Ponta: Vă rog decideți singuri dacă este de râs sau de plâns

Victor Ponta a postat un mesaj mai vechi al lui Mihai Răzvan Ungureanu pe pagina sa de Facebook, chiar în ziua în care în plenul Parlamentului se votează pentru numirea acestuia le șefia SIE.

”Vă rog să citiți și să decideți singuri dacă este de râs sau de plâns – ce spunea Mihai Răzvan Ungureanu despre PNL pe 27 Aprilie anul acesta:

„În urmă cu trei ani, ați trisat și ați câștigat. Ați mizat pe foamea de putere, ați speculat nemulțumirea românilor, ați negociat cu lașii, i-ați cumpărat pe cei mai slabi și ați câștigat marele premiu: accesul la resursele statului. Din care apoi v-ați înfruptat lacom, așa cum ați învățat în toate guvernările din urmă.

Celor curioși și dornici să știe de mine le răspund astfel: n-am dispărut nicăieri. Am doar răbdare’ – contul de Facebook al lui MRU, pe 27 aprilie”, a scris Ponta pe rețeaua de socializare.

Ponta face apoi trimitere către o știre Agerpres cu mențiunea: Ce spun azi „trișorii” lideri ai PNL:

http://www.agerpres.ro/…/gorghiu-iohannis-nu-m-a-consultat-…

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.