Nicuşor Dan se pregăteşte de o amendă

Pe un ger de -20 grade, Nicuşor Dan, preşedintele USR, a venit în braţe, la un miting în Piaţa Universităţii, cu un copil de numai 6 luni, care era învelit în scutece.

În acest caz a fost sesizată, printr-o petiţie, Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie.

Autoritatea a răspuns acestei sesizări cu precizarea că nerespectarea prevederilor privind protecţia copilului constituie contravenţie şi că sancţiunile sunt aplicate de ofiţerii şi agenţii de poliţie.

Astfel, Autoritatea afirmă că petiţia în cauză a fost transmisă către Ministerul Afacerilor Interne cu rugămintea de a dispune demersurile care se impun.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.