Nicușor Dan se laudă cu tramvaiele Astra

Nicușor Dan se laudă cu tramvaiele produse la Astra Arad. Diferență ca de la cer la pământ între ultimii edili ai capitalei în legătură cu vagoanele produse la Astra Arad. Dacă Gabriela Firea a făcut orice pentru a stopa contractul cu firma din Arad, Nicușor Dan chiar trece la realizări semnarea contractului cu Astra Arad.

Gabriela Firea, ANAP și CNSC, apără la greu tramvaiele turcilor

Mai exact, în bilanțul pe primele 10 luni de la preluarea mandatului, edilul afirma:

„Am semnat contractul pentru achiziția a 100 de tramvaie, pe bani europeni, 180 milioane euro. Primul tramvai va veni în vara lui 2022. După două licitații eșuate ale fostei administrații, am corectat indicatorii pentru 100 de autobuze electrice, pe care le vom cumpăra de asemenea din bani europeni“.

Capitala va avea tramvaie făcute la Arad

De altfel, încă din luna mai a acestui an, Nicușor Dan afirma:

„Sunt bucuros pentru că facem un pas înainte în modernizarea transportului public, segmentul de tramvaie este de departe cel mai rămas în urmă”, preciza edilul, care a criticat fosta administrație.  „Dacă nu s-ar fi încăpățânat să dea o notă nelegală contractului, am fi avut aceste tramvaie începând cu vara anului 2020”.

Șeful STB Precizări importante despre achiziţia celor 100 de tramvaie

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.