Răzvan Lucescu rămâne lider în Grecia

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1, FC Giannina, în etapa a 20-a a campionatului Greciei. A fost al optulea succes consecutiv obţinut de PAOK, care îşi consolidează poziţia de lider în Superliga Greciei.

Dimitrios Pelkas, în minutul 9, şi Aleksandar Prijovic, cu o dublă în minutele 39 şi 45+1, au marcat golurile învingătorilor. Unicul gol al gazdelor a fost înscris de Pedro Conde, în minutul 71.

În urma acestei victorii, formaţia pregătită de Răzvan Lucescu a acumulat 46 de puncte şi are patru puncte în fruntea ierarhiei. Locul secund este ocupat de campioana Olympiacos, care nu şi-a jucat încă meciul de etapă. Giannina se află pe locul al nouălea, cu 22 de puncte.

Pentru PAOK Salonic urmează meciul cu AEL Larissa, programat luni, 12 februarie, de la 19:30. Echipa lui Lucescu are 14 meciuri fără înfrângere în toate competiţiile – 13 succese şi o remiză.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.