Peste 350 de poliţişti, detaşaţi pe litoral în perioada următoare

352 de poliţişti vor fi detaşaţi pe litoral, în perioada 1 iulie – 31 august, pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică, se arată într-un comunicat transmis sâmbătă de IGPR.

Conform sursei citate, misiunea poliţiştilor este de a preveni evenimentele ce ar putea afecta viaţa, integritatea sau patrimoniul celor aflaţi în această perioadă pe litoral.

Pentru asigurarea măsurilor de ordine necesare asigurării climatului de linişte şi siguranţă pe litoral, poliţiştii vor fi detaşaţi în două serii, prima serie în perioada 1 – 31 iulie, iar a doua serie în perioada 1 – 31 august.

Instructajul primei serii, formate din 176 de poliţişti, a avut loc sâmbătă, în prezenţa directorului Direcţiei de Ordine Publică, chestor de poliţie Dumitru Jianu, şi a directorului Direcţiei Rutiere, comisar-şef de poliţie Lucian Diniţă.

Din totalul poliţiştilor detaşaţi pe litoral în prima serie, 127 fac parte din structurile de ordine publică, 20 din cele de investigaţii criminale, 16 sunt poliţişti rutieri, cu motociclete, iar 13 sunt tehnicieni criminalişti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.