Pandele iepuraşul a împărțit la tot oraşul

Acțiuni cu iz electoral. Primăria Voluntari condusă de Florentin Pandele a împărțit, cu ocazia Paștelui, felicitări, dulciuri pentru copii și alimente de peste 160 de mii de euro, relatează buletin.de/bucuresti.

Conform sursei citate, peste 130 de mii de euro au plecat din conturile Direcției de Educație pentru a cumpăra mâncare pentru „aproximativ 15 000 de familii din orașul Voluntari cu ocazia Sfintelor sărbători Pascale“. Potrivit INS, la 1 ianuarie 2024, pe raza localității erau înregistrate 38.022 de persoane cu drept de vot. Teoretic, asta ar însemna o sacoșă pentru fiecare gospodărie.

Cele 15.000 de pachete de paște au cuprins opt alimente: faina de grâu, făină de porumb, zahăr, ulei pentru gătit, orez, roșii în bulion, mazăre, cozonac.

Impărțirea pachetelor pentru copii a fost făcută publică chiar de primarul Florentin Pandele.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

17 Comentarii

 1. Cel mai penibil semn al prostiei umane este atunci cind iti platesti „cadoul” sau cind, in mod usor masochist, dai bani pentru girbaciul cu care vei fi altoit pe spinare ! …

 2. La cumparaturi de voturi,actorul indian Pandel (primar de prost gust la Bollywood TV Voluntari) a iesit la piata cu țața Firea Sarmancur, kapo a lagarului Woluntarschwitz
  Rebuturile astea doua nu vor sa piarda ocazia din 9 iunie

 3. si de-ne-a ce pazeste? cuma luat din conturile unei institutii publice, pentru a da „pomana” hell-ectorala…? cine plateste acesti bani? de unde vin? de la sponsorizarile „digitalizarii” romanului? control mao pe cetatean, adica banii nostri sifonati de otrepe?

 4. Orice actiune imbecila a pesedelei bratian basiste e in favoarea mascariciului ala de matematician.

 5. Cita falsitate si nerusinare ca sa revii la aceleasi metode facute de PSD si PNL inainte de alegeri !

 6. De altceva nici nu este in stare acest Pandele!! Daca cei din Voluntari il voteaza iar atata ii duce mintea!!

 7. In foto cele două pocitanii gioacă Pandelașul:
  ……………..
  Hai, porniţi la joc mai iute
  Şi mândruţe cât de multe!
  Neică, zi un Pandelaş,
  Că nu-ţi vine să-l mai laşi!
  Uite-aşa Sarmancur, zii,
  Toamna la cules de vii,
  Zi-le, bre, ca pe la noi
  Geamparalele, flăcăi!.
  ……………

 8. Un escroc care, obișnuit cu înșelătoriile si minciunile, mai repeta practicile acțiunilor poate ii tine! , mai ales că e ocolit de anchete și pedepse prin legislația țării. Asta e umilință prin vânzare sau cadorisire, dai una sacoșă dulciuri, contra a câțiva ani de umilințe acceptate tacit de acei cetățeni=educația prin umilințe repetat.

 9. Se vede de la o posta ca se apropie alegerile. Este foarte darnic, ca doar nu da de la el.

 10. O șapcă roșie cu sigla PSD nu le-a dat? Așa se cumpără voturile și organele se uită in alta parte! Niste jigodii care pentru un kil de faina mai vor să fie stăpâni încă 4 ani. Un popor fara demnitate care unde mana! O țară de cerșetori!

 11. Marele tov Pandele si tov Firea,la gradul lor de inteligenta,nu inteleg ca vremurile s-au schimbat! Dar „neamul prost”tot asa ramane!Au praduit banii stransi ptr un nou azil de batrani probabil!

 12. In poza vedeti 2 escroci si impostori internationali care tortureaza oamenii neajutorati !!! Informati va sa vedeti cate milioane a furat Firea ca primar al capitalei.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.