Noul motiv de supărare al lui Donald Trump

Într-o postare de pe contul personal de Facebook, președintele SUA, Donald Trump, se plânge de faptul că nu se bucură de aceeași înțelegere din partea americanilor ca și predecesorul său, Barack Obama, conform b1TV.
Mai mult decât atât, Trump compară cu fostul președinte într-un context voit contrastant:

„Nu-l știu pe Putin, n-am afaceri în Rusia, dar haterii o iau razna; Obama a bătut palma cu Iranul, nr. #1 în terorism – și nu a fost nicio problemă!”, scrie Donald Trump pe Facebook, vădit supărat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.