Poliția neagă acuzațiile lui Adrian Naidin după percheziții

Poliţia se apără după acuzaţiile violoncelistului Adrian Naidin, care a susţinut că s-a trezit cu mascaţii peste el în casă şi a sărit de la etaj.

Omenii legii susţin că nu i-au forţat uşa şi că cel vizat de anchetă nu era el.

„Suspectul principal a fost imobilizat undeva în zona garajului, iar o altă persoană, necunoscută nouă pâna la acel moment a apărut la una dintre ferestre. Atunci a fost văzut de un polițist anti-drog. I-am spus că nu avem treabă cu el, să înceteze orice fel de activitate, iar el s-a dus pe altă parte a clădirii și a sărit de la etaj, producându-și multiple răni. În momentul în care a sărit de la etajul 1, niciun polițist sau jandarm nu a accesat etajul.

Ulterior, după ce a fost preluată persoana respectivă de către ambulanță s-a accesat și zona în care locuia acesta, deoarece este proprietatea suspectului și am avut mandat de percheziție să pătrundem în toate încăperile”, au arătat polițiștii într-o conferință de presă.

Violoncelistul Adrian Naidin a scris pe pagina sa de Facebook că miercuri dimineaţă a fost internat la Spitalul Elias după ce a căzut de la etajul casei în care locuieşte, în timpul unei percheziţii.

Artistul a susţinut că poliţiştii ar fi greşit adresa.

Adrian Naidin este internat la Spitalul Elias, spital „din cauza incompetenţei unor poliţişti”, după cum a susţinut artistul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.