Răsturnare de situație în cazul medicului Burnei

Medicul Gheorghe Burnei s-a pensionat, informează un post de televiziune, citat de antena3.ro. care a publicat textul unui document potrivit căruia medicul şi-a încetat activitatea la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti în data de 22 septembrie 2017.

„Domnului Gheorghe Burnei, profesor universitar la Disciplina Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii „Marie Courie”, Departamentul 11, Facultatea de Medicină, îi încetează contractul individual de muncă începând cu data de 22.09.2017, fiind pensionat pentru limită de vârstă”, se arată într-o decizie semnată de Ioanel Sinescu, rectorul UMF „Carol Davila” din Bucureşti.

Burnei a primit, recent, aprobarea din partea Tribunalului Bucureşti să profeseze într-un spital de stat. Burnei mai primise acest drept în luna august, însă decizia instanţei a fost contestată de procurori. Nici de această dată decizia nu este definitivă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.