Piperea: Bătăliile s-au purtat cu panzere şi servicii secrete

Avocatul Gheorghe Piperea le-a trimis un mesaj avocaţilor ce apără băncile în procesele cu clienţii bancari, scrie paginadebanci.ro.

Enervat probabil de repetatele disjungeri ale dosarelor colective pe care le conduce şi de şicanele băncilor, Piperea i-a contrat pe apărătorii băncilor care încearcă să-şi însuşească „victoriile” sistemului.

Piperea spune că duelul a fost unul inegal, el cu sabia dreptăţii iar IsărescuCo adică băncile, cu panzerele şi serviciile secrete. Iată ce spune Piperea:

„Au început să apară laudele avocaţilor de bănci care s-au aflat şi ei pe acolo când ni s-au trântit primele procese pe tema chf. Băieţi, fiţi oneşti şi nu vă lăudaţi cu «succesele» dlui Isărescu and co. În condiţiile în care s-au derulat aceste bătălii, eu cu sabia dreptăţii şi ei cu panzerele şi serviciile secrete, puteaţi fi şi acordeonişti, bătăliile tot erau sortite «câştigării» de către bănci. În plus, aşa cum v-am spus, războiul e pierdut. Voi l-aţi pierdut. Imperiul vostru e la apus. Oamenii urăsc băncile delincvente pe care le apăraţi. Şi va detesta, deopotrivă, pe voi. Iar noi, la final, vom fi cei câştigători. A noastră va fi bucuria”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.