Recunoașteți personajul?

Primele indicii clare despre locul unde și-a petrecut vacanța de iarnă liderul PSD Liviu Dragnea.

Irina Tănase, iubita lui Dragnea, a postat pe Instagram o fotografie în care apare în haine tradiționale la Marea Moschee din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Liderul PSD ar fi plecat din țară pe data de 2 ianuarie cu un avion privat, iar până joi la prânz n-a avut nicio aparitie publică în acest an.

Dragnea și-a delegat atribuțiile de la Camera Deputaților pentru luna ianuarie lui Florin Iordache.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8531 Articole
Author

12 Comentarii

  • Invidiosule! Daca era lazurca in locul Irinei, s-ar fi pozat in rochita scurta si cu capatina descoperita ( ca goala e oricum ). Dece nu comentezi si poze din Tenerife, sau Miami? Se supara sasul?

 1. Comentariu negativ la adresa lui PSDragnea. Sa vedem in cate secunde vine un muscator de funduri sa ma puna el la punct.

 2. Fata frumoasa si imbracata corect. Ce-i frumos ii place si lui Dumnezeu. Nu conteaza culoarea politica. Kovesi n-a postat nicio fotografie de pe unde-a umblat. Sa se teme ca sperie internetul?

  • Mulțumim! Ai perfecta dreptate. De-asta pun guvernanții noștri poporul la munca si-l fura la salarii și pensii. Pentru ca sa trăiască pe picior mare și sa se îmbrace frumos kurvele patriei. Nobil motiv, nobila cauza…

 3. Consider ca articolul despre legatura dintre un depravat indopat cu viagra, care gandeste cu Editat si care si-a abandonat nevasta – mama a fiului la a carui casatorie festiva nu a fost admisa fiind prea casta, si aceasta femela de moravuri usoare care ravneste doar la sugerea si mostenirea averii ilegale a kretinului comunist, nu avea ce cauta in paginile unei publicatii de calibrul Cotidianului. Era binevenit pe paginile CanCan, Click sau anunturile de relax din mica publicitate. Sunt convins ca va veni si vremea cand vom afla vesti despre juna femela din astfel de publicatii, drept pentru care o vom putea si contacta.

  • ” aceasta femela de moravuri usoare „. E vorba de mamica ta?! Mai bine te lepada langa gard.

  • Pentru că pari foarte informat as vrea să dai detalii despre conturile lui Dragnea, proprietățile lui (poate palatul lui Videanu, sau invențiile Rise Proiect (SRI)), sau ce bani a cheltuit din contul Camerei Deputaților pentru concediu! Dar aș vrea un tabel comarativ cu bugetarul Iohannis: case,inclusiv vilele din Germania și Florida,vacanțe plătite din fondul Preșidenției, dar și sutele de mii de euro paradiți într-un an pe plimbările cu convoaie oficiale între București și Sibiu.

 4. Sar papagalii, invidiosii , disperatii mereu si mereu la gatul lui Dragnea.

  Dar iubitica lui Stelian Tanase care are peste 25 de ani mai putin decat el, nu se vede? Poate pentru ca fata vijuliita arata ca ar fi mult mai aproape de varsta sotiorului actual.

  Dar Dragnea are , de depaarte, cea mai frumoasa iubita. Este superba!
  De aici invidia unora si altora. Unele pentru ca nu-i suporta frumusetea! Altii ca nu-i suporta tinearetea!

 5. DACA AU COCONETI DE AJUNS SI AU SI TIMP DISPONIBIL EU LE SPUN FELICITARI SI VACANTA FRUMOASA. DECAT ATATA URA, MAI BINE CATE O VACANTA CA A ACESTORA PTR. FIECARE!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.