Nicuşor Dan, întrebat dacă va candida la prezidenţiale

Primarul general Nicuşor Dan exclude să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an. Nicuşor Dan a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, de la Prima TV, dacă ia în calcul o candidatură la alegerile prezidenţiale. 

”Nu, nici vorbă. Eu sunt preocupat de Bucureşti de mulţi ani, din 2006, fac aproape 20 de ani. Am început nişte lucruri pe Bucureşti, abia am trasat nişte direcţii. Nu!”, a explicat Nicuşor Dan.
Chestionat ce ar răspunde dacă dacă USR sau PNL i-ar cere să candideze pentru Cotroceni, Nicuşor Dan a răspuns: ”Nu!”.
Cât despre o candidatură la alegerile prezidenţiale de peste cinci ani, Nicuşor Dan a spus: ”Nu ştiu ce o să fie atunci”.
Primarul Capitalei susţine că mai are nevoie de încă un mandat pentru a îmbunătăţi partea funcţională a oraşului şi de încă două mandate pentru partea estetică.
”Ca să reglăm cât de cât problema traficului sau căldura şi apa caldă, încă un mandat. Pe funcţional, încă un mandat. Pe cum arată – publicitate stradală, faţadele clădirilor, chestiuni subtile – două mandate”, a precizat Nicuşor Dan la Prima TV.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

20 de Comentarii

 1. Intruneste toate conditiile cerute de alegatorii mioritici ptr a fi ales in functia de presedinte. In primul rand este incapabil……[Rumburak]

 2. DA…, DA,, VREAU NICUSORRRR..!! MA SPAL CU APA RECE , [ CAND AM SI DE ASTA] VREAU USR …!! .. CUM , DE CE ..?? PTR CA SUNT RUMAN PROST ..!!

 3. poza din articol aduce prejudicii;
  noi suntem pacifisti,
  facem pace intre doua dobitoace:

  Gabriela Firea şi consilierii PSD, cu halate şi măşti de protecţie la …

  29 IANUARIE 2020 · Primarul general, Gabriela Firea, şi consilierii municipali ai PSD participă la şedinţa de miercuri a Consiliului General al Capitalei …

  – „-USR imprashtie VIRUSHI!”

  (atentie,
  nu garantam prosteste
  ca nicushor nu ar avea ceva virusuri,bacterii,mizerii sau paduchi!)

 4. Loază securistă! Altă factură decât secătura Băsescu, dar tot securist! El un mitoman şi ei o turmă de descreieraţi masochişti care-l vor vota.
  Două jigodii, profesori care neavând habar de pedagogie s-au apucat de politică – AŢI AVUT PREŞEDINTE UN PROFESOR DE FIZICĂ. ACUM VREŢI UNUL DE MATEMATICĂ? CHIAR NU V-AŢI SĂTURAT DE PROFESORI RATAŢI?
  Apropo, pentru candidatura la primărie un certificat de la medicul psihiatru nu este obligatoriu? Sau asta cu certificatul e doar o bagatelă?

 5. ce atata carte, sunt buni si aia cu diplome furate! Mosule, vremea facultatilor muncitoresti a trecut.

 6. Nu mi a suflat Dulapul din TreiCoceni ce sa fac, shi eu sunt doar o leguma creata

 7. Ar fi perfect, trantorul iohanis ar avea un urmas demn de acest popor iubitor de lenesi si incompetenti.

 8. @Aloo,
  -mare minune daca prin azil in voluntari
  nu-i tine si acum cu masca pe fatza…..mai o kaletra si gata!

 9. Omul acesta are un plan, nu este corupt,nu are nevoie de faima, bani necuveniti etc… Este f incapatanat sa faca ce si-a propus. Are si rabdare.
  Da! E nevoie de timp. Orice primar care ar dori sa faca ce spune el nu ar putea sa faca intr-un mandat. Totodata niciun primar inaintea lui nu si-a propus sa rezolve ac probleme.
  De ce nu l-or lasa indivizii astia de la putere sa-si faca treaba?! Criticam cu totii cum arata capitala. Cand cineva s-a aplecat asupra acestor probleme nu este lasat. Nu-i sub ”talpa” PSD-PNL. Mai sa fie!
  La destrabalarea care este in tara dar si in Bucuresti, in ceea ce priveste imobiliarele, traficul, poluarea estetica oraselor etc… cine le poate zezolva batand din palme?! Le rezolva Firea ?!

 10. Il voteaza nespalatii usr si secusorosistii! paticipa, evident, tot ca independent ca acum Sprijinit de basanai, secuserei urinoreperi si bineinteles erata cu tabletele Castig garantat de dominionul eratei
  PS #nespalatii din lipsa de argumente pt sustinerea bolovanului sorosist , au trecut din nou sa o muste de cr pe firea

 11. Slugoiul tot slugoi ramane ! Nulisoare cum a fost la TreiCoceni in vizita la Dulap ?

 12. @ Golănia alegerilor continua, aveți dreptate.

 13. Cei aleși în funcții publice ar trebui să aibă maxim un singur mandat. Când cineva se înscrie într-o cursă electorală, el pretinde că ar avea soluții pentru postul respectiv, pe care se angajează să le ducă la capăt în mandatul oferit (de 4, 5, X ani). Și la finele mandatului sunt două variante: 1. ori respectivul și-a îndeplinit promisiunile și asta înseamnă că nu lasă în urmă probleme nerezolvate; 2. ori respectivul NU și-a îndeplinit promisiunile și atunci nu are rost să mai pretindă un nou mandat să rezolve ce nu a rezolvat înainte.

  Cum însă la președinte sunt două mandate (trei pentru Iliescu) posibile, iar la primari, parlamentari, președinți de CJ infinit de multe mandate posibile, singura lor grija lor după ce sunt aleși prima dată nu este să îndeplinească promisiunile electorale, ci să fie realeși la infinit dacă se poate.

  În Coreea de Sud președinții au dreptul la un singur mandat. Și ce să vezi, foarte mulți foști președinți de acolo au ajuns la închisoare pentru corupție. De ce? Pentru că având doar un singur mandat, ei nu au timpul necesar să-și subordoneze sistemul intereselor lor personale și sunt prinși cu mâța-n sac după ce pleacă din palatul prezidențial.

  La polul opus este Coreea de Nord, unde liderul este „ales” pe viață. Nu are rost să detaliez ce se întâmplă în astfel de situații, cei care l-au prins pe N. Ceaușescu la conducere știu ce nenorocire este asta.

 14. As fi pacat sa refuze nicusorul Trebuie doar sa astepte aprobare de peste balta!Adevarul e ca dupa ce bucurestenii s-au indragostit de acest ardelean puturos si vor sa il nai voteze u data, ca sa nu se spele ( la pachet cu clotilda, cu guzganii si gunoaiele ei!), de ce nu l-ar vota pe acest evreu si tarisoara, daca primeste aprobare?

 15. Nulisor va contracandida la postul de Presedinte al tarii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.