Nicolae Titulescu îl acuză pe Klaus Iohannis de trădare de țară

Nicolae Titulescu îl acuză pe Klaus Iohannis de trădare de țară, IC Brătianu îl acuză pe Emil Constantinescu de trădare de țară, Take Ionescu îl acuză pe Traian Băsescu de trădare de țară, CA Rosetti îl acuză pe Ion Iliescu de trădare de țară

17 iunie 1918. București. Arcul de Triumf. Străzile gem de lume. Care cu bască. Care cu joben. Care cu căciulă. Care cu basma. Care cu giubea. Care cu caftan. Care cu vipușcă. Care cu redingotă. Care cu pălărie de fetru. Care cu melon. Care cu pălăriuță cu struguri, fluturași sau margarete. Cochete. Hărmălaie în toată regula. Niște domnișoare de pension izbucnesc în hohote de plâns, impresionate foarte. Unii zic, așa e, are dreptate vorbitorul.

Alții înjură vorbitorul. Alții n-ar zice nici ba, nici da. O dronă venită prin Tunelul Timpului, tocmai din anul 2018, filmează cu nesațiu ce filmează până când un vârtej electromagnetic îi arde bateria și drona cade la pământ, uite-o colo. Lumea se înghesuie în jurul tribunei. Se aude că vor ține un discurs de zile mare Titulescu, Brătianu, Ionescu și Rosetti. Trebuie să fie și Regele Ferdinand, pe aici, pe undeva, în travesti, să nu-l arestuiască nemții lui Von Makensen. Nemții lui Von Makensen au autorizat mitingul la sugestia sugestionată de Angela Merkel. Lasă-i dragă Von Makensen pe români să-și verse năduful unii pe alții că așa se mai detensionează Istoria Balcanilor, înțelegi, măi băiete înțelegi?

Vom Makensen, curios, se amestecă și el prin mulțime, calcă drona căzută la pământ, din greșeală, îi dă un șut cu cizma lui bine lăcuită cu care a ocupat vreo trei sferturi de Românie, ce-i de joacă, zău așa, cu neamțul?! În sfârșit, Titulescu, Brătianu, Ionescu și Rosetti urcă la tribună pe rând și zic niște vorbe de ocară, vai ce de vorbe de ocară, de se sperie lumea până dincolo de Casa Scânteii, până dincolo de Ateneul Român, până dincolo de Chitila, Pângărați, Sâmbăta de Sus, Odorheiul Secuiesc, Huși, Vatra Dornei, Tulcea, mă rog, Constanța, Giurgiu, Timișoara.

Umblă niște țigănci printre oameni, chipurile cu semințe de floarea soarelui, zicând, pe șoptite, țigări, țigări, niște spioni sovietici se dau pe bune cu niște spioni americani, tribuna duduie înfierbântată, se pornește o agitațiune în sus, pe Batiștei, se aude că tovarășul prim secretar general vrea și el să zică una, alta, să nu uite cumva românii cam de pe unde li se trag lor toate alea, mama lor de capitaliști!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

9 Comentarii

 1. A ne autoacuza, a zice ca noi santem de vina, inseamna a face jocul perfid al strainilor care ne-au ocupat prin minciuna si viclenie toate institutiile statului ca lupii la oi !
  Primul pas spre eliberare de sub asuprirea acestor nelegiuiti este informarea corecta a poporului ! POPORUL SA CONSTIENTIZEZE CA SE AFLA SUB OCUPATIE STRAINA !
  Poporul trebuie sa cunoasca Adevarul !
  atita vreme cat toate mijloacele de informare si control mas media : televiziuni, radio, ziare…se afla tot in mana strainilor, nu putem da vina pe popor ca poporul e de vina, ca noi santem de vina, ca santem lasi, hoti, corupti…ceea ce inseamna de fapt sa facem jocul lor, sa cadem in capcana lor perfida !
  Trebuie in primul rand ca poporul sa se intoarca la radacini, la iubirea de Patrie, la legea stramoseasca-ortodoxia, la iubirea de pamant stramosesc…iar asta se poate face tot prin informare corecta fara a mai pleca urechea la minciunile si manipularile lor cu „valori” occidentale cu stat de „drept”, cu „vrem” o tara ca afara, cu „vrem spitale nu catedrale”…cu „ue ne da bani”…”bani europeni”…cu justitia lor „independenta” patronata de ambasadele lor…
  Asadar, vom reusi daca vom constientiza ca mizeriile lor din occidentul zis „civilizat” sant cu adevarat toxice si nocive pentru noi ca popor si ca oameni normali…daca nu vom constientiza asta, vom trai in continuare in intunericul minciunii iudeomasonice globale, spalati pe creier cu minciuni care cad ca picatura chinezeasca zi de zi pe sufletul si constiinta noastra, subminand Adevarul crezand ca „santem lasi, ipocriti, hoti, corupti…” in timp ce alogenii prind putere si ne ocupa pas cu pas, nemteste, sistematic, ca un lucru bine facut!

 2. multa minciuna si viclenie din partea alogenilor, din partea strainilor care au ocupat toate institutiile statului ca lupii la oi,  prin abureala „valorilor” occidentale si prin cozi de topor bine folosite impotriva noastra !
  Iata de ce este nevoie,  acum,  mai mult ca oricand,  sa fim nationalisti, patrioti si iubitori de pamant stramosesc si de eroi si inaintasi ai nostri, care si-au varsat sangele pentru popor, pentru tara noastra, luptand impotriva strainilor, impotriva invadatorilor la Posada,  Rovine,  Vaslui,  Calugareni,  Plevna, Vidin,  Marasesti,  Oituz….
  De aceea trebuie sa iesim urgent din babilonia comunista ue…iar toata aceasta mostenire a noastra,  platita cu sange de inaintasii nostri, toate resursele, economia, padurile, pamantul stramosesc, sa se intoarca la poporul asuprit si umilit atata amar de ani de straini ! Nimic pentru straini ! Afara cu corporatiile si multinationalele occidentale ! Toti alogenii afara din institutiile statului si impreuna cu cozile de topor,  tradatorii si vanzatorii de neam, sa intre la inchisoare pe viata !!!
  Numai atunci vom fi cu adevarat liberi si stapani pe propria mostenire,  aruncand la gunoi mizeriile occidentului nelegiuit,  „valorile” lor si statul lor de „drept”,  prin care santem batjpcoriti exterminati, jefuiti, alungati din tara,  invadati de neamuri straine, de mahomedani fanatici de sodomisti desfranati…pentru a ni se sterge identitatea nationala si crestina !!!

 3. Gheorghe o iei razna , ai neuronii inbacsiti de prostie . Trebuie sa mergi urgent să-ți faci un tomograf la tartacuta . Gunoaiele aruncate până da afara din albia râurilor le-au aruncat străinii ? .
  Curveturile de pe ocolitoarele orașelor europene parca sunt românce .
  Găurile din asfaltul țării l-au făcut străinii ?.
  Spitalele le-au dărâmat străinii ? .
  Medicamentele lipsesc din cauza străinilor ? .
  Autostrăzile lipsesc din cauza străinilor ? .
  Alcolismul cronic e din cauza străinilor ? .
  Primul loc , la cancer , la hepatita , tuberculoza e din cauza străinilor . Cât de prost ești gheorghe .

 4. Da, e evident ca acesti alogeni pesedisti tradatori de tara trebuie starpiti.
  In frunte cu alogenul suprem cariatu cu proprietati in Brazilia si nevasta mai mica ca nora.

 5. Daca dam sfara corporatiile straine din tara? Gheorghe te ai gandit unde vor lucra milioane de romani?te ai gandit un pic?sau te iei cupa guvernanti

 6. Bai, ioane, da tu de la cine iti iei tainul pentru injuraturile birjaresti pe care le dejectezi pe aici?
  Sau te-ai privatizat, lucrezi doar pentru familie?!

 7. Ion…de fapt nu esti Ion…esti un alogen care reactioneaza in consecinta…incercand sa acoperi cu minciuna cu pervertirea lucrurilor Adevarul ! Albul este negru si negru alb, adevarul minciuna si minciuna adevar…santeti experti in d-astea…mars d-aci !

 8. Gheorghe si Ion alias FSN si PDSR-PSD, o postare tipic bolsevico – neocomunista de indobitocire a celor cu neuroni mai putin dezvoltati, Mereu arunca vina pe altii si nu arata ca realitatea e cu totul alta. Nu arata cum si de unde s au imbogatit peste noapte clanurile lor ,nu explica de ce si au facut salarii si pensii nesimtite de cincizeci de ori mai mari decat a unui om de rand si improasca cu noroi societatile si statele in care multi romani pleaca sa munceasca si sa traiasca o viata cat mai decenta cu mult mai civilizata si diferita decat cea pe care guvernantii nu sunt preocupati sa o asigure in aceasta tara.Doar sa fii idiot si redus mintal sa nu vezi aceste realitati .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.