Oprea: Suntem un partid care nu dă jos guvernele din care face parte

Vicepremierul Gabriel Oprea a avut, sâmbătă, o întâlnire cu liderii UNPR Constanța, privind proiectul de atingere a unui milion de membri până la alegerile din 2016.

„Intâlnirea a avut ca scop un obiectiv strategic al nostru. Ne mobilizăm ca până la alegerile din 2016, UNPR să poată să aibă un milion de membri de partid. Un obiectiv ambițios, greu. E important pentru noi. Facem 5 ani de zile acum, de 1 mai. Un proiect care toată lumea știe că a ținut stabilitatea politică și economică a României. Un proiect mai militarizat, eu spun în sensul bun. Ne adresăm cu acest mesaj românilor și le spunem că cine dorește stabilitate, securitate și seriozitate, să vină la UNPR.
Fiecare, mai mare, mai mic să dăm acest mesaj mai departe. Am discutat în cadrul acestei ședințe faptul că ne-am respectat mereu angajamente. Suntem un partid care nu dăm jos guvernele din care face parte. Noi am introdus interesul național”, a declarat Gabriel Oprea, potrivit B1.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.