Pleșoianu, foc și pară! Ce l-a supărat

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu o critică dur pe Viorica Dăncilă, după ce premierul României a luat distanță luni de Liviu Dragnea, într-un interviu la Adevărul Live.

„Cum spuneam, mi se pare un gest mizerabil față de propriul electorat să votezi moțiunea PDL cot la cot cu Raluca Turcan și ceilalți „urmași ai Brătienilor”. E valabil pentru TOȚI cei ajunși parlamentari pe listele PSD și ALDE. Eu NU voi vota această moțiune! …Însă ceea ce face și ceea ce spune doamna Dăncilă#2 mi se pare în egală măsură mizerabil! Da, distinsă doamnă, așa este, n-ați mai vorbit deloc cu Dragnea după ce a fost închis. Deși îi datorați inclusiv funcția de premier, nu ați mai vorbit deloc cu el. Ba mai mult decât atât, exact în timp ce era dus cu mașina în arest, ați spus ceva odios, anume că „nu comentați deciziile justiției”, deși era clar pentru oricine că programarea sentinței la o zi după alegeri însemna deopotrivă MIZĂ ELECTORALĂ și TROFEU ELECTORAL. Ați mai spus apoi, în aceeași zi, că nu știți nimic despre „statul paralel” pentru că „ați fost plecată nouă ani din țară”. Ați spus asta deși cu un an în urmă ați urcat pe scena marelui miting împotriva „statului paralel” și ați strigat având în față un pupitru și în spate un ecran imens pe care scria, mare, „JOS STATUL PARALEL”! De asemenea, ați hotărât și semnat, ca premier, ca STS să realizeze softul atât pentru europarlamentare, cât și pentru prezidențiale! Iar interviurile pe care le dați tot mai des site-ului „Adevărul” au legătură cu domnul Cristian Burci, zis și „baby broker”, care, alături de domnul Ică Voinea, mai are puțin și apare în tablouri pe pereții birourilor dvs.!

…Așa că sunteți ultima persoană care are căderea să vorbească despre „dezamăgiri”. Nu sunteți cu niciun milimetru mai sus, din punct de vedere moral, fața de Ponta sau Tăriceanu! Așa cum Ponta#2 și Tăriceanu#2 sunt inamicii politici ai lui Ponta#1 și Tăriceanu#1, și dvs., distinsă doamnă Dăncilă#2, sunteți inamica politică a doamnei Dăncilă#1! Absolut NICIO diferență, sunteți exact la fel!

…Dacă ar fi avut mai mulți, la Congres, curajul celor peste 1.000 de oameni care NU v-au vrut președintele PSD, altfel arătau acum aritmetica parlamentară și sondajele pentru prezidențiale!

În concluzie, NU votez moțiunea, dar mi se pare în același timp DEZGUSTĂTOR modul în care conduceți acest partid!”, a scris Pleșoianu luni pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Ioana Radu 8556 Articole
Author

13 Comentarii

 1. Daculeasa nu are nici-o sansa la alegeri. Asta este cauza dezamagirii PSD….Ce mai pot face decat sa o retraga pe pierzatoarea neamului si sa sustina pe altcineva…Poate pe Cumpanashu…

 2. Cui îi reproșați domnule Pleșoianu? O polenta blondă la fel de obedientă față de străini precum doamna Birchall, care macar e pe față prin căsătorie, sau Ramona Mănescu. Habar nu au de istoria acestei țări, habar nu au cine are meritul că țara este cât este, că este încă și a noastră, habar nu au de românism. Este convinsă că prin supunerea față de străini îi slujește pe români. Convingerea că “orice român contează” o depășește. Există însă și un adevăr incontestabil. Domnul Dragnea a pus-o prim ministru. A crezut că Bruxellul deșteaptă. La fel cum Sadoveanu la deschiderea “Școlii de literatură și artă” în 1950 a afirmat “Dragii mei, de aici vor ieșii atâția sciitori câți au intrat”. Așa și cu Bruxellul, sau cu stagii în Occident, de acolo se întorc deșteptați atâția câți așa au plecat. De unde nu-i…

 3. Bine ai revenit acasa Liviule iar tu Dancila sa ai mare grija cand te referi la Liviu Dragnea altfel ma pierzi de musteriu definitiv.

 4. tariceanu-tradatoreanu, vosganian-josnician, etc adunatura de haimanale politice.

 5. Dar cel mai tare m-au suparat cormoranii . MOARTE CORMORANILOR !

 6. Doamna V Dancila contesta la L Dragnea inclusiv faptul ca a numit-o pe functie?

 7. Plesoianu, CU CERTITUDINE, nu este „demn urmas al dacilor cei drepti si viteji” cum le place cohortelor de romani sa se laude, in timp ce MINT, FURA, TRADEAZA, LING DINDOSURI STRAINE, apoi se imbata si canta NOI SUNTEM ROMANI/NOI SUNTEM ROMANI…

 8. Plesoianu ramane acelasi papagal harnic. Nu-l duce mintea sa priceapa ca vorbitori ca el sunt milioane. Doar ca aia nu sunt parlamentari.

 9. MASCARICI, NU TE VAD PE LISTA CANDIDATILOR LA COTROCENI ! PARCA TE DADEA-I COLEG CU MIHAI VITEAZUL ?
  PACALICI, SCHIMBA PLACA CA NE-AM PRINS CE PATALAMA ESTI !

 10. ” Lupul moralist … „, cine-l ține pe Pleșoianu ‘să migreze’ la alt partid care-l reprezintă, sau, să-și înființeze propriul partid, sau, să renunțe la politică, sau vorbim despre ‘veșnica recunstință’ pentru cel care l-a plasat pe lista electorala ?!

 11. Din pacate dupa 30 de ani,in parlamentul Romaniei avem un singur politician…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.