Putin îşi trimite deputatul-boxer în Găgăuzia

Deputatul rus Nikolai Valuev, fost campionat mondial la box profesionist, categoria grea, în versiunea WBA, va vizita pe 14 martie Găgăuzia, regiune aflată în plină campanie electorală pentru alegerea bașcanului, informează Independent.md.

Potrivit gagauzinfo.md, deputatul va avea pe 14 martie o întâlnire cu Irina Vlah și alegătorii din regiune. Ulterior, el se va deplasa la Ciadîr-Lunga, acolo unde va participa la o așa-zisă „Sărbătoare a boxului”.

Vizita lui Valuev vine după ce la 10 martie, alți trei deputați ruși s-au aflat în Găgăuzia, manifestându-și în mod clar susținerea pentru Irina Vlah, în cursa pentru funcția de bașcan al regiunii autonome.

Nikolai Valuev este deputat din partea Partidului „Rusia Unită”, al președintelui rus Vladimir Putin. El a fost campion mondial la box profesionist, categoria grea, în versiunea WBA, până în 2009, când a pierdut în fața britanicului David Haye.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.