Piept de curcan crocant, cu migdale

Pentru a prepara piept de curcan crocant cu migdale, pentru 4 persoane aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

4 bucăți de  șnițel de curcan de 150 gr  fiecare
20 g migdale feliate
400 g de spanac tânăr
50 g de capere tocate
50 g de castraveciori murați tocați
1 lămâie
1 ou + 1 gălbenuș
1 ceapă mică
1 lingură cu pătrunjel tocat
200 g pâine prăjită tăiată cubulețe [crutoane] 15 cl [un pahar] cu supă de pasăre
100 g unt clarificat
5 linguri cu ulei de măsline
Sare
Piper din râșniță

Citiţi continuarea reţetei aici

Recomanda
Author

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.