Orban negociază direct cu Putin

Președintele rus, Vladimir Putin, se întâlnește pe 1 februarie cu premierul Ungariei, Viktor Orban.

Secretarul de presă al șefului statului, Dmitri Peskov a declarat că Rusia este impresionată de abordarea independentă a Ungariei de a-și satisface propriile interese și de a-și alege propriii parteneri.

„Și suntem, de asemenea, impresionați că, în ciuda tuturor tendințelor negative asociate cu coronavirusul, reușim să continuăm toate proiectele economice, care sunt multe pe ordinea de zi și pentru a continua discuția comună a afacerilor internaționale, inclusiv a celor mai presante probleme de pe ordinea de zi, toate sunt bine cunoscute”, a spus Peskov.

Viktor Orban a declarat în urmă cu o săptămână că va organiza consultări cu NATO și UE pe probleme de securitate înainte de a se întâlni cu Putin. Premierul ungar a mai spus că Kremlinul va negocia o creștere a livrărilor de gaze rusești către Ungaria.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 11
Author

45 de Comentarii

 1. E clar , poporul roman a fost condamnat la pauperizare iar Romania la regionalizare .

 2. Doar slugoii din romanika cer voie jefuitorului strategic !
  Cei cu demnitate si onoare discuta de la egal la egal cu partenerii de afaceri !

 3. Ce degradant,pentru Putin vorbesc, sta de vorba cu toti taximetristii, zici ca e Gorbaciov in gara Si parea un domn! Pupici!

 4. Orban al Ungariei este premierul Ungariei si nu al trans/multinationalelor, ca ai nostrii premieri, poate cu unele exceptii, dar care daca au indraznit sa fie pro Romania, au ajuns prin beciuri.

 5. Pana si malezii au demnitate si nu se lasa calcati in picioare de ambasadorii pestilor prajiti. „”Guvernul Republicii Mali informează opinia naţională şi internaţională că astăzi (…) ambasadorul Franţei la Bamako, Excelenţa Sa Joel Meyer, a fost convocat de către Ministerul de Externe şi Cooperare Internaţională şi a fost înştiinţat în legătură cu decizia guvernului care îl invită să părăseasă teritoriul naţional în termen de 72 de ore”, se menţionează în comunicat.

  Autorităţile mailiene au motivat această decizie prin recentele declaraţii „ostile” ale responsabililor francezi la adresa lor, potrivit Agerpres.ro.

  Ministrul francez de externe Jean-Yves Le Drian declarase vineri că junta aflată la putere în Mali „a scăpat de sub control” pe fondul tensiunilor în creştere dintre statul vest-african şi partenerii ei europeni cu privire la cooperarea militară şi la .”

 6. Fals, merge sa detensioneze situatia cu Ucraina, are sprijinul UE sa faca asta. In plus, recent a incheiat un contract de livrare de gaz cu Ucraina, poate mai face rost de cativa mc si pentru aia, sa nu le inghete c@rvl.

 7. Sa ne dea si noua Gaz ! Sa faca o Conducta pana in Bucuresti , sa incalzeasca Blocurile reci , hai ca mai avem o luna de iarna , Februarie , si poate ca scapam de Iarna , fara Zapada !

 8. Lasă că luăm și noi gaz de la unguri după, dar de 5-10 ori mai scump, că de ,avem mândria noastră, mă rog a primului schior al țării, noi nu stăm de vorbă cu rușii! Noi așteptăm soldați străini să apărăm lumea , avem preocupări mărețe! Copii se nasc în frig, bolnavii inghiață in spitale, pensionarii n-au cu ce plăti facturile dar noi vrem corvete și cumpărăm sicrie zburătoare ,cică apărăm securitatea mondială! Mai penibil de atât se poate? Rău am ajuns!

 9. Este un nonsens total sa-l compari pe Victor Orban cu decrepitul inconstient de la Cotroceni, ajuns acolo din cauza prostiei colosale a celor care l-au votat.
  Se stia precis ca este un (editat) de case, l-am vazut toti la confruntarea de la TV cu Ponta ca habar n-are de nimic si ca era arogant. Principalele lui calitati ptr care l-au votat cre…dulii a fost ca era anti-PSD si ca era neamt.
  Nici cu Ponta nu am fi vazut cine stie ce minuni, dar nici catastrofele si mega-hotiile care au urmat cu acest (editat) la conducerea statului.
  Din pacate romanii nu vor trage nicio invatatura si fiti convinsi ca si data viitoare tot o (editat) vor vota.

 10. Uite doi oameni politici, care sunt bine dotați la mansardă și le merg rotițele,. Cu siguranță vor avea câștig de cauză..

 11. Nu ma asteptam niciodata ca ungurii sa joace o carte atat de importanta in EUROPA si chiar in lume.Ei care sunt descedenti ai triburilor hunice si care au venit in carute cu familiile lor,grupati in triburi,din zona Muntilor Altai din nordul CHINEI si care au invadat EUROPA,atat pe timpul lui ATILA,cat si pe tmpul lui ARPAD.Dar BRAVO lor,nu au ales la conducerea tarii VENETICI,TRADATORI,care nu au nici un interes,cum a ales TINERETUL nostru si niste partide de doi bani.Regret ca mult timp am ales la diferite alegeri acest partid PNL,care acum eu nu vreau sa mai aud de el.A avut lideri importanti dupa 1989 (LOVITURA DE STAT),precum Cimpeanu,Qintus,Antonescu,etc.,dar acum combinati cu fostul PDL,scolit de PETROV,ce sa mai accept la acest partid?Aducerea la PUTERE a unui mare NEONAZIST,KLAUS WERNER IOHANNIS,hot de case cu acte false,navetist la SIBIU,unde a inagurat o statuie a lui BRUKENTHAL,guvernator in acea zona,vanzator de carne vie in calitate de „sofer si translator”,un om care a REANIMAT cea mai mare organizatie NAZISTA din ROMANIA,Deutsche Volkskgruppe,prin FDGR-ul condus la nivel national de el si care a recuperat bunuri confiscate de la aceasta organizatie nazista scoasa in afara legii,nu numai in ROMANIA ci si in lume prin PROCESUL DE LA NUREMBERG.Da ungurii au conducatori,nu TRADATORI.Noi daca negociam cu RUSIA,ca doar suntem mai aproape s gaseau JIGODII sa spuna ca suntem RUSOFILI,dar asa cumparam gaz si nu numai mai scump de la unguri.Nu mai vorbesc de relatiile pe care le-am avut cu CHINA si care a devenit o mare putere financiara (economica).Va rog sa va uitati la balanta comerciala dintre SUA si CHINA si sa trageti singuri concluzii.

 12. Ungaria Mica valoreaza pentru Ciolovekul KGB Vladimir, cu Putin mai mult decit un Scuipat dar Circumstantele Internationale il obliga sa Faca Presa cu orice Pigmeu Scandalagiu ProKremlin.
  Despotul Luminat Orban Viktor va pierde alegerile iar Cicciolinele flaminzite de dinsul o vor Intoarce ca la Ploiesti.
  Ciolovekul nu stie, nu a fost inca Informat de Soddoma Brussels…

 13. Acum Viktor Orban poate sa „negocieze” orice si cu oricine,dar el NU STIE ca din luna Aprilie NU va mai fi „PREMIER”,soarta lui a fost deja DECISA.!!. AMBITIILE PROSTESTI se PLATESC SCUMP.!. ADIO.

 14. Huni au de-a face cu maghiarii precum are scula cu prefectura; e vorba de 500 de ani între. Ungur înseamnă altceva.

  „Până în sec. al XIX-lea denumirea de „ungur” era folosită pentru a-i desemna pe toți locuitorii Regatului Ungariei, indiferent de etnie. Dieta de la Pojon edicta în anul 1791 privilegii pentru sârbii refugiați din Imperiul Otoman, cu argumentul că „și pe aceștia [pe sârbi] îi socotim unguri. Astfel îi declarăm și pe ei, ca și pe celelalte naționalități care locuiesc în Regatul Ungariei, drept unguri, drept compatrioții noștri.”

  În limba română substantivul „ungur” respectiv „ungurean” îi desemna de asemenea pe toți locuitorii „Țării Ungurești”, indiferent de etnie.”

 15. Dragilor, vă apucă isteria când e pomenită Ungaria. De ce oare? Pentru că există de XI secole, în ciuda ”vecini și prieteni”-lor. Nu-i așa, dragilor? Să vă fie de bine, dragilor!

 16. @qwe.(20.22)… Cu RESPECT,te „informeze” ca NU ne apuca ISTERIA cand este pomenita Ungaria,DAR exista SOVINI din tara care INSTIGA cele doua NATIUNI in mod „iresponsabil” pentru ambele parti. Intrebarea este,IN FOLOSUL CUI.!??.

 17. @ qwe.corect..”pentru ca exista de XI secole Ungaria.”..dar Pamanturile Romanesti exista de XX secole. Cu drag.!.

 18. 1920 minus 1526 (Mohacs) fac aproape IV secole (394 de ani) din cele XI care-s de fapt X și-un sfert.

  „Receptarea principiilor Revoluției Franceze a dus la ideea că toți locuitorii Ungariei ar forma „națiunea politică ungară”, fapt formulat în preambulul la Legea Naționalităților, nr. XLIV/1868, în sensul că „toți cetățenii Ungariei formează conform principiilor constituționale o națiune în sens politic, anume națiunea unitară și indivizibilă ungară, între ai cărei membri se numără fiecare cetățean al patriei, indiferent cărei naționalități ar aparține.”[17]

  Industrializarea si modernizarea Regatului Ungariei începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea a însemnat înlocuirea treptată a elitelor urbane germane cu noua burghezie maghiară în formare. Naționaliștii maghiari au impus o maghiarizare forțată pentru cei proveniți din toate grupurile etnice (șvabi dunăreni, slovaci, români etc.) [18][19] În ultimii ani ai sec. al XIX-lea și în primele decenii ale secolului XX maghiarizarea ca mijloc de integrare urbană s-a accelerat și a fost însoțită de măsuri politice menite să o faciliteze. Aceasta a dus la o reacție de opoziție vie din partea elitelor intelectuale ale naționalităților nemaghiare din Ungaria, al căror interes nu era integrarea urbană a grupurilor aflate sub influența lor (ca preoți, avocați etc.)[20] ”

 19. Nu se poate băă, trebuie să vina și iarna ; un primar de sector a cumpărat niște mașinuțe mici pentru curățat individual zăpada și le-a făcut proba pe asfalt, deci e clar că vom avea o iarnă grea . Putin a vrut să discute direct și cu noi (pe vremea lu’Băse), dar noi ținem coada în sus, nu discutăm cu toți râioșii !!

 20. Dacă ameninti cu arma – fie și ea de jucărie, imitatie perfectă – un om, acesta poate face infarct sau să sufere grav… Amenintarea falsă cu o imitatie f. bună este considerată amenintare cu moartea, pedepsită pe măsură. Putin este în postura celui care amenintă. Acesta va trebui să plătească f. scump această manipulare. Sper că… cineva se va ocupa de el.

 21. Ceea ce este interesant cum și romania, prin Maia Sandu moldoveanca, a incercat să intre in preajma lui Putin,.cu vădite intenții românești,. Insă rusul a luat mătura și a zis ”fugi fă găină și fă mătănii la bucurești,..până mai ai ocazia,”

 22. „Orban negociază direct cu Putin” … pentru ca in caz de RAZBOI … „populatia ce ungara” sa MIGREZE de pe TARAMUL cel DACIC (in vremea lui Burebista) al PANONIEI !!!
  Si pentru a REVENI inapoi in zona „tantarilor” RUSESTI … adica zona „ungaro-uigura” dintre Muntii Urali si raul Obi !!!

  Istoricul zonei Panonia:
  Locuitorii originali erau panonii. Din secolul al IV-lea î.Hr., numeroase triburi celtice au invadat această regiune. În jurul anului 60 î.Hr., triburile celtice de pe Dunărea de mijloc, boii lui Critasiros, au fost înfrânți de Burebista care a întreprins o mare campanie militară contra lor. În anul 35 î.Hr., regiunea a fost atacată de Augustus, dar a fost subjugată doar în 9 î.Hr., când a fost încorporată în Iliria, frontiera extinzându-se până la Dunăre.
  În anul 7 d.Hr., panonii, împreună cu dalmații și triburile ilirice s-au revoltat, dar au fost înfrânți de Tiberius și Germanicus.

 23. @ Dan,. Editat, bre de ai rămas intr-o doagă,.Păi bre ciumete, cine dreq te-a amenințat bre ?? De ce te temi de ești curat, cinstit ?? De ce crezi că rusul nu poate face exact ce dorește in limitele granițelor sale ?? Vizibil sunteți cu toții patrioți cam bolnavi cu nervii, este evident. Rusul acu râde de toți și bine face. El știe că e intangibil., Are cele mai tari atuuri din lume, care nu e doar gazul, ci și un buton roșu.. Să nu ai astea in vedere, trebuie să fi suferit mult la naștere..

 24. @ doru popescu ..Cunoști cumva adevăratele granițe ale ”regatului dacic” ?? Dacă da , te rog spune-mi și mie.. Pe urmă o mică corectură, Celții au fost un popor migrator, care nu prea au stat de povești cu Burebista, șef de trib la malul Mări Negre, ci au migrat in toată europa și insula britanică..Asta pentru cultura ta generală..

 25. (I) Pe vreamea lui Burebista (82 – 44 BC) :
  Prin acțiunile sale ofensive a reușit îndepărtarea pericolului reprezentat de celții situați în sud și în vest, supunerea bastarnilor în est și cucerirea cetăților grecești de la malul Pontului Euxin, întinzându-și regatul de la Pontul Euxin, în est, până la Danubis în Câmpia Panonică, în vest, și de la Munții Haemus, în sud, până la mlaștinile Pripetului, în nord, devenind un potențial adversar de temut al puternicei Republici romane.
  „VI,25,1. Pădurea (Hercinia/Muntii Padurea Neagra) începe de la hotarele helveţilor, pînă la hotarele dacilor. (Cezar, 100-44 BC, De Bello Galico).
  Regatul dacic a ajuns la cea mai mare întindere a sa în timpul regelui Burebista, având ca hotare: țărmul Mării Negre și Bugul – spre est, Cadrilaterul boem, Dunărea panonică și Morava – spre vest, Carpații Păduroși – spre nord, iar Muntele Haemus (lanțul Balcanilor) – spre sud. Capitala regatului era orașul Argedava.
  „At times Dacia included areas between the Tisa and the Middle Danube. The Carpathian Mountains are located in the middle of Dacia. It thus corresponds to the present-day countries of Romania and Moldova, as well as smaller parts of Bulgaria, Serbia, Hungary, Poland, Slovakia, and Ukraine.”

 26. (II) Pe vreamea lui Burebista (82 – 44 BC) :
  Amenințarea celtică era cea mai apropiată de leagănul statului dac, considerând că boiii și tauriscii ajunseseră încă de prin secolul al III-lea î.Hr. până la Tisa, extinzându-se tot mai mult peste teritoriile locuite în vechime de geto-daci. Astfel, eliminarea pericolului celtic a fost cel dintâi obiectiv vizat de Burebista, iar în acest sens a întreprins o serie de acțiuni ofensive împotriva acestora, în jurul anului 60 î.Hr.
  „… Ba încă a ajuns să fie temut și de romani, deoarece trecea neînfricat Istrul și prăda Thracia până în Macedonia și Illyria. A pustiit astfel pe celții care se amestecau cu tracii și illyrii, iar pe boiii, care se aflau sub ascultarea lui Critasiros, precum si pe taurisci, i-a șters de pe fața pământului.” (Strabon, 63 BC – 19 AD, Geografia, VII, 3, 13).

  Colonizarea masivă (a celtilor)a Câmpiei Tisei și Podișului Transilvaniei s-a produs in secolul al III-lea î.Hr. odată cu invaziile celtice din Balcani (de după moartea lui Lysimah din 281 BC) După respingerea invaziei, unii celți s-au stabilit în Asia Mică, iar alții la confluența Savei cu Dunărea. La sfârșitul perioadei La Tène C1 (care a avut loc în jurul anului 200 î.Hr.) s-a constatat dispariția necropolelor celtice din Transilvania. Acest lucru se datorează probabil faptului că dacii și geții au început să REocupe aceste teritorii. Deci celtii au venit pe DACI (in vizita de lucru) intre 281 – 200 BC.

 27. De fapt, celtii erau un neam galic … care a fost alungat de Burebista peste Rin si apoi ocupat de Cezar in campania sa contra galilor (din vestul Europei si pana la Rin).
  De aceea in 44 BC … Dacia (a lui Burebista) se invecina cu Republica Romana (a lui Cezar). Si atat dacii cat si latinii se pregateau de razboi. Dar, in anul 44 BC, atat Cezar cat si Burebista au fost omorati prin comploturi interne.

 28. @ doru popescu.. Mda bre, petre ispirescu de-ar vedea, și-ar rupe pana,. nu de ciudă, ci de nație..

 29. Bravo ungurilor! Destepti baieti! Nu ca neamtul romanesc, dragi romani! Asta e la ski apoi la golf si tot asa! Rareș e la Monaco se penseaza!

 30. @ marele urs (jeg),daca ai „calcat” vreo data,la liceu,gaseai in manualul de istorie,clasa aIX-a,Harta Regatul DAC, sau cauta (pentru cultura ta negenerala) History Maps:Map of Dacia during the 1st.centru A.D. DE ACUM,pentru „meditatii” cultura,trebuie sa platesti.!.

 31. INTREBARE generala pentru @ marele jeg(10.59): Unde era COHORTA BARBARA MIGRATOARE MAGHIARA in anii 700-800-900-…!??.. POATE exista si o „harta” ha..ha..ha..”prin stepa asiatica de pe Volga”.!! Mai ales ca voi „maghiarii” ati venit dupa „triburile” Hunice a lui Attila in Panonia,la o diferenta de 200 de ani. Baaaa….tu asa de IDIOT incat nu cunosti nici „istoria” ta proprie.

 32. Există o carte, care n-ar trebui să lipsească din biblioteca nimănui,. E editat și in românește și ușor de ”citit”. Se numește ”ISTORIA LUMII IN DATE”. Are mai mult date, cu puține texte drept explicații,..și e foarte credibilă..Pe urmă ai enciclopedii, de oricare fel, chiar britanică de vrei..De ce nu te uiți un pic române la părerea și a altora de vrei chiar să cunoști istorie antică ??

 33. Deh … asta este ISTORIA !!!
  Daca nici datele ISTORIOGRAFICE ale lui HERODOT, STRABON si CEZAR, si nici datele certe ARHEOLOGICE ale EUropei antice … nu le „crezi” asta este DOAR treaba ta de „incult” FUNCTIONAL !!!

  De om dus cu capul … doar pe alte taramuri !!!
  Ah …am UITAT ca VORBESC cu un NECUNOSCATOR in ISTORIA EUropei … ci doar cu specialist … care „gavareste” doar despre „istoriile” HUigurilor dintre Urali si Obi !!!
  Daca crezi ca EUropa a inceput cu INVAZIA neamurilor MIGRATOARE ale acestor HUiguri … te INSELI amarnic !!!
  Tara HUigurilor NU A EXISTAT (de facto) si NU A CONTAT (niciodata) in ISTORIA EUropei !!!
  Asta este CIUDA neamului tau MIGRATOR si FARA de TARA proprie ! Poate doar un micut taram, OCUPAT de SLAVII de la VISEGRAD !

  De aceea apelati la SLAVII de RASARIT (rusii lui Putin) … pentru a REVENI pe „taramul” vostru natal – cel siberian, dintre Urali si Obi !!! Calatorie sprancenata spre acel taram natal !!!

 34. @marele urs:….”mosule”de 70 ani,trebuie sa STI,ca NOI ROMANII avem Certificat de Nastere (sapat in piatra) inca din anul 106.dh pe care poti sa il VEZI cu ochi tai daca mergi la Roma,el este COLUMNA lui TRAIAN. Tu ce „DOVADA” ai,baaaa…MAIMUTOI.!???.

 35. @1 februarie 2022 la 12:08, O întrebare pentru tine și pentru altii ca tine: Voi ce aveți în comun cu dacii?

 36. Te-ai UITAT si ai STUDIAT toate HARTILE si ATLASELE din ANTICHITATE si EVUL MEDIU … ca sa vezi datele despre populatiile GETO-DACICE, DACO-ROMANESTI si ROMANESTI ???

  Nu te lua dupa atlasuri moderne TENDENTIOASE, MISTIFICATOARE si FALSE … ale unor NECUNOSCATORI MODERNI (americo-bosimani) in ISTORIA ANTICA si MEDIEVALA a EUropei !!! BASME de ADORMIT copii … ale unor „alzheimeristi” MODERNI !!!

  In STUDIUL ANTICHITATII si EVULUI MEDIU EUropean … UITA-TE si CONSULTA (DOAR) … DATELE exacte din HARTILE si ATLASELE CONTEMPORANE epocilor istorice date (Istoria lui Herodot, Geografia lui Strabon, Geografia lui Ptolemeu, Tabula Peutingeriana …), precum si la comentariile TUTUROR istoricilor si personalitatilor CONTEMPORANE acelor VREMURI !!!

  Iar cand faci o APRECIERE … compara toate aceste date ISTORIOGRAFICE … cu datele ARHEOLOGICE si GENETICE … pentru taramurile si populatiile in CAUZA !!! Si de abia mai apoi poti sa si „gavaresti”…

 37. asteptam publicarea testului genetic al lui cve …
  Poate este DAC (I2 vreo 20%) … poate este HUigur (N vreo 20%) … sau poate calator (G vreo 20%) …

  Dar cred ca este doar DACO-ROMANESC, cei care am ASIMILAT toate populatiile MIGRATOARE si CALATOARE venite pe TARAMUL nostru !

 38. Ungaria este membra a Consiliului Turcic compus din Turcia, Kazahstan, Turkmenistan, Ungaria,Uzbekistan, Azerbaidjan, Kirgyzistan. Ungaria a primit dreptul de a reprezenta UE in relatiile economice si politice cu Consiliul Turcic. Russia are stranse relatii cu aceasta organizatie de reprezentare a tarilor vorbitoare de limbi turcice pentru ca reprezinta un instrument e domolire a aspiratiilor dominatoare ale Chinei in Asia centrala dar si o parghie de control economic al resurselor minerale si energetice prin care deciziile vestul european pot fi controlate.
  In paralel, se duce batalia atragerii tarilor din GCC de partea Turciei sub stindardul protejarii lumii musulmane dar si extinderea zonelor de influenta militara si economica in Africa.
  Aici China, Turcia si Russia sunt in prim plan.
  La noi, Jonnahis „comemoreaza” Mica Unire.
  Cat de neadecvat este acest personaj ce ocupa Palatul Cotroceni. . .

 39. @qwe(12.23)…NOI avem in comun cu DACII,exact ce aveti voi in comun cu HUNII (anul 900dh.),adica SFANTUL pamant Daco- Roman.(anii 106dh.)

 40. @qwe (12.23)….cu „respect” te rog sa-mi ARATI o Harta cu „tara Ungaria”!?.. din perioada anilor 1526-1918. Se pare ca NU a-ti EXISTAT.!!.

 41. @ Csalas 13.42. EXCELENTA expunerea ta,cu Ungaria in Consiliul Turcic, Sunt sigur ca „mamelucii secui” habar nu aveau ca sunt VORBITORI de limbi TURCICE ca origine stramoseasca.

 42. Secuii sînt români maghiarizați.
  Carte: G.Popa-Lisseanu – Originea secuilor si secuizarea romanilor, pg 82

  „1. Karácsonyi Ferenc, născut din tată român ortodox; el însuşi câŃiva ani român ortodox; are doi copii romano-catolici;
  2. Karácsonyi Iános, din tată român ortodox; el însuşi câŃiva ani român ortodox; azi secui romano catolic;
  3. Karácsonyi Istvan, din tată român ortodox; el însuşi câŃiva ani român ortodox; azi secui romano catolic;
  4. Gabor Miklos, din tată român ortodox; el însuşi ortodox până la 23 de ani; are 2 copii romano-
  catolici;
  5. Gabor Géza, din tată român ortodox; acum secui romano catolic;
  6. Kicsi Albert, din tată rom. ortodox; ortodox până la căsătorie;
  7. Kicsi László, din tată român ortodox; ortodox câŃiva ani; are 2 copii romano catolici;
  8. Kicsi Iosif, din tată român ortodox; el s-a născut reformat;
  9. Kicsi Mihalyi, din tată român ortodox; el a trecut la secui;
  10. Kicsi Gyula, din tată român ortodox; el a trecut la secui;
  11. Keresztes Iános, din tată român ortodox; el a trecut la secui; are 2 copii romomano catolici;
  12. Keresztes Ferenc, frate, din tată rom. ortodox; el a trecut la secui; este romano catolic;
  13. Keresztes Karolyné, are bărbat român ortodox; ea este catolică.
  14. Văduva Bartos Györgyné a avut bărbat ortodox; are copii romano catolici;
  15. Boer Lajos, din tată rom. ortodox; el a trecut la secui, este romano catolic;
  …”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.