Primarul unui mare oraș anunță că sare în barca Puterii

Primarul orașului Galați Marius Stan a anunțat că dă curs OUG privind migrația aleșilor locali, spunând că părăsește Partidul Național Liberal pentru a trece în barca puterii, în UNPR.

„Acum, pentru că ordonanţa îmi permite, evident, îmi voi da demisia din PNL. Zilele următoare, nu sunt omul cu două feţe. Da, voi fi la UNPR, asta înseamnă o construcţie viitoare care, cel mai probabil, va însemna un nou USL”, a spus Marius Stan, primarul oraşului Galaţi, la Digi24.

Pe lista traseiştilor s-au mai înscris edili din judeţe Iaşi, Botoşani sau Gorj, transmite televiziunea citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8407 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.