Orban se simte invincibil: „Dorim alegeri anticipate”

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Iași, că PNL va câștiga alegerile parlamentare indiferent când vor fi organizate și că actualul Parlament „nu mai are nicio legătură cu opțiunile politice ale românilor de astăzi”.

Întrebat de jurnaliști, la Iași, unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor, dacă alegerile anticipate ar avantaja PNL, premierul Ludovic Orban a spus liberalii vor câștiga alegerile indiferent când vor fi organizate.

„Aici nu e vorba de avantaje pentru PNL. PNL va câștiga alegerile parlamentare indiferent când vor avea loc. Problema este că Parlanentul actual nu mai are nicio legătură cu opțiunile poltice ale românilor de astăzi. El este rezultatul unor alegeri din decembrie 2016, care au dat o componenţă care este în totală contradicţie cu ceea ce vor românii astăzi. Se poate spune că acest Parlament ține prizonieră întreaga societate româneasca și el nu poate fi suportul unui program de guvernare care să ducă la dezvoltarea României. De aceea ne dorim alegeri anticipate pentru a avea cu adevărat un guvern care să aibă un sprijin solid, omogen și puternic în Parlament pentru realizarea reformelor de care are nevoie România”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat, de asemenea, de jurnaliști, când vor fi organizate alegerile anticipate, șeful Guvernului a răspuns: ”Când va fi posibil”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

13 Comentarii

 1. Bai nesimtitilor bipezi, chiar sunteti lipsiti de orice pic de umanizare! Voi vreti de toate dar o sa primiti fix ce oferiti cetatenilor!

  • Dupa logica ta „umanizata”, pesedistii ar trebui gazati in piata publica…

 2. In cele mai multe cazuri,piinea nu contine nici o picatura de grasime fata de reteta. Este un semn.ca
  institutiile statului nu isi indeplinesc sarcinile.Daca ar fi fost si astazi,oameni precum Cuza Voda,
  poate Romania ar fi fost pe calea cea dreapta.

 3. Obtiunile romanilor vor fi vazute,oricum,la alegeri „anticipate” de la toamna,pentru ca,cu Baronul Iohannis la guvernare,obtiunile romanilor vor fi altele atunci, dupa catastrofele pe care le face asta zilnic la guvernare in spatele slugilor lui.Facem alegeri anticipate din 6 in 6 luni, sau numai cand are Baronul interes personal? Asta nu este in stare,pentru a se vedea ceva concret si mai bun pentru romani,sa guverneze cu guwernarile lui nici macar 6 luni,dar ne cheltuie banii pe tot felul de anticipate aiurea si referendumuri cretine.Dar,daca tot e bal,niste ALEGERI PREZIDENTIALE ANTICIPATE nu vrea?

  • Asa se intimpla cind bei spirt medicinal filtrat prin miez de piine !!!

 4. Din pacate pentru noi romanii, exact atitudinea pe care o are Orban si PNL au avut-o PSD si conducatorii lui la ultimele alegeri. Tot din pacate, daca ne lasam pacaliti de extravaganta PNL, vor suporta o noua perioada de demagogie si prostie tipica politicii romanesti, asta pe langa „coruptie, minciune, nepotisme, traseism politic si alte rele si naravuri proaste intrate in jocurile politicienilor romani.

 5. Sa nu-si faca nimeni iluzii ! PNLeprele s-au repezit la putere avand ca obiectiv imediat controlul urnele la alegerile locale si parlamentare. Acum se grabesc fiindca isi dau seama ca romanii au inceput sa priceapa ce lepre sunt si fiindca nu vor ca scadenta maririlor de pensii sa vina inainte de alegeri. Niste PNLepre….

  • Rău e sa fii cu clase puține si educatie precară! Daca ai si un IQ de 90 e vai si iar vai,

 6. În armonie cu logica, deșteptul conduce și mai puțin deșteptul muncește!
  De ce se întâmplă invers la noi?!
  Pentru că…
  Proștii alimentează prin voturile lor sistemul mafioto-politic, seduși de televiziunile de propagandă și găștile mafiote politice cu interfața de partide.
  Proștii, când vor ieși de sub hipnoza partidelor și a televiziunilor de propagandă vor vedea mizeria de care sînt înconjurați și nu vor mai alimenta sistemul prin mersul lor la vot!

 7. Parmentarii, vor avea ”vechime” incompleta, deci nu vor mai primi indemnizatiile asa zisa pensie de 1.500 de lei, unii nu vor mai ajunge in Parlament. Poate noile partide vor lua locul unora ca ALDE si PRO Romania traseistii de serviciu. Daca ” Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea”? Atunci poate scapam si de PD-L, vin altii noi, USR se intareste, am auzit ca Mircea Diaconu este ”in forma”, deci el poate „aduce” 5% simpatizanti, deci se pot schimba multe…

 8. Esti sigur, domnule Orban? Singura varianta sigura este aceea ca ti-ai asigurat deja softul care v-a scos castigatori la europarlamentare, pe voi si pe USR PLUS (care stiau dinainte de vot ca au asigurate opt mandate). Constatarea mea este ca voi nu mai sunteti PNL ci PDL (le-ati insusit doctrina – sunteti in PPE si, mai ales toate metehnele – imprumuturi fara numar, scarba fata de cei saraci si defavorizati care au venituri prea mari din punctul vostru de vedere si trebuie taiate, asumarea raspunderii repetate pe legi fundamentale pe care nici dracu nu le mai poate repara ulterior, precum si preluarea masinariei de furat voturi a PDL). Traiasca noul PDL!

 9. Vrabia mihai viteazu !!!!Asta e orban care traieste de multa vreme in alta lume!!!!! Vede Romanul niste legi aprobate,promulgate si vine el orb…anul si se sterge cu toate …undeva…..Poate ca Romanul acesta se va trezi si-i va arata unde ii este locul.

 10. // Orban se simte invincibil: „Dorim alegeri anticipate” // … Pentru ce alegeri anticipate / cateva luni ?!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.