Oamenii din spatele lui Meleșcanu

Câteva zeci de susținători ai lui Teodor Meleșcanu au fost prezenți marți la Biroul Electoral Central unde fostul director al SIE şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale.

Tablou electoral. Grup de susţinători în așteptarea candidatului Teodor Meleșcanu (Foto: Victor Neșu)

Baie de mulțime al proaspătului candidat la președinție, Teodor Meleșcanu (Foto: Victor Neșu)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.