Nicolae Manolescu a mai încasat o înfrângere. Plângeri penale la coș

Nicolae Manolescu a mai încasat o înfrângere. Plângerile penale au ajuns la coș.  Respinsă ca inadmisibilă, decizia e definitivă, cu obligația achitării cheltuielilor de judecată.

În baza art. 341 alin. (6) lit. a) teza finală Cod procedură penală cu referire la art. 340 Cod procedură penală respinge plângerea împotriva soluţiei de clasare din data de 25.01.2023, dispusă în dosar nr. 3834/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, confirmată prin Ordonanţa nr. 63/II-2/2023 din data de 15.03.2023 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, formulată de petenta Uniunea Scriitorilor din România, ca neîntemeiata.

În baza art. 275 alin. (2) Cod de procedură penală, obligă petenta la plata sumei de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată astăzi, 19.12.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei.

Citeste și  Manolescu bun de plată. USR obligat să plătească cheltuieli la Cotidianul

Vremuri grele și complicate pentru Uniunea Scriitorilor

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

8 Comentarii

 1. Cînd inchide Parchetul CAZINOUL CASA VERNESCU de pe Calea Victoriei? Asistăm la unul dintre cele mai mari cazuri de aiurare a statului român cu această pretinsă uniune a scriitorilor care trebuie URGENT lichidată

 2. e si o parte buna:
  -„cheltuielile ” sint in baza oug80/2013
  neconstitutionala timp de 10 ani,
  deja!

 3. E totusi ceva ca după 32 de ani de ”libertate” justiția începe să deschidă ochii asupra fenomenului infracțional superior cum este cazul acestei farse numite uniunea scriitorilor

 4. Pretinsul reprezentant al USR Manolescu este de fapt un administrator ilegal al multor milioane de euro ilegale în folos propriu, pentru el si anturajul lui, fapt stabilit riguros de Ministerul Finantelor !!!

 5. Foarte instructiv in cauzele cu Usr pentru Manolescu și gașca, cu ramificații și interese bănești, este dosarul unui pictor din Alba Ilia care a dat adeverințe pentru pensie fara ca legea să-i dea acest drept si a fost obligat la returnarea sumelor

 6. Și-a făcut-o singur, știind bine ce face.E cazul sa se retragă la moșie

 7. Falsă uniune de ziariști , politicieni, critici, nu de scriitori. Scriitorii sint o minoritate neglijabilă după cum se vede iar cei care au mișcat in front au primit riposta mafiotă, situație doveditoare asupra stării lucrurilor. E obligatoriu ca această șmecherie de criminalitate economică sa fie lichidată și logistica statului din această ilegalitate să fie retrasă.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.