Rareș Bogdan continuă circul. Totul pentru țară! ”Să revină cu rezultate din SUA!”

Acuzat de curând de premier că  a dezvăluit discuțiile din coaliție, Rareș Bogdan  nu uită și nu iartă. Îl avertizează pe Marcel Ciolacu că trebuie să vină cu ”rezultate din SUA!”  Desigur, totul pentru țară! ”Trebuie să aducă un plus pentru țara mea!”, a spus europarlamentarul.

Rareș Bogdan e inflexibil la reproșurile premierului, care a încercat între timp să mai îndulcească tonul, spunând că, dincolo de observațiile sale, nu ar fi un lider rău.

Rareș Bogdan o ține însă pe-a lui, că nu a dezvăluit nimic și zice că premierul vede… ”umbre de fum”

„Știe foarte bine, mai bine decât oricine către cine au plecat, cum au plecat de obicei informații și de obicei, aceste informații, 95% dintre ele, PNL ieșea foarte prost. Dacă cineva dintre ai noștri, eu sau altcineva ar fi dat informații, cu siguranță n-am fi dat informații în care să arătăm șifonați. Eu m-am obișnuit ca Ciolacu să încerce să creeze aceste umbre de fum.

Haideți să vedem ce face domnul Ciolacu în SUA și cum duce guvernarea României. Asta mă interesează la ce face Ciolacu, nu la ce zice de PNL, de Rareș Bogdan sau de alți lideri PNL. Asta e, dacă dorește sa guverneze cu noi, trebuie să ne accepte pe toți. Pe unii ne iubește mai mult, pe alții ne urăște. Eu, cu siguranță nu fac parte dintre cei pe care îi iubește și nici n-am de gând vreodată să fiu simpatic lui Ciolacu. Orice reprezentant al țării, că e președinte sau premier, odată ajuns în SUA trebuie să aducă un plus pentru țara mea. Având în vedere că s-a dus acolo însoțit și de 6 miniștri, inclusiv de la noi din PNL, mă aștept să revină cu rezultate notabile”, spune europarlamenarul.

Premierul, invitație la respect  

„E o linie roșie. Nu folosești discuții într-un cerc fiindcă coaliția restrânsă cu liderii e cercul cel mai restrâns – nu folosești informații guvernamentale sau decizii care urmează să fie luate, să le dai pe surse. Înțeleg și acest joc. Dar nu din cercul strâns. De aceea m-am supărat. Rareș Bogdan nu e un lider rău. Problema e că trebuie să respectăm și să învățăm să ne respectăm între noi.”

Acum o lună, premierul l-a făcut ”mitocan”, ”iresponsabil” și l-a acuzat că dinamitează coaliția cu știri false. Și, toate la un loc, ca să acopere episodul  gestului ”nefericit” cu ceasuri de 30.000 de euro. Reacția europarlamentarului. De unde și până unde, se vede, nici mai mult,  nici mai puțin, un fel de  simbol al ”golanilor” din anii 90`. 

”În anii ’90 Iliescu ne făcea <golani>,  după 33 de ani PSD a trecut la <mitocanule>, a sărit Rareș Bogdan.

Marcel Ciolacu este în vizită oficială la Washington D.C. şi la New York până miercuri, împreună cu o delegaţie guvernamentală din care fac parte ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, şi ministrul Economiei, Radu Oprea.

Conform unui comunicat al Guvernului, el va avea întrevederi cu mai mulţi înalţi oficiali americani. Astfel, la Departamentul de Stat al SUA, premierul se va întâlni cu secretarul de stat american Antony Blinken. De asemenea, şeful Executivului va avea întrevederi cu secretarul apărării, Lloyd Austin şi cu secretarul pentru energie al Statelor Unite ale Americii, Jennifer Granholm.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

15 Comentarii

 1. Pai primul rezultat e vizita la Muzeul Holocaustului foarte importanta pentru Romania. Muzeele americane erau inchise sau in renovare. Apoi speram sa mai obtina niste arme. Poate avem norocul si reuseste sa ia aprobare in suma clasica de doua miliarde. Si daca mai se gasesc si ceva centrale nucleare tot cam de doua miliarde ca acum au devenit verzi iar uraniul e sanatos si sustenabil ca apele minerale/medicinale de la Calimanesti. Si daca toate astea merg bine Ciolacu primeste aprobare sa se joace de-a presedintele candidat dar doar in turul intai.

 2. Baiat bun dar nu prea isi ia tratamentul (am inteles ca nu merge cu alcool, dar macar din cand in cand !).

 3. Cei doi politruci demagogi sa se ia de mana si sa dispara in fun-dul pamantului, sa ne scuteasca de prezenta lor!

 4. Rareș Bogdan, un (editat) uman;cand are de gand PNL sa-l dea afara pe acest ‘sarpe crescut la san’de iohannis

 5. Da ma Raresica, Ciolacu sa aduca rezultate din USA, dar ailalti au adus? Tu, de exemplu, ce rezultatea ai adus de unde te preumblii cu zornaiele si mai ales de la PE?

 6. Fără să fiu fan Ciolacu, ba, dimpotrivă, cred că la fel de îngrijorat ar fi trebuit să se arate Rareș și față de rezultatele aduse de Dulap după ocolul Pământului într-un an. Evident, nule. Dar Bogdan Rareș față de așa-zisul președinte al României nu e decât un umil servitor și lustragiu deopotrivă. Halal!

 7. O sa aduca un nou contract de achizitionare de fier vechi american, sub denumirea de armamanet, si angajamentul leghebetistilor americani ca se vor implica in sustinerea leghebetistilor romani. Iar in contra-partida, premierul romanesc se va angaja ca va spori ajutorul acordat Ucrainei, trimitand oameni pe front si acordand noi facilitati ucrainenilor care au navalit in Romania, pentru A DOUA SOVIETIZARE A ROMANIEI. Si toate astea PENTRU TARA, nicidecum pentru rares bogdan, ca asta are propriile legaturi cu leghebetistii.

 8. Probabil o sa vina cu mai multe rezultate decat Prostul Satului,cel pe care-l pupa nonstop in cur,din Tanzania,Zanzibar si Insula Capul Verde !!

 9. … asa cum a venit Johannis, cu o sapca care a costat Romania PATRU MILIARDE DE DOLARI.

 10. Batistuta a avut rezultate zero în mandatul de europarlamentar și cere altora rezultate? De fapt, clanurile infracționale se hăituiesc până la violenta de orice fel, mai mult e mahalagism.

 11. Aoleu, s-a trezit curvulitza asta sclifosita sa grohaie acu’ ca vrea rezultate. Bai, panarama, dar pe nen’tu Onanis de ce nu-l chestionati pe politica externa de boi bani pe care o face? Dar, deh, la măiastru nu e voie, ca nu mai pupam loc eligibil pt PE. Canalii sinistre

 12. Da, sa vedem daca e în stare să vină măcar cu o șapcă roșie sau vreun tablou spălat si aruncat de afro-americani in Potomac. PS: Sa se simta si pentru el, macar cu o batistuță stripes and stars!

 13. Rareș Bogdan este cățelul de serviciu al PNL in coalitia de guvernare. El latră tot timpul la partenerii din PSD dar nu a scos nici un mârâit la adresa ineficientei guvernării cu Nicolae Ciucă premier. Culmea ipocriziei acestui măscărici este când îl avertizează pe Ciolacu să vină cu rezultate din SUA , dar nu l-a interesat cu ce rezultate a venit presedintele Klaus Iohannis după vizita de două săptămâni in Africa. Până la urmă, e vorba de principii nu că PSD-ul ar fi mai bun, așa cum n-au făcut nimic cât timp au fost la guvernare in mai multi ani de după revolutie, tot așa nu vor face nici în perioada viitoare. Cât timp statul și instituțiile sale sunt populate cu indivizi incapabili, slugi, corupți și securiști , șansele de a reforma această țară sunt compromise. Rreformele pentru modernizarea statului presupun schimbări și eficientizări, care se lasă cu pierderi pentru clica de partid. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după cele 4 rânduri de alegeri din 2024.

 14. nu ințelegi ca esti de râsul unei țări intregi, măscăriciule?

 15. din 200 000 muzee si expozitii din New York l-a gasit tocmai p-ăsta.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.