O nouă „revoluție” la orizont

Ministrul Educației, Liviu Pop, a anunțat, într-un interviu acordat agenției Agerpres, că există o discuție privind introducerea unei noi sesiuni de bacalaureat – a treia – care ar trebui organizată „undeva în decembrie, poate februarie”.

Potrivit lui Pop, „deocamdată este o chestiune de discuții” și nu se va schimba nimic pentru cei care urmează să dea bacalaureatul anul viitor.

„Este o discuție de a introduce o nouă sesiune de bacalaureat și eu cred că este necesară. Cât de utilă este sesiunea din august, deja știm. Am văzut în ultimii zece ani de zile câți absolvenți s-au prezentat în august și câți au luat examenul de bacalaureat. Și anul acesta am avut un număr mare de persoane care s-au înscris și totuși prezența a fost foarte, foarte mică. Din punctul meu de vedere, cred că un examen de bacalaureat, o altă sesiune ar trebui organizată undeva în decembrie, poate februarie fiind vacanța de iarnă”, a spus Pop, opinând că legea permite organizarea unei a treia sesiuni de bacalaureat.

Recomanda
Author

8 Comentarii

  1. Caz real …nu putem angaja o femeie de serviciu la matura ca nu are bacalaureatul. Reforma ar fi: 8 clase obligatoriu. Apoi doi ani scoala profesionala la toti de unde sa iasa cu diverse meserii. Apoi inca doi ani studii medii liceul. Apoi 4-5 ani facultatea. Si fara doctorate….care le cumpara oricine are bani….Doctor in stinte poti fi dupa 30 ani de munca sau studiu.Nu trebuie scoala ci scoala muncii.

  2. pai sa facem cate una in fiecare marti … sa nu fie lunea, ca e lumea dupa drum … la cat e de prost ministru’ asta si slugoii de pe langa el , n-ar fi prea deplasat …si joia sa fie admiterile la facultatile de informatii, pentru guvernanti si parlamentari …

  3. Cretinul asta de Pop este atat de idiot incat nu te mai poate mira nimic din cretinismele pe care le emite! Auzi, bacalaureat in iarna, la care sa poata sa vina si romanii (tinerii) din strainatate!!! Pai, dobitocule, pune mai bina ca si conditie sa cotizeze pentru PSD-ciuma rosie, si sa poata sa-l ia, bacalaureatul, fara alte formalitati, oricand, oricine si indiferent daca a facut vreo clasa primara sau nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*