Pesediștii vor să modifice numele aeroportului din Iași

Grupul consilierilor judeţeni PSD a depus vineri, la Registratura Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, un proiect de hotărâre care vizează modificarea denumirii Aeroportului Internaţional Iaşi în Aeroportul Internaţional Moldova – Iaşi’.

Cristian Stanciu, liderul grupului consilierilor judeţeni PSD Iaşi, a declarat că iniţiativa îşi doreşte să completeze eforturile depuse până în prezent pentru modernizarea şi dezvoltarea Aeroportului Iaşi, pe care PSD le-a asumat şi sprijinit explicit, în spiritul angajamentului asumat în faţa alegătorilor prin „Manifestul pentru Iaşi”.

„Credem că acest lucru este absolut necesar având în vedere faptul că trebuie să vedem şi să prezentăm Aeroportul Iaşi drept un pilon în cadrul proiectului de recunoaştere a Iaşiului drept capitală a Regiunii Nord-Est. Considerăm că investiţia pe care o facem acum, cu fonduri locale şi guvernamentale, justifică pe deplin această perspectivă regională şi exprimă faptul că ne dorim un aeroport pentru întreaga Moldovă”, a declarat acesta.

Proiectul de hotărâre va fi dezbătut şi votat în şedinţa de săptămâna viitoare a Consiliului Judeţean Iaşi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.