai avem nici tara sau nu se mai numeste Romania!

 15. Ce sa te astepti de la acest Gheorghe Dinca al politicii romanesti???

 16. Observ din toate comentariile ca toata lumea accepta faptul ca Maestrul are dreptate! Evident ca nu s-au trezit LIli si alti vreo trei patru DOBITOCI care si-au pierdut lozincile hastagiene.Si atunci ma intreb, care o fi REALITATEA ? Cati Prosti oare sa aiba aceasta tzara sa-l voteze pe acest IMBECIL( ca normal nu este…citeva tigle pe casa ii lipsesc!)?Totusi poporul asta chiar atat poate?
  Se pare ca deja serviciile au bagat mana prea mult si cu prima revolta adevarata care va veni odata si odata..trebuie sa scapam in primul rand de toti Mafiotii din servicii si rasi pina la ultimul…ca ei intre ei doar schimba SEFUL..trebuie deratizate COMPLET!

 17. #P(M)isu – Mai, Editat, conform fisei postului, Malai Mare nu avea nici o atribuitie in numirea procurorilor sefi, in afara de emiterea mandatelor de numire si a celor de revocare, si acestea facute LA PROPUNEREA MINISTRULUI JUSTITIEI si cu avizul consultativ al CSM-ului. Dar, zi sa mori tu ca Plavanis nu a „facut numiri” pentru ca PSD-ul si CSM-ul nu i-au dat materie prima! De altfel, conform zicerilor tale PSD-ul este de vina pentru tot ce merge prost in lumea asta, inclusiv schimbarile climatice. Asta- boala rea, buba-n cap, tre’ sa te duci la nenea doctoru de boli din cap sa-ti dea niste ecstasy, ca poate te mai linistesti un pic. Jigodie penala ce esti!

 18. Domnule Nistorescu , nu este corect , dumneavoastra aveti libertate totala de exprimare , nu va cenzureaza nici un moderator ! Cu noi , cei covarsitor de multi , care nu va impartasim opiniile , cum ramane ? Cat de ” delicat ” trebuie sa va contrazicem pentru a scapa din furcile caudine ale moderatorilor si a ne vedea aparute comentariile ? Cum sa reusim sa fim atat de „amabili” pentru a putea combate cu opinii pertinente si argumentate afirmatiile dumneavoastra ce nu concorda cu propriile noastre convingeri si sisteme de valori ? De ce primeaza comentariile de apreciere si sunt interzise opiniile contra ? Ati facut , in baza sondajelor de opinie , un calcul al procentelor intre cei ce va impartasesc opiniile si cei care nu sunt lasati sa-si exprime liber nemultumirea ? Care credeti ca sunt mai multi ? De ce reactii credeti ca va bucurati din partea celor care nu pot sa aiba drept la replica ? La ce bun sa meditam si sa dam verdicte izolati in turnul de fildes fara sa luam pulsul strazii si situatia concreta din lumea reala ? Prevad ca , maine dimineata , moderatorul considera ca aceasta postare deranjeaza , n-ar fi prima sau ultima data , sunt atatea postari cenzurate . La ce bun si cui foloseste , Dumnezeu stie ! Daca asta e poltica redactiei , trebuie sa ne lamentam , resemnam si conformam , poate vom primi si un ghid cu modalitatile de refulare ale celor ce se simt lezati si neputinciosi sa-si exprime liber opiniile !

 19. Bine spuse toate; cu o remarca Iohanis n-a ajuns din greseala presedinte: Antonescu a fost eliminat de la sefia PNL prin interventie securista si a uneltelor lor Iohanis-Helvig si „primarul neamt de la Sibiu de dreapta” a fost impachetat si vandut populatiei ca vezi Doamne e cu vestul si ne va baga in Schengen fiind vorbitor al limbii lui Merkel. O mare teapa data poporului roman care ar fi bine sa deschida ochii odata si sa puna stampila pe un om care VREA INTERESUL ACESTEI TARI SI NU INTERESELE ALTORA SI AL LUI PERSONAL!

 20. Alegerea mercenarului din fruntea tarii s-a facut de cei din sufrageria lui Oprea pentru a avea guvernul lor. Adica al germanilor si al restului de ambasadori care ne vand smenul cu lupta anti-coruptiei. Cel putin domnul Nistorescu s-a enervat si nu mai suprota aceasta comedie sinistra. Dar ceilalti intelectuali si decani de facultati de drept unde sunt ? Ce predau ei la drapt cand presedintele incalca legea si hotararile CCR? Rusine lor ca stau ca niste soareci ascunsi de frica.

 21. Actualul presedinte va castiga inca un mandat, iar romanii vor suporta consecintele.

 22. Johanis este un individ ca oricare altul, supus si el avalansei de mode, de tentatii si mai ales manipulari, toate lansate necontenit din eter in tartacutele oamenilor deveniti tot mai vulnerabili la binefacerile tehnologiei de ultima generatie (sau ultime generatii?). Cei cu minte putina sunt primii profitori ai acestei veritabile pleshce picata din cer, iar intelectualul mediocru Johanis nu face vreo exceptie. Nu m-as mira deloc sa-l vad pe trotineta, cei care-l apreciaza si il admira ar cadea pe spate de admiratie. Asa presedinte occidental si destupat nu au avut niciodata acei mujici ce casca gura spre Rusia! Daca Johanis ar fi ramas modestul dascal de liceu, probabil ca intre doua meditatii ar fi fost si el prezent in piata „beculind” fericit alaturi de alti papagali manipulati „#Rezist”. Asta este individul, in fond este un tip asemeni multor milioane pe mintea sa. Si atunci de ce am avea pretentia ca in calitate de presedinte sa fie altceva decat presedinte surogat!

 23. Singurul comentariu corect este al lui Mişu, restul apucaţi-vă de table, că sunteţi nişte muhaele care chiar că nu înţelegeţi ce se întâmplă în jurul vostru. O să aveţi surpriza „Maestrului”, când Margareta lui a fost numită Procuror la Bruxelles şi toate raţionamentele lui de decenii au fost aruncate la coş. Atunci va vedea şi Doru că el e DOBITOC şi IMBECIL de fapt…nu poporul, care-l va alege din nou pe Iohannis.

 24. Bună dimineața!
  Am constatat cu ușurare și bucurie că ați manifestat înțelegere față de solicitarea mea.
  Vreau să vă mulțumesc și să vă doresc tot binele!

 25. Apocalipsa! Cum ne apara adevărații patrioții si ne spun că suntem imbata cu nechezol. Aveti dreptate, acest guvern e unul de trei lei, precum si patrioții de pe acest site, alimentați de ura unui asa zis ziarist. Unul cu multe sotii, ca se poartă la moșii astia tineri ai ziaristicii si politicii. Plecati dr acasa ca nu va citeste nimeni. Pardon, unii ca voi. Sa va fie rusine cu marele autor. ZERO

 26. Acest individ , Mare Antiroman , de valoare umana NULA , ne face extrem de mult rau la comanda straina , ca doar nici serviciile , la varf , nu-s romanesti (in buletin , da , dar la comenzi , nu) ci doar niste marionete profitoare si oportuniste , care-l sustin . Sper ca romanii sa se trezeasca macar in ceasul al 12-lea si sa judece cu capul lor si sa nu demonstreze ca raman doar niste maimutoi usor de manipulat . Bravo , bravo , Nistorescu !
  P.S. Pestele de la cap se impute ! Mereu !

 27. Recunosc faptul ca nu mai am rabdare sa citesc aceste asazise editoriale ale marelui fost ziarist CN.Nici nu mai este cazul intrucat dupa prima fraza stiu ca va urma un atac dur la presedinte,despre care pot spune doar ca nu este idealul meu de frumusete si nici nu cred ca da pe afara spiritual,mai mult cred ca nici nu are vreun proiect de tara.Cea mai mare greseala pe care a facut-o KJ a fost enuntul cu guvernul meu pe care l-a pus in aplicare cu Ciolos guvern care a dus ciuma rosie la scorul de 46%.Dar eu cred ca atat in 2014 si anul acesta instinctul electoral al poporului roman este unul sanatos.Vom vota raul cel mai mic indiferent ce mai scrie Editat Nistorescu pana in noiembrie.

 28. Calul ,cu functii,care consuma nechezol a fost ales de statul paralel dupa urmatoarele criterii: Da cu copita: Nu poate fi inhamat la caruta tarii: Are privirea de cocos bezmetic, zambetul de gaina beata si mersul apasat, asemeni leului devalorizat Vorbeste scrasnind, gandeste cu picioarele, scrie cu peria de dinti, citeste, numai, ce i se dicteaza. Este paranoia, are mintea invers proportionala cu inaltimea si marimea pantofilor, pricepe greu si uita repede. Nu cunoaste nimic, vede ce-i spun altii sa vada, aude ce vor altii sa auda, citeste numai ce-i recomanda altii, publica ce muncesc altii. Se deplaseaza in carute de firma, de ultima generatie. Se-ncalta cu pantofi potcovitii in strainatate si dotati ci mirocipuri de impulsie, merge in pas de secu-tango. Apare la munca cand vrea, pleaca cand doreste, schiaza pe unde se nimereste. Poarta casca ochii sa nu dea in gropi. Foloseste ochelari de soare pe intuneric, batista la toaleta si hartia igienica la mese festive. Are toate calitatile unui individ care poate inlocui un par, sustine o craca fara fructe si un vrej de fasole fasaita. Arunca paltonul la distanta in loc de disc, fura intodeauna startul, trece linia de sositre ultimul, cand alearga in caruta. Ii place sa practice golful gol, tenisul de camp pe aratura, baschetul la cosul de gunoi si fotbalul fara minge. Îi place la nebunie sa citeasca „ Capra cu trei case” , „ Tom Degetel” si „ Pantofii gascanului”. Merge la teatru in vizita, la opera sa se adaposteasca de ploaie si la festivaluri cand se anuleaza. În rest e un om cu pretentii se supraom si un bidi-vin cu aspiratii de VIN.

 29. dupa ce cade guvernul, cine va fi nechezol, domnule Nistorescu?
  Urata a mai ajuns gazetaria, cahh.

 30. Despre ce sluga de partid vorbim?! Nistorescu insiruie niste fapte reale. Vizibile sau auzite de toata lumea. In editorialul de fata sunt prezentate fapte ce au legatura cu presedintele actual asa cum alte personaje au facut obiectul altor editoriale. Nistorescu doar expune, constatarile si concluziile apartin cititorilor. Este normal ca unii sa acuze tentative de manipulare, este vorba de starea lor permanenta de bine pe care randurile scrise de Nistorescu a perturbat-o. Cand ai ajuns dependent total de manipulari este firesc sa le vezi peste tot si sa reactionezi total irational cand ceva diferit se pliaza pe realitatea ce ti-a fost indusa. Pas cu pas! Iar de aici si pana la paranoia mai este doar un pas. Atentie cei cu „#Rezist” in creier!

 31. Un tip mai obtuz si mai constipat ca jegul ăsta de prededinte e greu de imaginat.

 32. Indemn poporul sa se revolte in urmatoareaperioada electorala de o luna pentru ca oameni dobitoci sa nu mai voteze un mare dobitoc care a nenorocit tara!!!!

 33. „Maria”, zisa si „Octombrie si zodia Balantei”, in plangerea ta ai comis o neglijenta grava, nu ti-ai consemnat datele personale, respectiv orientarea de „stanga” sau de „dreapta”! Tinand cont de ratiunea blocarii comentariilor mele, aceea ca atac marxismul/bolsevismul si pe nepoteii ticalosi ai cominternistilor anilor antebelici si analizand plangerea ta, ar reiesi ca esti de „dreapta”, dar parca-mi amintesc ca esti de „stanga”, daca nu cumva gresesc…
  „misu”/”paula”, insistenta voastra in ticalosie e cre-tinist-oida, pana mai ieri sustineai ca e dreptul nazistului sa puna in functii sefii Procuraturilor… Nu ti-e rusine sa-ti alternezi pseudonimele de front?

 34. Tot ce face acest uzurpator de ROMANIA , este foarte simplu de vazut : el lasa fara numiri la varf , intentionat, institutiile care ar trebui sa asigure buna functionare a unui stat cat de cat de drept . El vrea sa treaca motiunea , nicidecum pt. guvernare , ci doar ca sa-si puna prin ‘guvernul meu’ , EL si numai EL , oamenii LUI (sau dictati) in acele functii cheie . Atat , ca dup-aia sa te tii ! Ca-n ferma animalelor !

 35. Domn’ Nistorescu, iarăşi trăiţi într-o realitate paralelă, nimic despre încălcarea Constituţiei de către madam’ Dăncilă, care nu s-a supus articolului 85 din Constituţie, articol ce o obliga să ceară în parlament un vot pt noua compoziţie politică a guvernului. Din cauza „curajului” ei e ţara într-o criză de neconstituţionalitate. Şi o să aveţi din nou aceeaşi surpriză ca şi pe 20 sept, când scriaţi că logica dv e dată peste cap de alegerea Codruţei, pentru că există o gaşcă de securişti care trăiesc cu Latrina 3 deschisă şi noaptea la toaletă, iar voi chiar credeţi toate inepţiile perorate. Sunt curios cine o să vă mai plătească editorialele după ce pică psd-ul definitiv din istorie!

 36. Toate sondajele , dar toate , il dau cistigator pe Johannis ! Din pacate pt. PSD si slugile sale bine platite ( din bugetul de stat ) , aici nu are cenzor !

 37. În sfârșit România are un PREȘEDINTE cu care mă mândresc! Și vom avea, în curând un guvern LIBERAL și România va fi NORMALÂ! Ciuma roșie va deveni o tristă amintire! Eu gândesc pozitiv! Agramata ne lasă!

 38. forde spune:
  3 OCTOMBRIE 2019 LA 21:53
  ESTE ADEVARAT CA ACEST IOHANIS ISI BATE JOC DE ROMANI SI DE ROMANIA dar DE CE INSTITUTIILE STATULUI NU I-AU MASURI FERME PENTRU A OPRI ACEST MERCENAR IOHANIS si pe acolitii lui din acest PDL/PNL , SA NU NE MAI CALCE IN PICIOARE PE NOI ROMANII SI SA NE SFIDEZE CU RANJETUL LUI SARCASTIC SI MANIFESTARILE SALE ANTIROMANESTI ??????
  Si cum oare se gasesc romani sa-i sprijine in sabotajul lor evident impotriva Romaniei pe acest neroman Iohanis si acolitii lui vanzatori de tara ???????

  Raspuns pentru Forde:
  Chiar vreti sa stiti raspunsul la intrebarea Dvs.?
  Ei bine iata cel putin unu: Din cauza unuia precum Tariceanu care s-a opus constant suspendarii lui iohanniSS in Parlament. Il ghicise neamtul de mult ca este neam de tradator. Uitati-va la ce face acum: renunta la propria-i candidatura si face alianta cu Ponta (zis SIE) Uite DAIA!

 39. Da, absolut de acord cu cele scrise. KWJ nu a arătat nimic, decât o mahalageală politică provincială, și asta după ce primii doi ani nu a fost în stare să vorbească deloc, iar când a vorbit a fost nociv. Problema e alta, cum vă explicați dle. Nistorescu, că un asemenea personaj este in mod sigur pe punctul de a-i păcăli și amăgi a doua oară pe români. Cum/Cine pot fi acești români care să-l aprecieze intr-atât încât să-i acorde 35-40 % din voturile lor?!? Oare, exceptând softurile STS și structurile, plus lipsa unui adversar potrivit, românii pot fi atât de naivi, ca să nu spun prosti, și vor sta acasă cu indiferență și lehamite ??? PS: Talpa țării, chiar s-a tocit de tot ?

 40. Pentru completarea articolului maestrului Nistorescu cititi si articolul lui Buscu din Catavencii. Dau numai un citat:”Acum opt sute de ani, pe vremea armurilor grele, călărețul acoperit cu fier nu putea urca singur în șa. Cîntărea prea mult, așa că era ridicat cu un scripete. La fel a fost suit pe cal și Iohannis acum cinci ani, în armura lui de tăcere. Serviciile au tras de scripete și el a urcat, legat de subțiori, țeapăn și cu picioarele depărtate. Doar că a fost pus invers, cu fața spre dinapoia calului. Așa a mers un mandat întreg, călare pe țara lucrului bine făcut, fără să bage de seamă că, pe măsură ce înainta, îl depășeau copacii.”

 41. Johhafuhrer nu e presedinte nechezol, el este un presedinte sabotor. Saboteaza la ordinul stapanilor lui germani cat poate Guvernul Romaniei pentru ca tara sa intre in recesiune astfel incat exporturile industriale si agricole romanesti ce pun in dificultate companiile germane sa scada drastric. Uzinele Renaulte de la Pitesti si cele Ford sunt tinte precise pe care nemtalul le are in vizor, acesta dorind chiar inchiderea lor in viitorul nu prea indepartat. Tot la fel ca si productia agricola ce a crescut foarte mult sub guvernarea PSD si Alde. De aceea dihorul nemtesc corcit mioritic isi doreste guvernul lui de talambi la Palatul Victoriei pentru a pune can mai rapid economia si agricultur pe butuci. Asa ca Johaafuhrer se comporta ca un sabotor. Si tot din acest motiv PSD are si el o mare parte de vina deoarece nu l-a suspendat pe sabotor de la primele lui actiuni de gherila politica si economica anti-romaneasca si l-au lasat din prostie pe tradator sa-si continue si cu mult mai mult aplomb planurile de a baga Romania in haos. Asta e adevarata lui miza de a castiga un al doilea mandat la Cotroceni.

 42. Din pacate secu a avut grija sa nu existe alternativa la dulapul de la cotroceni. Veorica e cea care a pus o pe bircall si a inlaturat toti oamenii de calitate in psd. Diaconu a votat lgbq si abolirea statelor natiune. Barna e mai rau, ceilalti sunt niste impostori de figuratie. Plesoianu a fost boicotat de toate televiziunile fara exceptie…

 43. Ati uitat niste lucruri,autorule. Nu numai de astea e vinovat Iohannis. E vinovat de inflatie,de dobanda dubla fata de bulgari platita de RO,de deficitul de 2,1% la august(sa vedem sept.cu pensiile marite),de recesiunea din industrie(si vine curand si in restul economiei),de lipsa investitiilor,de angajarea tuturor curvelor si prostilor la stat,de interimatele la mai toate functiile de comanda din MAI,de bataia din fata parlamentului intre bande rivale(VV spune ca daca avea ministru nu se mai bateau,iar doi dintre interlopi au fost liberati cu recursul compensatoriu)),de frica lui VV sa mearga in parlament cu noul guvern,de concedierea Lulutei sa-i mareasca sansele de procuror UE(ai drk. au fost intelesi,nu-i asa?),de faptul ca guvernul este uzat si depasit,de faptul ca n-am intrat in Cons. de Securitate ONU(ca daca n-o numea pe Dancila p.m nu mai muta ambasada la Jerusalim),de faptul ca guvernul si VV ne face de ras in toata lumea si lista poate continua. Vreau sa spun ca autorul il poate ataca cu orice,fara sa se bazeze pe obligatiile legale ale pres.,acuzandu-l de orice ii vine-n minte. Frumos ar fi sa citeasca comentariile postacilor si sa se strice de ras de prostia lor. Cineva trebuie sa le dea graunte si la astia, impreuna cu a3,rtv,evz,dcnews,catavencii si multi altii. Spor la rumegat postacilor!

 44. Nea Cornele, jos palaria! Editorialul este o sinteza foarte reusita si precisa a situatiei din Romania actuala.

 45. Pentru contestatarii lui Nistorescu să spună ce este greșit în articol dacă nu să-și pregătească limba să-l lîngă încă 5 ani pe Ciordhauser6 case.

 46. Iiegzact, domne! Ba ar trebui adăugat că tot din vina lu’ Johannis a plouat azi în Bucureşti şi s-a dat tot traficu’ peste cap

 47. Un presedinte trebuie sa fie un mediator intre partide. Si acesta nu este. A stiut numai sa huleasca si sa intarate romanii contra romanilor. Nu-l pot uita, cand a aparut cu haina rosie in mijlocul manifestantilor. „Cine strica dragostile, strice-i graul pasarile.

 48. Nu credeam ca apa plata(asta e Bolovannis) poate fi asa toxica.

 49. Pai acest Petrov – de rit nou, a facut si face exact ce trebuie sa faca un guvernator de colonie pentru a fi pe placul sefilor lui si pentru a ramane in functie…Vedem curand daca acestia si-au gasit alt “pet” sau il mai pastreaza 5 ani, sa de-a din codita la ordin!

 50. Pt.edificare printre alte multe edificari, recomand „Klaus Iohannis e omul masoneriei germane pentru destabilizarea României (Documentar)”Postat la: 13.11.2014 – 14:56 | Scris de: ZIUA NEWS; PREȘEDINTELE KLAUS JOHANNIS ESTE MEMBRU ACTIV AL MASONERIEI GERMANE/Justitiarul 7 aprilie 2015;si care sunt ceilalti !
  Este sustinut de sustinut de masoneria din Sibiu si masoneria germana cu scopul clar de de sfartecare si ingenunchere a tarii noastre de catre masoneria germana,prin acest sas masoneria germana isi propune sa influenteze si sa controleze principalele institutii de decizie nationale si internationale de la noi.
  Influenta neoprotestantilor, adventistilor,penticostalilor se regaseste in PDL actual PNL prin multi membrii,in frunte cu Emil Boc.
  Eis unt enumerati in articolul d e mai sus.Victor Fărăgău, Gheorghe Stănişte, David Ilie, Vasile Boari, Ioan Lupoian, Mircea Căpuşan, Gavril Moldovan şi Gabi Covală, toţi neoprotestanţi şi fideli PDL, au întemeiat o formaţiune-satelit a acestui partid, Uniunea Creştin Democrată din România (UCDR).-articol Cotidianul Se naște Partidul penticostalilor româno-americani-/22 noe.2011.
  AFLAM CINE IL CONTROLEAZA PE IOHANNIS ,CE INTERESE REPREZINTA SI DE CE FACE CE FACE.ART.40 din Constitutie -DREPTUL DE ASOCIERE (4) Asociaţiile cu caracter secret sunt interzise.IOHANNIS A SUBMINAT SI SUBMINEAZA IN PERMANENTA PUTEREA DE STAT IN ROMANIA.

 51. Aduceti-va aminte,ca pe site-ul acesta, diverși cititori va scriau,autorule,ca cea mai buna mișcare pt.PSD,după europarlamentare,era sa predea puterea. Pt.a reduce din dezastrul care se prefigura. Cam asa cum a făcut Syriza. Ce scriati dvs.? Reciti-va editorialele. Daca se planifica, nu iesea asa de bine,pt.tara. Continuati!

 52. La alegerile prezidentiale precedente a fost, parafrazind expresia un cec in alb, un vot in alb, in sensul ca stiam putin despre dinsul, sperantele au fost mari.
  Cred ca nu va mai avea aceeasi sustinere.
  Cum este sa traiesti 16 ani cu teama ca poate pierzi casa la virsta inaintata si ajungi pe strada? Atit a durat procesul acelor oameni cu Presedintele, proces care s-a incheiat prin a recunoaste dreptul de proprietate al virstnicilor asupra locuintelor lor.
  Mi-ar placea sa avem un Presedinte altruist.

 53. Nu ar fi bine ca românii să observe cursa acestui nimeni, care citește mereu foi de doi lei și vrea să fie mai mult decât președinte? Să privim tabloul: L-a scos cu mijloace ce se pot bănui din cursă pe Crin Antonescu, care l-a adus pe Johannis la București pe ideea lui Dan Voiculescu. Acesta l-a adus la Grivco pentru a-l da jos pe Băsescu. A reușit, numai că e mai rău ca Băsescu! Apoi a scos-o din joc, cu intrigă bine croșetată, pe Firea. Apoi pe Liviu Dragnea, cu mijloacele știute. Mai nou pe Tăriceanu. Acum ținta este Dăncilă. Clar – orice candidat care ar putea aduna în jurul lui destui votanți. Ei zic să propunem să candideze singur – poate cu Ramona. Și apoi guvern cu Orban, Aurescu, Siegfried, Helvig, Kelemen Hunor, Dany Barna, Seiller și Benone Ardelean. Țară tristă, plină de umor!

 54. Iohannis face ca orice alt candidat sa devina preferabil ! Absolut oricare altul. Este mai respingator decat era Ponta in 2014 ! Viorica este o Doamna harnica, simpatica si de bun simt in comparatie cu el. Unde mai pui ca este mama si ca a adoptat un copil in timp ce Klaus nu se ocupa decat de augusta lui persoana si de nenumaratele case cumparate cu bani castigati in mod dubios. Absolut penibil !

 55. O stire de subsol scrisa cu litere mici de tot, aparuta in presa securista anunta ca presedintele SUA a aprobat ridicarea vizelor pentru polonezii ce vor sa calatoreasca in America. Este inca o dovada ca Johannis este un Nechezol de presedinte iar cel polonez presedinte adevarat care se lupta pentru poporul sau. Verner s-a intors victorios acasa cu o sapca indesata pe ochi iar omologul polonez cu o realizare uriasa.

 56. Se pare că KWJ este primul după preferințele și listele securiste de sondaj de opinie.. Insă convingerea mea este că oricine va fi in turul doi in competiție cu actualul președinte, sigur va iași câștigător.. Un KWJ nu mai e de ales. Nu face față funcției. Nu poate lua chirii și cumpăra alte case,. la prea mulții copii pe care-i are.

 57. Iohannis are mai cele mai multe sanse sa fie omul rusilor, acestia avind interesul ca cei care i-o trag la temelie sa fie vazuti pro rusi. Psihologie inversa. Pirjolirea mentalului colectiv pornind de la ideea ca cine e impotriva lui iohannis e cu ciuma rosie, nu serveste decit ciumei rosii. Pai nu-i acolo, in virf de piramida, si face tot ce-i sta in putinta ca statul sa fie nefunctional? Cui foloseste asta? Numai celor care au anumite interese si incearca sa dezbine si sa influenteze. Nu numai rusii au acest interes insa, in zona aceasta, ei au cel mai mare interes ca acest lucru sa se intimple. Iar iohannis este un instrument perfect pentru mentinerea instabilitatii. Sa admitem ca iohannis este creatia SRI. Atunci SRi nu reprezinta interesele Romaniei. Sa admitem ca iohannis este creatia altor servicii. Atunci SRI nu le poate face fata decit poate pentru o perioada limitata de timp si numai cu rezultate provizorii. Este iohannis un tradator al intereselor noastre ca natiune si tara?

 58. Individul asta e in stare, daca nu va reusi sa modifice constitutia si sa-si mareasca al doilea mandat la 10 ani sa zicem, cu posibiltatea pbtinerii si unui al 3-lea doar prin referendum, sa provoace independenta Transylvaniei, pt. a-i fi el presedinte, dupa ce nu va mai fi presedintele Romaniei.Ar gasi sustinere la Berlin, Paris, Washington, Viena si Budapesta si in multe alte state din Vestul si Nordul Europei, ca pe a ardelenilor, cred ca o are deja.Ba mai mult, ca sa mentina capitala la Hermannstadt, va fi dispus sa cedeze Ungariei, nu doar Partiumul, ci si Kolozsvarul, singurul rival serios pt. Hermannstadt.Eu il cred in stare de asa ceva pe individul de la Cotroceni.

 59. @Cata
  Comentariul tau este cel mai cretin dar si cel mai diversionist din cate ai scris vreodata. Mergi mai bine si mai asculta Oci Ciornie, cantecul tau favorit,sau poate preferi Kazaciok.

 60. NECHEZOL este putzin spus. Cu nechezolul iti mai pacaleai pofta de o cafea. Iohannis este cianura peste arsenicul de Basescu de dinaintea lui.
  Acesti doi indivizi au otravit Romania. Au divizat poporul, au invrajbit parintii cu copiii, au guvernat pe principiul ,,Divide et impera”, fara ca slugile si aplaudacii lor as vada acest lucru extrem de simplu.

 61. draga smarandache, nici nu ma asteptam la o alta reactie din partea ta. este elocventa pentru ceea ce esti, ce gindesti si ce spui si carei lumi apartii. te chinuie alegerile tale si imi pare atit de rau ca suferi. sa stii ca am compasiune si pentru tine si pentru iohannis in egala masura pentru ca nu reusiti sa va depasiti conditia asumata. voi o stiti cel mai bine. asta nu inseama ca ii puteti pacali pe toti. chiar am sa ascult oci ciornie (ochi negri). e un cintec superb! multumesc pentru sugestie.

 62. si inca ceva smarandache, iti multumesc ca ma citesti. sper sa te ajute.

 63. auzi fecior smir andache citeste,repeta si rumega ce scrie mosul pe aici ;RUSIA LIVREAZA ENERGIEI GERMANIEI (petrol + gaze)de multi ani ,ca babetul ala KGB a ajuns sa tremure ca nu mai poate fi aleasa. La intelegerea asta este
  implicat Bashila cu familia si sigur se va descoperi ca a dat multi bani la alegerile din Germania prin Rusia (un fel de paraindarat).Mai mult haita de muslimi care a invadat Europa o va face praf din punct de vadere Economic,Cultural si Spiritual ,pentru care cineva va raspunde . Mai mult RUSIA,USA si CHINA nu se vor bate pt
  paduchii celorlalte asa numite State Democratice. Nu te infierbinta ca strica la moaca. Acum treci la ce ti-am scris mai sus.

 64. Smarandache : Postacii PSD , adica cei care aproba si sustin ( impotriva unei evidente uriase ) , o putere politica profund corupta si tradatoare , nu sunt cretini ! Sunt doar oameni amorali si interesati baneste : pensii speciale , sinecuri pt. ei sau progeniturile lor , cumul pensie speciala plus salariu tot la stat , etc ! Si ei stiu ca primul guvern responsabil , va urma sa puna capat acestei crime sociale …de aici ura lor oarba impotriva Presedintelui , DNA , SRI , PNL , USR !

 65. Omul Johanis nu are viziune ori e inconjurat de consilieri idioti. Pentru ca este in campanie electorala, ar trebui, aparent, sa puna umarul la bunastarea Romaniei, sa fie pentru nu contra.
  Legat de viitorul chirias de la Cotroceni, imi aduc aminte un comentariu al lui Mircea Dinescu din Catavencu: productia de stupid people la hectar in Romania, este in crestere. Trist dar adevarat

 66. Führerul de Ctroceni ne spune, in orice situatie ca PSD-ul este de vina. El fiind pe Luna, constata doar. Dupa incetgandirea lui el are obligatia sa intervina doar unde-i convine, unde nu, nu, ba mai mult incurca ițele cat poate de tare. Ne meritam soarta. Multi au crezut ca alegand un alogen, mai ales ca avem precedentul cu gasca Hohenzollern-Sigmaringen, infrumusetat mult de cei interesati, si crezuta de si mai multi, socoteam ca iesim din mocirla. Dar se uita ca tocmai vechii venetici pe tronul Romaniei sunt autorii acestui tip de politica, mai ales Carol al II-lea. Si iata ca urmasul acestora face ce stia sa faca si fostul rege mai bine, sa dezbine, sa induca ura intre romani, sa puna tara la dispozitia altora. Acum ne mai paste un risc, sa avem si prim ministru alogen. Si unul care face dintr-un neam nu tocmai prietenos cu romanii si Romania, dimpotriva.

 67. preș., dna, pnl, usr, sri… oare ce au in comun toti acestia, daca nu poarta straina de care isi izbesc capul? ha ha ha ha ha ha gura pacatosului, adevar graieste. nici nu trebuie sa-i combati ci doar sa-i faci sa vorbeasca…

 68. ” Din greșeală am ales un ins primitiv care înțelege democrația ca un căprar. ”
  Nu mai e nimic de spus. Felicitari,Cornel Nistorescu!

 69. -Din pacate, inca nmai exista fmulti care-l considera pe joiann presedinte ales al Romaniei. Unul dintre ei sunteti si dvs. – dle C.N.! Cotidianul a fost scos de pe piata presei tiparite acum doi ani dupa ce a publicat articole – documente – care demascau actiunile Forumului Etnic German in Transilvania si Banat slujind politica celui de-al treilea Reich. Profesorul Scurtu ca autor a fost judecat si condamnat . Aveti curajul acum sa republicati ancheta de atunci, in editia on line, dle C.N. ?

 70. @Hadrian Ai dreptate partial in privinta lui Iohannis, a fost presedinte impus si „ales”, dar l-au votat si romanii care nu sunt de stanga. In privinta Cotidianuliui gresesti 100%, toate anchetele despre FDGR se gasesc pe site, ai afirmat aiureli fara macar sa cauti!

 71. „Purecii”e tara cu cetatenii si „Elefantul” cotroceniul. Cand elefantul o ia razna(obisnuinta si incapatanarea de a nu se conforma legislatiei, calca totul si distruge cu picioarele puricii(tara+traitorii romani)! E cumva coincidenta intre cele doua entitati in 30 ani ai democratiei mimate? Pare ca DA! Se merita sa fim calcati in picioare de un elefant incapatanat pus pe distrugeri si interesat diar de bunastarea proprie?

 72. da n-aveti nimic ,doar un condamnat penal care a intrat in puscarie din functia de presedinte al Camerei Deputatilor un ex prim ministru condamnat penal si un sinucigas ratat,un ministru al transporturilor condamnat, un fost ministru de finante in prima instanta cu 8ani plus proasta Romaniei ……………si cam atit.Domnule Nistorescu chiar daca iti bagi unghia in git de oftica, pina acum Iohannis a fos ales de 6,2 milioane de cetateni ,iar la alegerile viitoare ptr presedinte vom vedea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.