Pele dezgropat. Poveste încâlcită

Bătălie pe moștenirea lui Pele. O femeie care pretinde că este fiica lui Pele vrea ca trupul lui să fie exhumat pentru realizarea testului ADN.

Maria do Socorro Azevedo, în vârstă de 60 de ani, susține că este al optulea copil al lui Pele. Ea pretinde că are dreptul la o parte din moștenirea lăsată de marele fotbalist.

Pele a murit în decembrie 2022. S-a zvonit că ar fi recunoscut în testament că are un copil pe care nu l-a cunoscut niciodată.

Copiii lui au fost de acord cu un test ADN, care a avut un rezultat negativ. Și Pele ar fi fost de acord să facă un test de paternitate, dar a murit înainte de efectuarea acestuia. De aceea, avocatul Mariei a cerut ca trupul său să fie exhumat.

În replică, avocatul care o reprezintă pe văduva lui Pele a afirmat că cererea este „nerezonabilă” și „improbabilă”.

Fotbalul romantic a murit odată cu Pele

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.