Primele imagini de la bătaia din studioul B1 TV

Au apărut primele imagini cu incidentul de la B1 TV de miercuri seară, când sociologul Mirel Palada l-a agresat pe senatorul Mihai Goțiu.

Imaginile surprind momente din timpul incidentului incredibil. Moderatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, cere, vizibil speriată, să fie apelată Poliția.

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, l-a agresat pe senator în pauză după ce, anterior, în timpul emisiunii s-au contrat puternic, Goțiu spunându-i lui Palada că are un comportament de om nesimțit. (vezi detalii aici).

„Astăzi (miercuri seară – nr.) am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că i-a zis în emisiune că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuzez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni, vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu îl veți mai vedea vreodată în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin, pe Facebook.

Senatorul, care s-ar fi ales cu ”o buză spartă și un picior julit”, a mers la Institutul de Medicină Legală și va depune plângere la Poliție.

După incident, Mihai Goțiu a apărut în emisiunea lui Radu Banciu de la același post TV

Recomanda
Ioana Radu 1331 Articole
Author