Ponta, la grupul PSD

Deputatul Victor Ponta a venit duminică la Grupul PSD, afirmând că vrea să-și spună punctul de vedere în fața parlamentarilor social-democrați în contextul depunerii moțiunii de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu.

„Eu sunt membru al Grupului PSD, nu m-a exclus nimeni din Grupul PSD, sunt deputat PSD și am venit alături de colegii mei să îmi spun punctul de vedere”, a spus Ponta înainte de a intra în sala grupului.

El a precizat că își va spune punctul de vedere în interiorul partidului.

„Cred că sunt obligat să spun ceea ce gândesc și o să spun că sper că PSD nu declanșează războiul nuclear împotriva PSD. Dar o să spun în interior. Întotdeauna există loc de dialog până în ultima secundă. Mă duc înăuntru să vorbesc cu colegii mei”, a precizat Ponta, numit vineri secretar general al Guvernului.

Întrebat în legătură cu moțiunea de cenzură și faptul că numele său apare în textul documentului, Ponta a răspuns: „Împotriva mea și cu numele meu s-au făcut multe moțiuni de cenzură, dar este prima pe care o face PSD. În rest, sunt obișnuit cu moțiuni de cenzură cu numele meu. Au fost destule cred în 4 ani”.

El a adăugat că această moțiune este o greșeală.